Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeŽari & priborBRAUN Multigrill 9 CG9040BK namizni žar

BRAUN Multigrill 9 CG9040BK namizni žar

ID: 21142027
Novo
229,99 €

ali od 11,24 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

2000 W kontaktni, namizni žar Braun Multigrill 9 CG9040BK ima veliko površino za peko, skrajšan čas predgretja in dve vrsti plošč (rebrasto in ravno), katerih temperaturo lahko nastavite posamezno. Raziščite neskončne možnosti priprave obrokov s tremi prilagodljivimi položaji za kuhanje.

 

Predstavljamo Braun Multigrill – celovito rešitev za pripravo popolnega obroka na žaru in še veliko več. Ne glede na to, ali gre za zajtrk, kosilo, večerjo ali prigrizke, Braun MultiGrill nudi vse, saj ponuja neprimerljivo vsestranskost in izjemno učinkovitost.

MultiGrill poenostavi vašo kuharsko rutino in vam omogoča, da z eno napravo nahranite vso družino ali prijatelje. MultiGrill 9 ponuja veliko površino za žar, kar omogoča za pripravo obrokov za do 8 oseb, zaradi česar je to Braunova največja površina za pripravo jedi.

Čiščenje je enostavno z odstranljivimi, nelepljivimi ploščami, ki jih je mogoče odstraniti z enim klikom in jih je mogoče prati v pomivalnem stroju.

Raziščite neskončne možnosti priprave obrokov s tremi prilagodljivimi položaji za kuhanje. Tradicionalni kontaktni položaj nežno stisne hrano med ploščami, kar je idealno za sočne burgerje in zlato rjavo popečene sendviče. Odprt položaj za način delovanja BBQ, lahko istočasno peče zrezke na eni strani in zelenjavo na drugi. Položaj pečice je popoln za hrano, kot so ribe, bruskete ali rezine pice.

Izbirajte med dvema vrstama plošč za dodatno vsestranskost: rebrasta plošča za žar za sočne zrezke, sočne burgerje in popečene sendviče ter ravna plošča za žar za okusne palačinke, jajca ali občutljive ribe.

Plošče Braun MultiGrill vsebujejo plast premaza proti prijemanju, kar odpravlja potrebo po dodatnem olju. Integrirana posoda za olje učinkovito odvaja odvečno olje in sokove pri kuhanju, s čimer ohranja vaše recepte zdrave.

Braun MultiGrill, podprt z izjemno zmogljivostjo, ima vgrajene grelne elemente za popolno učinkovitost pečenja na žaru, kar skrajša čas predgretja. S tremi položaji pečenja v enem, nastavljivimi elektronskimi termostati in funkcijo cvrtja imate največjo vsestranskost in natančen nadzor temperature med postopkom kuhanja.

Z Braunovim asortimentom Multigrill sprostite svojo kulinarično ustvarjalnost in naredite mojstrovino iz vsakega obroka!

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:

Material plošče: Tlačno lit Aluminij

Dimenzije plošč: 37x23

Moč: 2.000 W

Maksimalna temperatura: 230 °C (peka 250 °C)

Vključene plošče: 1 žar plošča, 1 ravna plošča

Položaji kuhanja 3: kontakt, žar, pečica

Dimenzije izdelka: (D x Š x V) 46 x 36.5 x 19 cm

Teža izdelka 7.310 kg

Priloženi dodatki: Posoda za olje, lopatica

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta žara
namizni žar
vrsta goriva za žar
električni žari
Cached: Wed, 08 May 2024 21:38:06 GMT