VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPisarna & poslovni prostoriPisarniški materialArhiviranjeBrawl Stars – zavihki za mape, šolske potrebščine, Carpersans, omare za datoteke, večbarvni, uradni izdelek (blagovne znamke CyP)

Brawl Stars – zavihki za mape, šolske potrebščine, Carpersans, omare za datoteke, večbarvni, uradni izdelek (blagovne znamke CyP)

ID: 21020029
16,34 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 5.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 2 ponudbi od 23.64 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brawl Stars - zavihki za mape, šolske potrebščine, Carpersans, omare za datoteke, večbarvni, uradni izdelek (CyP Brands) Opis izdelka CYP BRANDS: kakovost, dizajn in predanost so naše prednosti. Že več kot 30 let smo specializirani za ustvarjanje, proizvodnjo in distribucijo licenčnih izdelkov v kategorijah šolskih potrebščin, pisarniškega materiala, daril, igrač in potrebščin za hišne ljubljenčke. Naše poslanstvo je prenesti vrednote naših blagovnih znamk na naše izdelke, da napolnimo domove po vsem svetu s srečo. Varnostno opozorilo V skladu z navodili proizvajalca BRAWL STARS: Mapa s 3 upogljivimi zavihki na notranji strani za več udobja in varnosti, skupaj s prilagojenim notranjim dizajnom v skladu z zunanjo risbo. LASTNOSTI: Izdelano iz 2 mm debele kartonske trde platnice za moč in vzdržljivost. Podložen z oblikovalskim papirjem Brawl Stars. Idealen za lično in varno shranjevanje vseh vaših dokumentov. Zapira se z elastičnimi trakovi. MERE: 35,5 x 25 cm. Zaradi svoje velikosti ga lahko nosite v šolski torbi. KAKOVOSTEN IZDELEK: v Španiji ga je oblikoval Javi Molner. Sledimo vsem procesom proizvodnje in kakovosti v skladu z evropskimi standardi. V vseh naših izdelkih uporabljamo odporne in visokokakovostne materiale, pri čemer se zelo trudimo ustvariti posebne modele za vas. BLAGOVNA ZNAMKA: Ta licenčni izdelek je uraden in 100 % izviren.
Cached: Sat, 27 Apr 2024 23:53:24 GMT