VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Prihaja gaming spektakel leta!

Ljubljana, pripravi se! Prihaja gaming spektakel leta! Pridružite se nam na največjem gaming festivalu v Sloveniji, kjer se bodo srečali navdušenci nad video igrami in digitalnim svetom iz vse Slovenije in bližnjih držav. 

 

Kdaj: Od petka, 31. 3., do nedelje, 2. 4. 2023

Kje: Gospodarsko razstavišče Ljubljana

 

Nakup vstopnic

Odštevamo do spektakla

Program dogajanja in časovnica
Program dogajanja in časovnica

 

Vse tri dni na Game Gang Showu obljubljamo pestro dogajanje! Lahko boš spremljal najboljše slovenske e-športnike, se spoznal z vplivneži, testiral najnovejšo gaming opremo in igre. Preizkusil pa se boš lahko tudi v številnih gaming izzivih in si priigral izjemne nagrade. Več o programu pa si lahko prebereš spodaj. 

 

Program

E-športno dogajanje
E-športno dogajanje

 

Eno od glavnih dogajanj na spektaklu bo ešportno dogajanje, ki ga ne gre zamuditi. Na velikem odru se bo odvilo osem turnirjev v najpopularnejših e-športnih naslovih in z bogatimi denarnimi nagradami

E-športne turnirje pa boš lahko spremljal tudi na prenosih v živo na Youtubu, Instagramu ter TikToku gaming skupnosti Game Gang. 

 

Več o ešportih

Spoznaj vplivneže
Spoznaj vplivneže

 

Pridi na Gospodarsko razstavišče in spoznaj svojega najljubšega ustvarjalca! Na Game Gang showu bodo prisotni tudi vplivneži, s katerimi se boš lahko fotografiral, jih vprašal za kakšen gamerski nasvet in se z njimi tudi podružil. Obiskali nas bodo ScorpLZ (Žiga Lah), Wortex (Anže Novak), Ciril Komotar, David milosavljević, Klemen Kopina in še mnogi drugi!

 

Spoznaj vplivneže

Doživi pristno gamersko izkušnjo
Doživi pristno gamersko izkušnjo

 

Predstavljamo tu razstavljavce, ki ti bodo vse tri na prizorišču dogodka v Ljubljani, zagotavljali nepozabna gaming doživetja. Med njimi so tudi: Mastercard, Samsung, Triglav, Cocacola, Outfit7, Telekom Slovenije in mnogi drugi. Na Game Gang Showu bo možnost tudi nakupovati! Na voljo bo širok nabor gaming opreme, računalnikov, monitorjev, igralnih konzol in pa tudi majice, zbirateljske figurice in še in še in še. UAU!

 

Expo cona

Partnerji

Cached: Thu, 20 Jun 2024 22:10:03 GMT