Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Info Gospodinjstvo NOVOST: Inovativni Samsung AirDresser
Gospodinjstvo

NOVOST: Inovativni Samsung AirDresser

Seznam vseh člankov
26.10.2021.

Tudi najbolj uglajena oblačila lahko izgubijo svoj čar, ko se zmečkajo, umažejo ali se ne prilegajo najbolje, redni obiski kemične čistilnice pa so lahko dragi in vzamejo dosti časa.

Samsung za te težave ponuja rešitev, ki predstavlja novo obdobje nege oblačil. Sistem Samsung AirDresser, ki je ravno prispel v Slovenijo, ponuja nabor rešitev za nego oblačil.

Celostna revitalizacija in sušenje s kančkom dišave

Poleg osvežitve oblačil s funkcijama JetSteam in JetAir sistem AirDresser nudi zmogljivo odstranjevanje vonjav z vaših oblačil. S sposobnostjo temeljite razgraditve in ločevanja delcev, ki povzročajo neprijeten vonj, z oblačil (vključno z 99% neprijetnega vonja zaradi potu in dima), sistem AirDresser ohranja oblačila sveža in brez neprijetnih vonjav. Poglejte spodnji video in preverite, kako inovativna funkcija JetSteam sistema AirDresser temeljito očisti vaša oblačila.

samsung airdresser, omara za oblačila, čistilna omara, čistilnica, čiščenje plaščev, čiščenje suknjičev

Ko so vaša oblačila enkrat osvežena, sistem AirDresser poskrbi, da so vaši kosi oblačil temeljito osušeni in pripravljeni, da jih vzamete iz omare in oblečete. Tehnologija HeatPump Drying sistema AirDresser poskrbi za nežno in stroškovno učinkovito sušenje, kombinacija tehnologij Upper JetAir in Lower HeatPump pa s kroženjem zraka zmanjša poškodbe in krčenje oblačil. Ko so vaša oblačila enkrat sveža in suha, vam funkcija Fragnance Kit omogoča, da vašim oblačilom dodate dišavo po lastni izbiri.

Zgubana in kontaminirana oblačila so stvar preteklosti

S sistemom AirDresser nezaželene gube na vaših oblačilih postanejo oddaljen spomin. Poleg obdelave oblačil z močno paro, ki gladi gube, sistem AirDresser vsebuje sistem uteži, ki pomagajo gladiti gube na vaših oblačilih od vrha do tal. Neodvisno testiranje, ki ga je izvedlo podjetje Intertek, je pokazalo, da uporaba sistema Samsung AirDresser odstrani 100% gub z volnenih oblačil in približno 80% gub s kosov iz rajona.

 

Naših oblačil se drži več onesnaževalcev, kot si mislimo. Na srečo sistem Samsung AirDresser ponuja številne metode, ki temeljito in povsem brez hrupa osvežijo vaša oblačila znotraj in zunaj. Te vključujejo sistem obešalnikov AirHangers, ki porazdeli zrak med obešalniki, na katerih so vaša oblačila, in tako poživi oblačila od znotraj. Funkcija JetAir obdela vaša oblačil z zrakom tako od zgoraj kot od spodaj in pri tem ne izpusti nobenega kosa tkanine.

samsung airdresser, omara za oblačila, čistilna omara, čistilnica, čiščenje plaščev, čiščenje suknjičev

Funkcije, ki izpopolnijo čiščenje in sušenje

Model 8500 ima poleg vsega naštetega tudi AI-funkciji Auto Cycle Link, ki omogoča komunikacijo med pralnim in sušilnim delom, tako da bo najprimernejši tečaj sušenja priporočen takoj po končanem pranju, in AI Pattern, ki prikazuje najpogosteje uporabljene tečaje in posebne nastavitve glede na navade uporabnikov. Oba modela pa se ponašata tudi z možnostjo odstranjevanja vonjav z uporabo UV-filtra, ki odstrani celo vonj tobaka, hrane in potu.

 

18-inčni modeli sistema AirDresser imajo dovolj prostora tudi za shranjevanje velikih oblačil, kamor lahko shranite do tri suknjiče in tri hlač ali daljše obleke, vsi modeli sistema AirDresser pa oblačila sanitanizirajo z visokotemperaturno paro, ki prodira in razkuži oblačila ter iz tkanine odstrani 99,9% običajnih bakterij in pršic, in AI-funkcijo za zaznavanje suhosti oblačil, s katero AirDresser natančneje zazna suhost in optimizira med ciklom ter skrajša vsaj 15% časa cikla in preprečuje čezmerno sušenje.

samsung airdresser, omara za oblačila, čistilna omara, čistilnica, čiščenje plaščev, čiščenje suknjičev

Pametni nadzor za lahkotno uporabo

Nabor zmogljivih funkcij sistema AirDresser je zdaj dostopen, kjerkoli ste ste, tudi prek aplikacije Samsung SmartThings, ki vam poleg različnih funkcij za vzdrževanje oblačil ponuja tudi priporočila ciklih za širok nabor različnih vrst tkanin in še marsikaj drugega.

 

Na voljo je 18-inčni AirDresser model z JetStream in upravljanjem z umetno inteligenco v čudoviti barvi srebrnega ogledala, s svojim elegantnim dizajnom, zaradi katerega je podoben ožji omari, pa se lepo prilega v vsak prostor, v katerega ga postavimo.

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.