Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–sob.: 9.00–20.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–18.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Ogrevanje, hlajenje & kvaliteta zraka
Ogrevanje Ogrevanje Hlajenje Hlajenje Vzdrževanje zraka Vzdrževanje zraka
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Tekstilni program
Brisače Brisače
Avto kamere in dodatki
Avto kamere Avto kamere
Big Bang Info Gospodinjstvo Premagajte 99 % bakterij in virusov
Gospodinjstvo

Premagajte 99 % bakterij in virusov

Seznam vseh člankov
21.01.2021.

Danes živimo v zelo posebnih časih, ki so v družbi povsem spreobrnile celotni vrednotni sistem. Kar naenkrat nam zdravje in zanj potrebna odsotnost slabih bakterij in virusov pomenita še največ in vsi se trudimo, da smo čim bolj pazljivi na vsakem svojem koraku. Mnogi smo popolnoma spremenili svoj življenjski stil in navade, da bi le lahko zaščitili sebe in svoje najbližje.

Za ohranjanje zdravja so pri blagovni znamki Beko razvili povsem novo družino izdelkov, imenovano HygieneShield. Navdih so črpali iz narave in njene neverjetne sposobnosti obnavljanja. V izdelke so zajeli moč sončnih žarkov, toplih vrelcev in valov morja, s tem pa dosegli nekaj izjemnega – HygieneShield izdelki lahko uničijo kar 99 % bakterij in virusov!

 

Poskrbite za živila

Mnogi prehranski strokovnjaki verjamejo, da je hrana glavni vir zdravja. Pri Beko se s tem popolnoma strinjajo, zavedajo pa se tudi, da nista pomembna le izvor in vrsta hrane, temveč tudi način, na katerega hrano shranjujemo. Ko na primer sveža živila postavimo v hladilnik, ta iz dneva v dan izgubljajo na svoji hranilni vrednosti. Še nekaj, na kar smo postali zares pozorni šele sedaj, pa je tudi, da se na embalaži živil nahajajo številne bakterije in virusi iz celotne poti, ki so jo živila prepotovala do našega hladilnika. Zato je pomembno, da se znebimo tudi teh.

Za obe težavi so pri Beko razvili inovativno rešitev: poseben predal za razkuževanje in ohranjanje kvalitete živil v hladilniku, imenovan HygieneShield predal. Skrivnost predala tiči predvsem v UV svetlobi, ki sveti po celotnem predalu enakomerno in tako zagotavlja izvrstne rezultate!

 

beko, beko pralni stroj, beko sušilci, beko hygeneshield, beko hygene shield, novi beko stroji, aparti beko, bela tehnika beko

Poskrbite za oblačila

Kolikokrat ste že prišli iz trgovine, banke, pošte ali službe in vas je prešinilo, da ste morda na svoje obleke prenesli škodljive bakterije in viruse iz okolja? Pri Beko so poskrbeli, da vas tovrstne skrbi ne bodo več begale. Predstavljamo vam novo družino pralnih, sušilnih in pralno-sušilnih strojev, ki vaša oblačila razkužijo in osvežijo le z enim pritiskom gumba. Pri pralnih in pralno-sušilnih strojih izjemno higieno zagotavlja inovativna tehnologija HygieneTherapy. Ta je znana po sposobnosti uničevanja bakterij in virusov tudi ob izredno nizki porabi vode. Izrablja namreč izjemno moč pare, ki z dodatnimi ventilatorji popolnoma napolni boben stroja in tako poskrbi za temeljito razkuževanje vseh oblačil.

 

Pri sušilnih strojih imate na voljo kar dva posebna programa, ki sta prilagojena času, s katerim razpolagate. Poglejmo si vsakega posebej:

  • UV Hygienic Dry – program za sušenje z UV svetlobo oprano perilo razkuži ter odstrani bakterije in viruse. Odličen je za vsa tista oblačila, ki se ne smejo prati pri visokih temperaturah in se tako niso mogla razkužiti že med samim pranjem.
  • UV Hygienic Refresh – program za osvežitev z UV svetlobo je odlična rešitev za vsa tista oblačila, ki se ne smejo prati ali pa jih perete le redko na primer različni plašči in puloverji. Te kose oblačil lahko sedaj ob prihodu iz trgovine ali službe preprosto vstavite v sušilni stroj in brez predhodnega pranja poskrbite, da bodo osveženi in razkuženi, kot je treba.

beko, beko pralni stroj, beko sušilci, beko hygeneshield, beko hygene shield, novi beko stroji, aparti beko, bela tehnika beko

Poskrbite za posodo

V teh časih čedalje več hrane pripravljamo doma, obenem pa tudi za več ljudi, saj so sedaj ves čas doma tako šolarji kot študenti. Ob intenzivnejši uporabi kuhinje se krepko viša tudi količina uporabljene posode, ki se nato kopiči v pomivalnem stroju vse do večera. Vendar pa tu ostaja večna dilema: ali lahko velikemu kuhinjskemu pomočniku tudi zares zaupamo s temeljitostjo pomivanja posode? To dilemo so pri Beko za vedno razčistili – tako metaforično kot dobesedno – z novo tehnologijo HygieneIntense. Njena razkuževalna moč leži v pari, ustvarjeni prek uporabe izredno visokih temperatur, poleg tega pa v še dodatnem izpiranju. Vse to rezultira v popolni čistoči ter odstranitvi bakterij in virusov na prav vsakem delčku posode.

 

beko, beko pralni stroj, beko sušilci, beko hygeneshield, beko hygene shield, novi beko stroji, aparti beko, bela tehnika beko

 

Zdaj, bolj kot kadarkoli prej, v naših domovih nujno potrebujemo ustrezno higiensko zaščito. Zaupajte novodobnim Beko tehnologijam, ki navdih črpajo iz najmočnejši naravnih sil – sonca, pare in visokih temperatur. Pridružite se nam v svetli in zdravja polni prihodnosti!

Mnenja drugih
1.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Tvoja ocena

Tvoja e-pošta ne bo objavljena in se uporablja samo za odgovor na tvoj komentar.
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost