Kategorije Filtri Kaj te zanima?
0 0
0
Big Bang Info Prosti čas Pametna tehtnica Huawei AH100 za bolj zdrav življenjski slog
Prosti čas

Pametna tehtnica Huawei AH100 za bolj zdrav življenjski slog

Seznam vseh člankov
20.02.2018.

Blagovna znamka Huawei je na trg poslala pametno tehtnico, ki s svojim dizajnom in zmogljivostjo prepriča vsakega kupca. V eni napravi lahko uporabnik pridobi informacije o odstotku maščobe, vode, mišic in kosti v telesu.

Ob hitrem slogu, ki smo ga deležni dandanes, je ključno, da poskrbimo za svoje zdravje in si na tak način zagotovimo boljše počutje. O pomenu gibanja in zdravega življenja niso govorili le Stari Grki, temveč tudi različne religije, sociologi, filozofi in teologi, ki ugotavljajo, da rek »zdrav duh v zdravem telesu« še kako drži.

AH100 pametna tehtnica zagotavlja podatke po meri uporabnika


Pametna tehtnica Huawei Smart Scale zagotavlja meritve, ki posamezniku pomagajo spremljati napredek in rezultate svojega telesa. Ne glede na to, kako zdrav je vaš življenjski slog in kako pogosto se športno udejstvujete, tehtnica meri težo, indeks telesne mase, telesno maščobo, delež vode, kostno maso in maso skeletnih mišic.

Skeletne ali prečno progaste mišice se krčijo po volji človeka oz. so pod zavednim nadzorom in so odgovorne za premikanje ter gibanje telesa. To so mišice v spodnjih in zgornjih udih. Z okostjem so povezane preko kit.

Enostaven dizajn in preprosta uporaba


Uporaba pametne tehtnice je tako enostavna, da ne potrebuje obsežnih navodil in je primerna tudi za začetnike. Tehta le 1,85 kg in zdrži uporabnika s težo do 150 kg. Kaljena steklena ploskev je enostavna za čiščenje, ovalni koti pa ji dodajo privlačen in nežen videz. Huawei AH100 tehtnica je pametna tehtnica. To pomeni, da se preko povezave Bluetooth podatki sami prenašajo na prej naloženo aplikacijo na telefonu ali na katerikoli drugi pametni napravi. Aplikacija informativne narave je dostopna tako na operacijskem sistemu iOS kot tudi na Androidu, ob povezavi z različnimi profili pa lahko svoje rezultate objavite tudi na različnih socialnih omrežjih. V kolikor potrebujete tudi dodatno zunanjo motivacijo, da bi spremenili svoj način življenja, je ta opcija deljenja med širšo množico kot nalašč za vas.


Pravilno shranjevanje in merjenje natančnih podatkov je na voljo za samodejno preverjanje desetih oseb; naprava podatke med uporabniki loči na dva načina – ročno na aplikaciji ali s tehtanjem, ko se teže razlikujejo za vsaj 2 kg. Enostaven dizajn in preprosta aplikacija, ki upravlja z vsemi meritvami, nista edini pozitivni lastnosti pametne tehtnice. Njen velik plus je tudi izredno dostopna cena.

S tehtnico do boljših rezultatov


Pametna tehtnica AH100 pomaga pri doseganju boljših telesnih rezultatov, ki prispevajo k izboljšanju življenjskega sloga. Aplikacija za vsakega posameznika glede na izmerjene podatke pripravi statistiko v obliki preglednih tabel in grafov, ki jih uporabnik spremlja ter individualno sledi zastavljenim ciljem, s katerimi bo prišel do bolj zdravega načina življenja.

Ali ste vedeli, da ima telesna maščoba z enako težo kot mišice kar trikratni volumen? Ravno zaradi tega osebe z več maščobne mase izgledajo širše, kot tiste s povečano mišično maso.

Med možnimi osebnimi cilji, ki si jih lahko zastavite, so izguba, pridobivanje in ohranjanje telesne teže. Ključno je, da se spremembe v življenjskem slogu in spremembi prehranjevanja oz. gibanja odvijajo postopoma, saj so le tako rezultati dolgotrajni in bolj blagodejni za vsakega posameznika.

Da bi tehtnica karseda optimalno merila vse želene podatke, si lahko nastavite alarm, ki vas bo redno opomnil, da se tehtate ob enaki uri in tako zmanjšate vpliv različnih zunanjih dejavnikov.

Tehtnica je v kombinaciji z aplikacijo vaš osebni fitnes trener. Redno vas bo obveščala o napredku in poskrbela, da boste prejemali personalizirane nasvete ter predloge, kako izboljšati svoj življenjski slog. 


Slika zgoraj prikazuje, kako odstotek maščobe v telesu vpliva na obliko telesa.

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Prepričani smo, da ti bodo naše e-novice res všeč in da z nami ne boš več v zadregi, kakšno rojstnodnevno darilo kupiti mami. Vseeno pa potrebujemo tvoje soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.