Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–sob.: 9.00–20.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–18.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Ogrevanje, hlajenje & kvaliteta zraka
Ogrevanje Ogrevanje Hlajenje Hlajenje Vzdrževanje zraka Vzdrževanje zraka
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Tekstilni program
Brisače
Avto kamere in dodatki
Avto kamere Avto kamere
Big Bang Info Zdravje in nega Ko se sonična moč sreča z inteligentno nego
Zdravje in nega

Ko se sonična moč sreča z inteligentno nego

Seznam vseh člankov
24.08.2021.

Predstavljamo najnaprednejšo električno zobno ščetko Philips Sonicare s tehnologijo SenseIQ, zasnovano, da zazna, prilagodi in poskrbi za personaliziran pristop k oralnemu zdravju.

Aplikacijo Philips Sonicare poganja UI in deluje popolnoma skladno z zobno ščetko za sprotno vodenje in personalizirana priporočila za izboljšanje navad ščetkanja.

Vključuje klinično dokazano vrhunsko »All-In-One« glavo ščetke, ki odstrani:

  • do 20-krat več oblog [1],
  • zagotavlja do 15-krat bolj zdrave dlesni, [2] in
  • do 100 % manj obarvanja v manj kot 2 dneh [3]

Philips Sonicare 9900 Prestige s tehnologijo SenseIQ. Philipsova najnaprednejša električna zobna ščetka je zasnovana da zagotovi optimalno, personalizirano izkušnjo čiščenja z zaznavanjem vašega načina ščetkanja in prilagajanjem med ščetkanjem. Z vrhunsko vsestransko glavo ščetke, zagotavlja popoln paket za odstranjevanje oblog in obarvanja ter nego dlesni, tako da lahko vsak dan očistite zobe brez kompromisov.

 

Tehnologija SenseIQ omogoča personalizirano čiščenje zob

Medtem ko ščetkate, tehnologija SenseIQ zaznava, prilagaja in poskrbi za vaše zobe in dlesni, s čimer nudi resnično edinstveno in personalizirano izkušnjo ščetkanja. Philips Sonicare 9900 Prestige uporablja senzorje za zaznavanje pritiska, ki ga izvajate, gibov, ki jih uporabljate za čiščenje, in pokritosti, ki jo dosežete - do 100-krat na sekundo. Senzorji prav tako spremljajo, kako dolgo in kako pogosto ščetkate.

Philips Sonicare 9900 Prestige, električna zobna ščetka 2021, najnaprednejša zobna ščetka, optimalno čiščenje zob, čisti zobje, moderna zobna ščetka

Večina nas izvaja preveč pritiska med ščetkanjem, zato novi Philips Sonicare 9900 Prestige samodejno prilagodi intenzivnost, ko premočno pritisnete. Njegova vrhunska tehnologija je enostavna in preprosta ter vam vsakič nudi najučinkovitejše čiščenje.

Vrhunska vsestranska All-In-One glava ščetke

Vrhunska vseobsegajoča glava ščetke je zasnovana za odstranjevanje oblog in obarvanja ter nego dlesni, brez potrebe po menjavi glave ščetke in ugibanju načina delovanja. Rahlo nagnjene ščetine pomagajo odstraniti do 20-krat več oblog [4], medtem ko upogibanje uravnava morebiten prevelik pritisk. Trikotne konice ščetin lahko odstranijo do 100 % več obarvanja v manj kot dveh dneh [5], daljše ščetine pa omogočajo globinsko čiščenje dlesni, ki so tako 15-krat bolj zdrave [6]. To je najboljša Philips glava ščetke vseh časov, ki vam pomaga z lahkoto doseči čistejše, bolj bele zobe in bolj zdrave dlesni.

 

Aplikacija Philips Sonicare

Aplikacijo Philips Sonicare poganja umetna inteligenca in deluje popolnoma skladno s Philips Sonicare 9900 Prestige. Ob hkratni uporabi aplikacija ponuja sprotna priporočila glede pritiska, gibov, položaja, trajanja in pogostosti ščetkanja. Poročila o napredku po dnevih, tednih, mesecih in letih so dostopni z enim dotikom, kar omogoča personalizirana priporočila in izvedljive korake za boljše ščetkanje. Večina nas ne nosi telefona v kopalnico, ko ščetkamo zobe. Ta novi proizvod se samodejno sinhronizira, zato so podatki o ščetkanju posodobljeni tudi, ko med ščetkanjem nimate aplikacije v bližini, tako da lahko spremljate napredek ščetkanja od koderkoli.

Eleganten dizajn

Enostaven pritisk integrirane kontrole jakosti vam omogoča, da v trenutku začnete ščetkanje. Brez vidnih odprtin ali rež med gumbi in ročajem Sonicare Prestige lahko zmeraj ostane čista.

Elegantna in kompaktna potovalna torbica je ovita v na dotik mehko vegansko »usnje«, ki jo naredi trpežno in modno, pospravi pa se lahko v vsako torbo, kar poskrbi tudi za brezskrbno priročnost. Za še večjo udobje ima torbica integrirani USB-C vhod in USB-polnilni kabel, tako da lahko zobno ščetko enostavno napolnite brez odstranjevanja iz torbice.

[1] V primerjavi z običajno zobno ščetko v klinični raziskavi
[2] Za razliko od običajne zobne ščetke v šestih tednih v klinični raziskavi
[3] Za razliko od običajne zobne ščetke v laboratorijskem preiskusu
[4] V primerjavi z običajno zobno ščetko v klinični raziskavi
[5] Za razliko od običajne zobne ščetke v laboratorijskem preiskusu
[6] V primerjavi z običajno zobno ščetko v šestih tednih v klinični raziskavi
Mnenja drugih
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Tvoja e-pošta ne bo objavljena in se uporablja samo za odgovor na tvoj komentar.
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost