VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangInfoZdravje in negaTOP ideje za začetek in ohranjanje fitnes poti!
Zdravje in nega

TOP ideje za začetek in ohranjanje fitnes poti!

Se v slabem vremenu težko spraviš do fitnesa? Ne skrbi, športaš lahko tudi doma! Vse, kar potrebuješ, je nekaj vrhunske opreme po ugodnih cenah.

Športno opremo najdeš pri nas, v Big Bangu, si nabaviš še športno uro in zvočnik in domači  fitnes bo en, dva, tri odprt! 

TOP 5 PRIPOMOČKOV ZA DOMAČI FITNES

 

1. KETTLEBELL

Učinkovit pripomoček za funkcionalna vadbo. Združite trening moči in kardio trening. Ring Kettlebell RX KETT-10 poskrbi za lahko izvedbo vaj za celo telo.

 

2. PODLOGA ZA VADBO

Ring Podloga za vadbe RX EM3016-blue ima na obeh straneh nedrsečo površino. Tako je kot nalašč za pilates, jogo ali pa raztezne vaje. Izjemen pripomoček za vadbo, ki vam bo pomagal izboljšati gibčnost in ravnotežje.

 

3. TEKALNA STEZA

Začnite se ukvarjati z enim najbolj popularnih športov, ki vam bo pomagal oblikovati postavo, izboljšati srčni utrip in krvni tlak, povečati vašo samopodobo in srečo, hkrati pa sprostiti stres. Tekalna steza Cecotec je kot nalašč za vadbo, ne da bi morali zapustiti hišo, idealno, če nimate preveč prostega časa. Če želite kadar koli ostati v formi, uživajte v napravi, ki vam bo pomagala doseči cilje, ne da bi vam zavzela veliko prostora.

 

4. BREZŽIČNE ŠPORTNE SLUŠALKE 

Te popolnoma brezžične športne slušalke Philips TAA7306BK se s snemljivimi ušesnimi zankami zanesljivo prilegajo. Naj vas energija zvoka ohranja osredotočene, vgrajeni merilnik srčnega utripa pa vam bo z nadzorom vašega telesa pomagal do optimalne vadbe. Priporočajo jih profesionalni kolesarji ekipe Team Jumbo-Visma.

 

5. PAMETNA ZAPESTNICA

Spremljajte svoje rezultate s pomočjo pametne zapestnice FITBIT Charge 5. Izbirajte med 20 načini za vadbe in med vadbami boste prejeli statistiko v živo – ali pa pustite, da funkcija SmartTrack samodejno prepozna in zabeleži vaše vadbe.

 

TOP 3 APLIKACIJE, KI JIH PRIPOROČAMO

 

Da pa ti ne zmanjka motivacije že februarja, si na svoj pametni telefon naloži aplikacijo, ki ti bo pomagala pri izbiri vaj, spremljanju rezultatov in dvigu motivacije.

Izbirate lahko med več kot 100 različnimi aplikacijami, mi pa priporočamo spodnje 3:

 

1. STRAVA

To aplikacijo lahko uporabljate za kolesarjenje, plavanje in tek. S Stravo lahko analizirate svojo uspešnost in napredek skozi čas. Na primer, lahko spremljate razdaljo, hitrost, nadmorsko višino in porabljene kalorije. Svoj napredek in rezultate lahko delite tudi z drugimi uporabniki Strave in hkrati spremljate njihove rezultate in se med sabo spodbujate. Strava vsebuje tudi mesečne izzive in tekmovanja, ki vas bodo dodatno motivirali.

 

2. MY FITNESS PAL

Števec kalorij, kjer lahko zabeležite vso svojo prehrano. S to aplikacijo boste imeli dostop do največje zbirke podatkov o hrani (na voljo je več kot 6 milijonov živil). In če to ni dovolj, lahko vpišete v aplikacijo tudi svoja živila, ki ne obstajajo v bazi podatkov.

 

3. DAILY YOGA

Daily Yoga je leta 2018 veljala za najboljšo aplikacijo za jogo. Vsebuje več kot 50 tečajev joge in več kot 400 jogijskih asan. Imeli boste dostop do tečajev različnih dolžin (med 5 in 45 minut) in 3 vrstami moči (nizka, srednja, visoka).

 

Preberi več

 

PREDLOGI ZA VADBO

Tudi mi smo vam skupaj s Teniško zvezo Slovenije pripravili nekaj idej za razmiganje vašega telesa.

Cached: Sun, 21 Jul 2024 22:12:32 GMT