Svetovanje
Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Info Zvok in slika Kaj je Bose SoundTouch in zakaj ga obožujejo ljubitelji vrhunskega zvoka?
Zvok in slika

Kaj je Bose SoundTouch in zakaj ga obožujejo ljubitelji vrhunskega zvoka?

Seznam vseh člankov
10.03.2017.

Če ste ljubitelj glasbe, potem si verjetno želite vedno in  povsod predvajati svoje najljubše skladbe in izvajalce. Bose je razvil lastno tehnologijo brezžičnega pretakanja glasbe pod blagovno znamko SoundTouch, pretakanje glasbe v različnih prostorih vašega doma in s pomočjo domačega Wi-Fi omrežja, to omogočil tako enostavno kot še nikoli doslej.

Kaj je tehnologija Bose SoundTouch?

SoundTouch tehnologija omogoča zelo enostaven brezžični dostop do spletnih radijskih postaj, spletnih ponudnikov glasbenih vsebin (kot sta npr. Deezer ali Spotify) ali do vaše glasbene knjižnice, shranjene na enem ali več domačih računalnikih. Prav tako omogoča dostop do glasbe shranjene na NAS diskih, tudi če je računalnik izključen. Vse to s preprostim pritiskom na eno tipko.

 

Bose oundTouch aplikacija

Za nastavitev SoundTouch sistema in njegovo upravljanje je potrebno na pametni telefon, tablico ali domači računalnik namestiti aplikacijo SoundTouch, povezati Bose SoundTouch sistem z domačim Wi-Fi omrežjem, odpreti uporabniški račun in raziskovanje in upravljanje sveta glasbe se lahko prične. bose soundtouch - aplikacija S pomočjo aplikacije lahko raziščete splet in izbrane vire glasbe shranite v šest spominskih tipk, s katerimi nato dostopate do želenega programa bodisi s pomočjo aplikacije, tipkovnice na sistemu ali daljinskega upravljalnika. Prav tako lahko v eno od spominskih tipk shranite glasbeno knjižnico domačega računalnika, ki je povezan v omrežje.

Prenesi aplikacijo

Razširljivost

Seveda pa vaš glasbeni svet ne more biti omejen samo na en prostor vašega doma. Kadarkoli si boste zaželeli, lahko z dodajanjem novih SoundTouch sistemov v druge prostore vašega doma in omogočite predvajanje glasbe kjerkoli in kadarkoli. S pomočjo SoundTouch aplikacije lahko izberete ali se v vseh prostorih predvaja ista ali pa različna glasba. Lahko pa natančno določite, kateri program se predvaja v katerem prostoru. Vse sisteme vašega doma pa lahko po želji upravljate z enega mesta s pomočjo aplikacije. Vsi SoundTouch sistemi so opremljeni tudi z Bluetooth povezljivostjo, tako da lahko preko njih predvajate tudi glasbo, shranjeno na različnih Bluetooth napravah (npr. pametni telefoni, tablice, notesniki in drugi predvajalniki, ki omogočajo Bluetooth povezljivost).

Prednosti SoundTouch izdelkov

  • Enostavno in brezžično predvajanje glasbe v vseh prostorih vašega doma.
  • Le nekaj minut potrebujete za priključitev in nastavitev v vašem domačem Wi-Fi omrežju.
  • S pomočjo aplikacije na vašem pametnem telefonu ali tablici, lahko upravljate s sistemom.
  • Z dodajanjem SoundTouch sistemov lahko v vseh prostorih predvajate enako ali različno glasbo.
  • Bluetooth povezljivost omogoča še dodatne možnosti za dostop do glasbe.
  • Lahko ocenjujete glasbo, ki jo poslušate (tipka za gor, ali dol).

Širok nabor izdelkov SoundTouch  omogoča izbiro najbolj primernega izdelka za katerikoli  prostor vašega doma, terase ali vrta; od samostojnih zvočnikov, ojačevalnika, CD radia, do enostavnih in premium  sistemov za domači kino. 

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.