Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Info Zvok in slika Nadgradi svoj zvočnik JBL Charge 3 na Connect+
Zvok in slika

Nadgradi svoj zvočnik JBL Charge 3 na Connect+

Seznam vseh člankov
07.12.2017.

JBL je konec novembra objavil nadgradnjo njihovega najbolj prodajanega zvočnika JBL Charge 3, iz povezovalnega sistema JBL Connect na JBL Connect+. JBL Connect+ omogoča povezanost več kot 100 zvočnikov med seboj, ki predvajajo enak zvok iz ene naprave. Tako lahko ustvarite prostorski zvok ali pa predvajate isto vsebino v različnih sobah.

Potrebno pa je opozoriti, da Connect+ in Connect med seboj nista kompatibilna. Zato preden se lotite nadgradnje, premislite, ali boste lahko z novim povezovalnim načinom Connect+ lahko povezali vse svoje JBL zvočnike, ki nimajo opcije Connect+ (imajo povezavo Connect, ki omogoča povezovanje do 4 zvočnikov naenkrat). Pred pričetkom nadgradnje vas bo aplikacija še enkrat obvestila o tem.

Kako nadgradite svoj Charge 3 na povezljivost Connect+

• Najprej posodobite svojo aplikacijo JBL Connect na zadnjo različico. • Charge 3 mora biti priklopljen na napajanje. • Preko Bluetooth povezave povežite mobilno napravo in Charge3, ki ga želite nadgraditi. • Odprite aplikacijo JBL Connect - nadgradnjo aktivirate z dotikom na oranžni klicaj »!«, ki je na sliki Charge3 na vašem zaslonu. • Sledite navodilom v aplikaciji. • Nadgradnja bo potekala okoli 20 minut. V tem času ne uporabljajte svoje mobilne naprave za sprejemanje klicev ali prebiranje e-pošte.

Opozorilo! Ko boste svoj Charge 3 nadgradili na Connect+, vaš Charge 3 ne bo več kompatibilen s povezavo Connect - torej se ne bo povezoval z drugimi JBL napravami, ki nimajo JBL Connect+. Prav tako je nadgradnja na Connect+ nepovratna. Po nadgradnji lahko svoj Charge 3 povežete s Flip 4, Pulse 3, Boombox in nadgrajenimi Charge3, medtem ko ga ne boste (več) mogli povezati s Flip3, ali Xtreme.

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.