Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]igbang.si

pon.–sob.: 9.00–20.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–18.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Top izdelki
Big Bang Info Zvok in slika Sony predstavlja ozko usmerjeni mikrofon ECM-G1, ki je idealen za snemanje vlogov
Zvok in slika

Sony mikrofon ECM-G1

Seznam vseh člankov
18.07.2022.

Novi mikrofon prinaša visoko kakovosten zvok, kjerkoli in kadarkoli

Sony predstavlja nov majhen in lahek mikrofon ECM-G1, ki z visoko kakovostnim zajemom zvoka izboljšuje standard snemanja videoposnetkov. Z zmanjševanjem zvokov iz okolice in jasnim zajemom zvoka od spredaj lahko uporabniki uživajo v izjemno kakovostnem zvoku ustvarjenih vsebin.

Izboljšajte standard videoposnetkov z visoko kakovostnim zvokom

Jasen, visoko kakovosten zvok je zelo pomemben pri snemanju video vsebin. Mikrofon ECM-G1 se ponaša z mikrofonsko kapsulo velikega premera (pribl. 14,6 mm), ki zagotavlja jasen zajem zvoka in zmanjšuje šume. S tem močno izboljša kakovost video produkcije.

 

ECM-G1 je idealen mikrofon za snemanje vlogov, saj omogoča jasen zajem človeškega glasu ter vključuje protivetrno zaščito za zmanjševanje šumov vetra med snemanjem na prostem. Ob tem ima tudi optimizirano strukturo, ki s protivibracijskimi blažilniki zmanjšuje frekvenčne vibracije. Ob uporabi s Sonyjevim fotoaparatom, opremljenim z večvmesniškim nastavkom, odpade potreba po povezovanju s kablom, kar preprečuje šume, ki lahko nastanejo zaradi vibracij kabla.

 

Sony mikrofon

 

Zmanjševanje zvokov iz okolice in jasen zajem zvoka od spredaj

S super kardioidno lastnostjo mikrofona je poudarjen jasen zajem zvoka s sprednje strani fotoaparata1, medtem ko je zajem zvoka iz okolice zmanjšan. Na ta način z mikrofonom zajamete samo tisti zvok, ki ga želite, kar je idealno za snemanje video sebkov. Pri snemanju v zaprtih prostorih ECM-G1 zelo učinkovito zmanjšuje odboje zvoka od sten in odmev med govorom, kar zagotavlja jasne posnetke govorjene besede.

 

Uživajte v visoko kakovostnem zvoku, kjerkoli in kadarkoli

Podpora za večvmesniški nastavek zagotavlja večjo prilagodljivost, saj omogoča snemanje brez dodatnih baterij in kablov. Mikrofon se napaja neposredno iz fotoaparata, zato vam bodo prihranjene težave z izpraznjenimi baterijami in kabli, ki so radi v napoto – tudi pri snemanju z vodoravno odprtim vrtljivim LCD-zaslonom.

 

Mikrofon ECM-G1 je izjemno lahek – tehta vsega 34 gramov – in z merami 28 x 50,8 x 48,5 mm (Š x V x G) tudi zelo kompakten. To pomeni, da ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli.

 

Sony mikrofon

 

Za enostavno uporabo v vseh primerih je priložen snemalni kabel2, mikrofonski priključek3 pa je združljiv4 s široko paleto naprav5, kot so fotoaparati in pametni telefoni, kar je zagotovilo za popolno prilagodljivost različnim snemalnim zahtevam.  

 

Cene in razpoložljivost

Novi ECM-G1 bo na voljo od septembra dalje 2022 dalje pri številnih Sonyjevih pooblaščenih prodajalcih.

 

Različne ekskluzivne zgodbe, videoposnetke in vznemirljive nove vsebine, posnete z najnovejšimi fotoaparati in drugimi Sonyjevimi izdelki, si lahko ogledate tukaj. Sonyjevo evropsko fotografsko središče je na voljo v 22 jezikih, v njem najdete novice o izdelkih, natečaje in najnovejši seznam Sonyjevih dogodkov v posamezni državi.

O podjetju Sony

Podjetje Sony Corporation je v skupini Sony Group odgovorno za razvedrilo, tehnologijo in storitve. Sonyjeva vizija vključuje skrb za čustva ali Kando ter ustvarjanje občutka brezskrbnosti ali po japonsko Anshin. To želi Sony z raziskovanjem novih tehnologij in izzivov prinesti ljudem in družbi po vsem svetu, ter tako omogočiti uživanje v ustvarjenih izdelkih in storitvah s področij, kot so domača zabava in zvok, upodabljanje ter mobilne komunikacije. 

 

O podjetju Sony Europe B.V.

Sony Europe B.V. je podružnica podjetja Sony Corporation, sedež ima v Združenem kraljestvu. Njena vloga je skrb za vodilne izdelke in storitve na področju razvedrila in tehnologije za potrošnike in profesionalne uporabnike ter skrb za rešitve na področju upodabljanja in zaznavanja na trgih v Evropi. Od raziskav in razvoja in snovanja izdelkov do prodaje, trženja, distribucije in storitev za uporabnike – zaposleni v Sony Europe B.V. si prizadevajo za izpolnitev Sonyjevega poslanstva: z močjo ustvarjalnosti in tehnologije napolniti svet s čustvi. 

 


1  Usmerjenost je dosežena s samo eno mikrofonsko kapsulo. Rezultat so majhne mere mikrofona ter učinkovitejše poudarjanje zvoka s sprednje strani kot pri običajnem usmerjenem mikrofonu. Območje zajema zvoka na sprednji strani je sicer širše kot pri super usmerjenem mikrofonu, toda super kardioidni mikrofoni so zato na splošno kompaktnejši.

2  3,5 mm kabel TRS – TRS.

3  3,5 mm TRS.

4  Morda boste potrebovali komercialno dostopen pretvorniški adapter. Glede združljivosti z napravo preverite tehnične podatke, ki jih navaja proizvajalec te naprave.

5  Združljivost z vsemi izdelki ni zagotovljena.

Mnenja drugih
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Tvoja e-pošta ne bo objavljena in se uporablja samo za odgovor na tvoj komentar.
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost