VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOtroške kuhinje in delavniceIzobraževalni teleskop do 40X + nastavljiv stativ

Izobraževalni teleskop do 40X + nastavljiv stativ

ID: 20815291
29,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 12.8. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 2 ponudbi od 29.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ponosno predstavljamo izobraževalni teleskop do 40X, ki vam omogoča raziskovanje čudovitega sveta astronomije in narave. Ta visokokakovosten teleskop je zasnovan tako, da vam omogoča jasen in podroben pogled na oddaljene objekte, kot so zvezde, planete, ptice in divje živali.

 

Z izobraževalnim teleskopom do 40X boste lahko raziskovali nebo in odkrivali skrivnosti vesolja. S svojo močno povečavo vam omogoča, da opazujete podrobnosti na Luni, planetih in drugih nebesnih telesih. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen astronom, bo ta teleskop izpolnil vaša pričakovanja. Poleg tega je izobraževalni teleskop do 40X opremljen z nastavljivim stativom, ki zagotavlja stabilnost med opazovanjem. S tem stativom lahko enostavno prilagajate višino teleskopa, da dosežete optimalen kot opazovanja. Ne glede na to, ali ste visoki ali nizki, boste lahko udobno opazovali nebo brez nepotrebnega naprezanja. Izobraževalni teleskop do 40X je zasnovan tudi za enostavno uporabo. S svojim intuitivnim upravljanjem boste hitro obvladali nastavitve povečave in ostrenja, kar vam bo omogočilo, da se osredotočite na opazovanje in uživanje v čudovitih podrobnostih vesolja. Poleg tega je teleskop opremljen z visokokakovostnim lečnim sistemom, ki zagotavlja jasno sliko brez popačenj. Ne glede na to, ali ste študent, učitelj ali preprosto ljubitelj astronomije, bo izobraževalni teleskop do 40X postal vaš zvesti spremljevalec pri raziskovanju neba in narave. Pridobite svoj teleskop danes in se pripravite na nepozabne poglede v čudoviti svet, ki nas obdaja. Popolna igrača za bodoče astronome. Teleskop z izmenljivimi lečami različnih jakosti (20x, 30x, 40x). Teleskop ima stojalo, ki ga je mogoče vrteti za 360 stopinj. Stojalo je tudi nastavljivo po višini. teleskop stojalo leče Dimenzije: Višina: do 57 cm Dolžina: 54 cm Material:Plastika Igrača je namenjena otrokom od 8. leta starosti.
Cached: Fri, 19 Jul 2024 19:01:34 GMT