Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborKabli in priborKabel HDMI 2.1 8K 60 Hz 48 Gbps 4K 120 Hz 2K 144 Hz 3 m srebrn

Kabel HDMI 2.1 8K 60 Hz 48 Gbps 4K 120 Hz 2K 144 Hz 3 m srebrn

ID: 21091156
29,41 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kabel HDMI 2.1 8K 60 Hz 48 Gbps 4K 120 Hz 2K 144 Hz 3 m srebrn

 

Koda izdelka: 1018325

Kabel Wozinsky 8K HDMI 2.1 je certificiran, kar pomeni, da izpolnjuje najvišje parametre kakovosti HDMI 2.1.

Omogoča gledanje filmov ali igranje videoiger na velikem zaslonu v visoki kakovosti slike. Popoln za priklop TV-ja, DVD-predvajalnika, Blu-Ray predvajalnika, sprejemnika, projektorja in najnovejših konzol PlayStation in Xbox.

Wozinsky HDMI 2.1 8K kabel je izdelan po OFC tehnologiji, torej iz najboljšega bakra brez kisika. To zagotavlja boljši prenos podatkov tudi na daljše razdalje. Zvok in video sta poslana brez stiskanja, kar ohranja najvišjo kakovost. Videoposnetki bodo svetlih in živih barv, zvok pa bo čist in brez šumov.

Počutite se, kot da ste v kinu! Kabel HDMI 2.1 sinhronizira zvok in video

Oglejte si filme v ločljivosti 8K na TV zaslonu in se počutite kot v kinu! Wozinsky WHDMI-30 HDMI 2.1 8K kabel zagotavlja boljšo avdio in video sinhronizacijo ter hitro in gladko QMS preklapljanje, brez zatikanj ali zaostankov. Slika in zvok sta samodejno sinhronizirana in ju ni treba ročno nastaviti.

Pomembno je, da je kabel Wozinsky certificiran, kar potrjuje nalepka s kodo QR. Samo taka nalepka zagotavlja pristnost certifikata! Certifikat HDMI 2.1 pomeni, da je kabel izdelal pooblaščeni proizvajalec in je opravil ustrezne teste kakovosti. Tako ste lahko prepričani, da boste s kablom Wozinsky imeli popolno kakovost slike in zvoka.

Kabel HDMI 2.1, ki zagotavlja neverjetno sliko in zvok

Ali želite na svojem televizorju videti vsako podrobnost brez zamegljenosti? Wozinsky WHMDI-30 HDMI 2.1 kabel omogoča frekvenco osveževanja 60 Hz v najvišji ločljivosti 8K. Ločljivost 7680 x 4320 slikovnih pik je štirikrat jasnejša od 4K, kakovost slike pa je bolj vzvišena. Pri 4K se hitrost osveževanja poveča na 120 Hz, pri optimalni nastavitvi 2K pa doseže celo 144 Hz.

Za boljšo jasnost je bil uporabljen tudi dinamični HDR. Način širokega tonskega razpona, t.i. HDR (High Dynamic Range), omogoča prikaz slike, ki je bogatejša s podrobnostmi in navdušuje s svojo naravnostjo. Vsak okvir je jasen, ker ohranja optimalno svetlost, kontrast in barvo pri prenosu slike. So bližje naravi, z bleščečimi barvami in popolnimi senčnimi detajli.

Okno v svet zabave

Wozinsky WHDMI-30 HDMI 2.1 kabel je združljiv z različnimi elektronskimi napravami: konzole, projektorji, računalniki, monitorji, TV. Svojo konzolo PlayStation lahko na primer povežete s televizorjem in se prepustite vznemirljivi zabavi ali projektor z računalnikom in ustvarite jasne večpredstavnostne predstavitve.

Kabel HDMI 2.1 omogoča tudi dva načina delovanja: kloniranje slike ali razširitev namizja. Sami izberete, kateri način vam je ljubši. Ali želite deliti zaslon na televizorju ali projektorju ali uporabiti drugi monitor za povečanje delovne površine?

Priključite kabel HDMI 2.1 in glejte filme brez prekinitev

Kabelski standard HDMI 2.1 pospeši prenos podatkov do 48 Gbps. Tudi najzahtevnejši filmi in igre bodo potekali tekoče in brez prekinitev. Pomembno je, da so videoposnetki 8K, gledani s hitrostjo 60 sličic na sekundo, veliko lažji za oči.

Kabel je tudi dvojno oklopljen, kar pomeni, da bo signal nemoteno potoval od vira do sprejemnika.

Visokokakovosten kabel HDMI 2.1

Visoka kakovost materialov, iz katerih je izdelan kabel HDMI 2.1, zagotavlja stabilno sliko. Vtiči v kablu Wozinsky WHDMI-30 so prekriti s plastjo zlata, zaradi česar so odporni proti koroziji. Močan, upogljiv kabel, pleten z gosto najlonsko mrežico, se ne deformira in ohrani svojo prvotno obliko tudi po dolgem času uporabe.

Zasnova kabla HDMI je zelo napredna. Pod plastjo najlonske pletenice (7) je: pocinkana brezkisikova bakrena žica visoke čistosti (1), toplokrčna Mylar folija (2), ozemljitvena žica (3), aluminij-magnezijev zaslon (4), AL- Mylar zaščitna folija (5), PVC prevleka (6).

Najpomembnejše lastnosti:
  • - Zagotavlja popolno sinhronizacijo zvoka in slike. Kabel HDMI 2.1 vam bo omogočil, da se potopite v razburljivo zabavo
  • - Ko je povezan, prilagodi najboljšo možno kakovost slike. Kabel podpira kakovost 8K, 4K ali 2K. Parametri so potrjeni s certifikatom HDMI 2.1
  • - Združljiv je z različnimi elektronskimi napravami. S kablom Wozinsky lahko povežete konzolo, projektor ali računalnik s televizorjem ali monitorjem.
  • – Omogoča vam, da pozabite na zatikanje slike in preskakovanje zaslona. Kabel ima spremenljivo hitrost osveževanja,
  • - Ima visoko odpornost na zlom in obrabo. Izdelan je bil iz visokokakovostnih materialov, vključno z: trpežna in gosto tkana najlonska mreža in zlato, ki prekriva čepke.

Specifikacija:
  • - Znamka: Wozinsky
  • - Model: WHDMI-30
  • - Dolžina: 3 m
  • - Priključek: HDMI 2.1 8k 60 Hz / 4K 120 Hz / 2K 144 Hz
  • - Hitrost prenosa podatkov: 48 Gbps
  • - Podprte tehnologije: eARC, QMS, Dynamic HDR, VRR, ALLM
  • - Barva: srebrna

Komplet vsebuje:
  • - Kabel HDMI 2.1 8K 60 Hz 48 Gbps 4K 120 Hz 2K 144 Hz 3 m srebrn
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 02 May 2024 05:26:30 GMT