Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaSpletne kamereSpletna kamera Cadorabo 1080p v črni barvi - z mikrofona USB 2.0 spletna kamera z vrtečim se posnetek za video klice, spletne konference, prenos v živo, igranje - igranje namizja za prenosni

Spletna kamera Cadorabo 1080p v črni barvi - z mikrofona USB 2.0 spletna kamera z vrtečim se posnetek za video klice, spletne konference, prenos v živo, igranje - igranje namizja za prenosni

ID: 20622109
67,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Spletna kamera Cadobaro z ločljivostjo 1080p za računalnik in prenosni računa je opremljen z dvojno odpovedjo hrupa in v kombinaciji z dodatno funkcijo preklica zvoka zagotavlja jasno in gladko komunikacijo.
  • Računalniška kamera lahko samodejno naredi popravke pri slabi svetlobi, tako da jih lahko jasno vidite pri All Times.
  • Enostavna namestitev zahvaljujoč Plug & Play with USB 2.0 povezava in združljivost s skupno programsko opremo za video klice in sestanke.
  • Združljivo z večino operacijskih sistemov, vključno z Windows XP/2000 / 7/8/10, Mac OS, Android Smart TV itd.

 

Cadorabo Webcam 1080p z mikrofonom, USB 2.0 in vrtečimi se spodnjici

Kamera prinaša kristalno čiste slike zahvaljujoč svoji visoki ravni leče in ločljivosti 1080p in lahko doseže hitrost okvirja do 30 fps.

Lečo lahko med prenosom ročno nastavite, da prilagodite ostrino slike. Zmanjšajte moteči hrup v ozadju z dvema vgrajenima mikrofonama za odstranjevanje hrupa. Prilagodljiv posnetek omogoča 75 in deg; in 180 & deg; Vrtenje, ki ustreza vsem situacijam in napravam.
Ogled kota: 90
Povezava: USB 2.0
Hitrost okvirja: 30fps
Združljivi sistemi: Windows /Mac OS /Android Smart TV /Xbox One


S to spletno kamero lahko začnete spletna usposabljanja, video klepete, tok v živo in spletna srečanja & amp; Konference brez skrbi!

Tehnične podrobnosti
Ločljivost videa
FullHD
Barva
črna
Garancija v letih
0,5
Cached: Thu, 28 Mar 2024 17:35:43 GMT