VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereStojala in tripodiManfrotto Off Road Aluminijasto potovalno stojalo s krogljično glavo

Manfrotto Off Road Aluminijasto potovalno stojalo s krogljično glavo

ID: 21022994
99,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Lahek, prenosen in idealen za avanturiste je Off Road Ultra lahko stojalo s kroglično glavo intuitivno zasnovan na več načinov.

 

.Pametna izbira za pohodnike, to stojalo je najlažje, kar ponuja Manfrotto, in je bilo zasnovano v sodelovanju s podjetjem Fizan, vodilnim italijanskim proizvajalcem palic za športe na prostem. Naj bo vaša oprema čim lažja za te dolge pohode. Izjemno kompaktno stojalo tehta manj kot 1 kg in ima premer le 5 cm. Opremljen z univerzalnim 6,35 mm nosilcem za kamero, ga boste lahko uporabljali s široko paleto fotografske opreme. Nove funkcije hitrega kolesa vam omogočajo, da kamero montirate in demontirate v nekaj sekundah, zaradi česar je popolna, da se ustavite ob poti in posnamete popoln posnetek. Z integriranim mehurčkom za izravnavo v vgrajeni kroglični glavi boste lahko popolnoma brez težav postavili svojo kamero v odseke. En sam nastavitveni gumb omogoča enostavno nastavitev zahvaljujoč varnemu zaklepnemu mehanizmu. Ta stojalo s kroglično glavo je izdelano iz lahkega in vzdržljivega aluminija, zato se ne upogne pod pritiskom in je izdelano tako, da traja. Cevi so sestavljene iz 4 delov in se teleskopsko zapirajo s preprostim mehanizmom za zasuk. Dele je mogoče hitro izvleči, tako da lahko hitro očistite blato ali umazanijo, ki se je morda nabrala med potovanjem. Ta stativ je primeren tudi za različne terene z gumijasto nogo, ki jo je mogoče odstraniti, da se razkrijejo konice za težja okolja. To lahko video stojalo je popolno za kompaktne sistemske kamere in akcijske kamere. Kljub svoji prenosni zasnovi lahko varno prenese tovor do 2,5 kg in je združljiv z več modeli HDSLR.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta stativa
Tripod
Upravljanje z ročico
ne
Tip glave
krogelna
Namembnost stativa
Kombinirani (za fotoaparat, kamero in mobilni telefon)
Najmanjša višina stativa [cm]
55
Največja obremenitev stativa [kg]
2.5
Material
aluminij
Največja višina stativa [cm]
122
Gibljiva glava
da
Teža [g]
650
Teža [kg]
0.65
Cached: Sat, 27 Apr 2024 10:39:51 GMT