VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereStojala in tripodiManfrotto Profesionalno aluminijasto video stojalo za težke obremenitve (545B)

Manfrotto Profesionalno aluminijasto video stojalo za težke obremenitve (545B)

ID: 21022996
786,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Dvojne noge, aluminijasto stojalo Ø100 mm polovična posoda na osrednjem delu magnezijevega litja Nastavljiv srednji triangel za dodatno stabilnost in vsestranskost Priloženi gumijasti podstavki za hitro »on-off« + stopala s konicami Nastavljivi ovratniki za zaklepanje nog

 

Manfrotto 545B je dvostopenjski lahek aluminijast profesionalni video stojalo z dvojno nogo. Zaradi optimizacije zgornjega in spodnjega obroča stojalo zagotavlja večjo torzijsko togost in koristno obremenitev ter izboljšano zmogljivost streljanja. Objemke so bile preoblikovane tako, da so poravnane z enocevnimi stojali. Krona iz tlačno litega aluminija ima vgrajeno 100 mm vmesniško posodo, ki jo je mogoče po potrebi prilagoditi na 75 mm. Stativ je opremljen z inovativnim srednjim trianglom za izboljšano stabilnost stativa. Priloženi so mu gumijasti podstavki za boljši oprijem na gladkih tleh. Poudarjene lastnosti: • Vgrajena 10 mm vmesna posoda, ki jo je mogoče prilagoditi na 75 mm, če je potrebno • Regulacija dolžine triangla • Pritrditev triangla • Gumijasti podstavki zagotavljajo boljši oprijem na gladkih tleh • Novo oblikovani obroči, integrirani v celotno ergonomijo izdelka za izboljšano togost • Polovična krogla za pritrditev glave ni priložena!
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta stativa
Tripod
Število zložljivih elementov
3
Namembnost stativa
za kamero
Najmanjša višina stativa [cm]
30
Največja obremenitev stativa [kg]
25
Material
aluminij
Največja višina stativa [cm]
154
Teža [g]
3440
Teža [kg]
3.44
Cached: Sat, 27 Apr 2024 09:25:42 GMT