VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Philips OLED in Performance televizorji, ki te bodo navdušili!

Želiš biti tako navdušen nad novim svojim televizorjem, kot radijski voditelj Robert Roškar? Kakovostni Philips televizorji, s sliko kot bi jo gledali v živo, so prava izbira za vse, ki si želijo gledanje televizije povzdigniti na nov nivo.

Philips serija Performance in OLED televizorji sta vodilni in najbolj priporočeni kategoriji televizij s strani kupcev. Prepričajte se o tem tudi vi.

Serija Performance
Serija Performance

Serija Performance je ustvarjena za vse, ki iščete vrhunski televizor s 4K UHD, čudovitimi barvnimi kontrasti, neverjetnimi podrobnostmi, povezljivost z ostalimi napravami, Ambilight osvetlitev, ki s svetlobnim sijem napolni prostor in večkrat nagrajeni Philipsov procesor slike P5.

Televizorje serije Performance odlikujejo najsodobnejše zahteve, kot so; operacijski sistem Android TVpomočnik Google  ter tehnologiji Dolby Vision in Dolby Atmos - 3D zvok, ki ga televizija mora imeti.

Najboljša izbira glede na ceno in karakteristike za srednje zahtevne uporabnike.Preveri ponudbo televizorjev serije Performance  

OLED
OLED

OLED televizorji, ki bodo navdušili z globljim kontrastom, bogatejšimi barvami, mehko tekočim gibanjem in še več ostrine v vseh podrobnostih. 

Videozapis HDR10+ prinaša pogled v še več podrobnosti slike. Umetna inteligenca P5 po potrebi izvorno sliko obdela ter tako izboljša njeno kakovost. Ambilight pa zagotavlja edinstveno izkušnjo svetlobnega sija, ki obsije celoten prostor. 
OLED televizorji so naprave najnaprednejše tehnologije ter jih lahko povežemo z vsemi ostalimi pametnimi napravami in pripomočki; Google asistent, Alexa, telefonsko upravljanje. Prav nič ni nemogoče.

Primerne za bolj zahtevne uporabnike, ki jim je kvaliteta slike in gibanje na prvem mestu.


 

Preveri ponudbo OLED televizorjev

Cached: Sat, 20 Apr 2024 04:37:01 GMT