Išči

Baseus Crystal Shine kabel USB na Lightning, 2.4A, 2m (črn)

ID: 20627557
5,46 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 5.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 18.01 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baseus Crystal Shine kabel USB na Lightning, 2.4A, 2m (črn)

 

USB kabel za Lightning Baseus Crystal, 2.4A, 2m (črn)

Kabel tega modela je izjemno funkcionalen in eleganten. Poleg tega je uporaba zelo priročna. Izdelek je tudi zelo vzdržljiv in varen. Te stvari imajo več vidikov. Eden od njih je hitro in varno polnjenje. To smo dosegli z novim modelom jedra, pocinkanimi ojačitvami, štirimi žicami in močjo 2,4 A. Kabel ima tudi regulacijo temperature. Omogoča sočasno polnjenje in prenos podatkov. Vzdržljiv je zaradi svoje vgrajene tkanine, ojačenega spoja in lahko prenese do 3000- do 10.000-kratno vstavljanje in odstranjevanje čepov. Poleg tega je kabel eleganten s svojim materialom in sijajnim zaključkom.

Hitro in varno nakladanje

Novejši model jedra zagotavlja nižji električni upor in hitro polnjenje. Za dodatno izboljšanje polnjenja je kabel izdelan iz pocinkane ojačitve in bakrenega kabla s štirimi vodniki. Moč, s katero lahko kabel polni je 2,4 A. S tem si lahko skrajšate čakalno dobo za polnjenje telefona. Kabel preprečuje pregrevanje. To je posledica inteligentnega nadzora temperature. Lahko ste prepričani, da bo polnjenje varno.

Prenos in nalaganje podatkov hkrati

Naprava omogoča hkratno nalaganje in prenos podatkov s hitrostjo 480 Mbps. Če želite to narediti, morate le priključiti kabel na prenosni računalnik ali računalnik. To prihrani čas in naredi uporabo kabla še bolj priročno.

Slog

Ta praktična naprava ni samo funkcionalna, ampak tudi elegantna. Ima na dotik prijeten aluminijast material in sijoč zaključek kabla. Na voljo je tudi v več barvnih različicah. Izberete lahko tisto, ki vam najbolj ustreza, in naredite eleganten pripomoček.

Vzdržljivost

Tkanina, uporabljena za izdelavo kabla, preprečuje zapletanje. Poleg tega je ta tkanina odporna na raztezanje. Kabel je zaradi izboljšane SR zaščite zasejan v ojačan konektor. Zato lahko prenese več kot 10.000 obratov. Verjetno ste že večkrat naleteli, le da se polnilni kabel po določenem času zlomi ob vstopu v telefon. Ta izdelek zmanjšuje to tveganje. Vstavljanje in odstranjevanje vtiča prav tako porabi polnilne kable. Ta model je rešil ta problem. Telefonski vtič lahko uporabite za 3000 vstavljanj in podaljšanj. Drugi del kabla ima kapaciteto do 10.000 preklopov.

Znamka Baseus
Model CAJY000101
Vrsta USB na Lightning
Material Aluminijeva zlitina + pletena tkanina
Trenutno 2,4A
Hitrost prenosa 480Mbps
Dolžina 2m
barva Črna
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Thu, 28 Mar 2024 12:50:04 GMT