VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiTermostatiPametni termostatski ventil Meross MTS150HK (HomeKit)

Pametni termostatski ventil Meross MTS150HK (HomeKit)

ID: 20721045
31,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 3 ponudbe od 35.17 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametni termostatski ventil Meross MTS150HK (HomeKit)

 

Pametni termostat Meross MTS150HK (EU)

Naj bo vaš dom prijetno topel in se poslovite od previsokih računov za ogrevanje. Pametni termostat Meross omogoča daljinsko upravljanje in razporejanje prek aplikacije. Podpira tudi glasovno upravljanje in je med drugim združljiv z Apple HomeKit, Google Assistant in Amazon Alexa. Naprava lahko tudi samodejno izklopi ogrevanje, ko zazna odprto okno. Za pravilno delovanje termostata je potrebno posebej dostopno pametno vozlišče Meross (ni vključeno).

Zazna odprta okna

Ni vam več treba skrbeti, da bodo vaši računi za ogrevanje previsoki. Če termostat zazna odprto okno, takoj izklopi grelec. Tako se boste izognili plačilu zelo visokih zneskov. Tudi če pozabite na vklopljeno ogrevanje in se odločite malo prezračiti stanovanje, bo za to poskrbela naprava Meross, ki vas bo rešila težav.

Ustvarite urnike ogrevanja

Kako se še lahko izognete previsokim računom in prihranite denar? Lažje je, kot se sliši! Termostat Meross vam omogoča ustvarjanje urnikov delovanja prek aplikacije. Tako lahko enostavno prilagodite ogrevanje svojim potrebam in življenjskemu slogu. Ni vam več treba skrbeti, da se boste iz službe vrnili v hladilnico ali da bo po vašem odhodu po nepotrebnem deloval grelec!

Priročen daljinski upravljalnik

Zdaj imate vse, kar potrebujete, na dosegu roke. Z aplikacijo Meross lahko na daljavo upravljate svoj termostat. Naprava deluje tudi z Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant in Samsung SmartThings. Zahvaljujoč združljivosti z glasovnimi pomočniki ga lahko priročno upravljate tudi s preprostimi ukazi. Nimate pametnega telefona pri sebi ali imate zasedene roke? Z le nekaj besedami lahko ogrevanje prilagodite svojim potrebam!

Ogrevanje, ki ga potrebujete

Z uporabo več termostatov lahko enostavno prilagodite temperaturo v vsaki sobi popolnoma svojim zahtevam. Kako deluje? Vsaka naprava se krmili neodvisno. Tako lahko ohranjate otroško sobo prijetno toplo pri okoli 25°C. V kuhinji, kjer delujeta pečica in plinski štedilnik, zadostuje približno 18°C. Ali ne želite zmrzniti, ko pridete iz vroče kopeli? Temperaturo v kopalnici nastavite na okoli 20°C!

Enostaven za namestitev in konfiguracijo

Vas je strah zapletene konfiguracije naprave? ne bodi! Termostat je izjemno enostaven in hiter za namestitev, zahvaljujoč priloženim adapterjem pa ga odlikuje široka kompatibilnost. Potrebuje samo 2 AA bateriji (nista vključeni). Za pravilno delovanje morate kupiti pametno vozlišče Meross. Želite na daljavo upravljati naprave, ki so nastavljene v vašem Apple Home? Preprosto nastavite HomePod, Apple TV ali iPad po vaši izbiri kot domače središče.

  • Inteligentni termostat
  • Danfoss RA adapter
  • Adapter Danfoss RAV
  • Adapter Danfoss RAVL
  • Adapter M28 x 1,5
  • Adapter Caleffi
  • Adapter Giacomini
  • Navodila za uporabo
Znamka Meross
Model MTS150HK
Različica EU
Napajanje 2x AA 1,5V baterije (niso priložene)
Vrsta priključka M30 x 1,5 (priloženih 6 adapterjev)
Dimenzije 8,2 x 5 x 5 cm
Brezžični standard 433MHz
Certifikati CE, RoHS, OEEO
Sistemske zahteve iOS 13 ali novejši, Android 4.1 ali novejši, obstoječa povezava Wi-Fi
Delovna temperatura 0°C-40°C
Temperatura skladiščenja -40°C-70°C
Delovna vlažnost 10%-90% (brez kondenzacije)
Vlažnost skladiščenja 5%-90% (brez kondenzacije)
Aplikacija Meross
Kompatibilnost Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Apr 2024 10:02:35 GMT