Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domSpalnicaKomode in predalnikividaXL Viseča steklena omarica črna 80x31x60 cm iverna plošča

vidaXL Viseča steklena omarica črna 80x31x60 cm iverna plošča

ID: 20621070
59,26 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 73.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta viseča omarica s steklenimi vrati bo optimizirala prostor v vaši kuhinji in nudila veliko prostora za shranjevanje vaših osebnih stvari!.

 

Ta viseča omarica s steklenimi vrati in preprostim dizajnom bo optimizirala prostor v vaši kuhinji ter nudila veliko prostora za shranjevanje vaših osebnih stvari!

 

Omarica za shranjevanje je vzdržljiva in praktična, da bo vaša kuhinja bolje organizirana. Omarica ima dve polici, zato nudi dovolj prostora za shranjevanje posod, krožnikov, skodelic in drugih kuhinjskih pripomočkov. Polici se nahajata za dvemi vrati, zato bodo shranjeni izdelki ostali čisti. Ta omarica je preprosta za čiščenje z vlažno krpo.

  • Barva: Črna
  • Material: Iverna plošča, steklo
  • Celotne dimenzije: 80 x 31 x 60 cm (Š x G x V)
  • Potrebno sestavljanje: Da
  • Prosimo, upoštevajte: Vijaki in vtiči za notranjost stene niso priloženi. Poiščite vijake in vtiče, ki so primerni za vaše stene. Če niste prepričani, za pomoč prosite profesionalca. Preberite in natančno sledite vsem korakom v navodilih.
Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Višina [cm]
31
Globina [cm]
31
Širina [cm]
80
Cached: Thu, 28 Mar 2024 15:55:22 GMT