VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiPrenosnik Lenovo Thinkpad T14 G3, i5-1235U, 16GB, 512GB SSD, LTE 4G

Prenosnik Lenovo Thinkpad T14 G3, i5-1235U, 16GB, 512GB SSD, LTE 4G

ID: 21054459
1.828,32 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prenosnik Lenovo Thinkpad T14 G3, i5-1235U, 16GB, 512GB SSD, LTE 4G

 

Vaše zdravje nam je pomembno

Veselite se naprave, kjer vaše zdravje pri delu ni zanemarjeno - Lenovo ThinkPad T14 Gen3 ima več funkcij digitalnega dobrega počutja. Sem spada na primer programska oprema Glance, s katero vedno veste, koliko časa ste preživeli na zaslonu, in lahko preverite svojo držo. Ta nova funkcija vas lahko opomni, da vsakih 20 minut za nekaj sekund umaknete pogled z zaslona in pogledate v sobo ali v daljavo, da razbremenite oči. Vendar to še ni vse, na voljo je tudi izbirni zaslon s certifikatom Eyesafe® s komponentami z nizko modro svetlobo.

Za delo, igro in vse vmes

Naj gre za profesionalne spletne klice ali visokokakovostno zabavo: ThinkPad T14 Gen 3 izpolnjuje vse zahteve. 35,6 cm (14") zaslon, po izbiri z zaslonom na dotik WQUXGA in Dolby Vision™ ter spletno kamero FHD+IR, ponuja visoko razmerje med zaslonom in ohišjem ter razmerje stranic 16:10. Dolby Audio™ in Dolby Voice® AI tehnologija je standardno vključena in zagotavlja resnično impresivno kakovost zvoka.

Vedno pripravljen na uporabo

Če ste profesionalec in veliko potujete, potem je Lenovo ThinkPad T14 popoln za vaše namene. Pripravljen je delovati ves dan z enim polnjenjem in ima več vrat, kot sta Intel® Thunderbolt™ 4 in HDMI, ter možnosti bliskovito hitre povezave, vključno z Intel® Wi-Fi 6E. Osvetljena tipkovnica s TrackPoint in TrackPad pa zagotavlja vsestransko prijetno tipkanje.

* Wi-Fi 6E zahteva Windows 11 Pro. Delovanje Wi-Fi 6E je odvisno od podpore operacijskega sistema, usmerjevalnikov/AP-jev/prehodov, ki podpirajo Wi-Fi 6E, regionalnih regulativnih certifikatov in dodelitve frekvence.

Najboljša možna zaščita pred kibernetskimi grožnjami

Hekerski napadi se v zadnjem času povečujejo. Iz tega razloga je T14 Gen3 opremljen z ThinkShieldom. Ta celovita zaščita vam nudi najboljšo možno zaščito v vseh možnih situacijah. Ti vključujejo napredno šifriranje podatkov in biometrične zmogljivosti. Poleg tega je na voljo izbirni PrivacyGuard, ki preprečuje, da bi nekdo neopazno pogledal vaš zaslon in preletel občutljive informacije.

Ne le zmogljiv, ampak tudi okolju prijazen

Z Lenovo T14 Gen3 ne dobite le izjemno zmogljivega ThinkPada. Varovanje okolja smo upoštevali tudi pri razvoju in proizvodnji. Materiali za recikliranje, kot so plastika in naravni materiali, so bili vključeni v proizvodnjo številnih različnih komponent, kot so ohišja zvočnikov, predal za baterije in napajalna enota. Materiali za recikliranje in/ali materiali iz trajnostnega gozdarstva so vključeni tudi v proizvodnjo zunanje embalaže prenosnika.

ThinkPad T14 Gen3 Intel priključki

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
14 cm (5,5")
Barva
črna
Ločljivost zaslona
1920x1200
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
Intel Core i5-1235U procesor (3,3 - 4,4 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
pisarna
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i5
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Sat, 04 May 2024 15:51:54 GMT