VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Obnovljeni za vas. Pozdravljen Renewd!

Renewd prinaša novo generacijo cenovno ugodnih, popolnoma obnovljenih telefonov, ki smo jim dali novo življenje. Zakaj? Ker želimo ponuditi trajnostne alternative visoke kakovosti in podaljšati življenjsko dobo aparatov. Tako naredimo majhen, a pomemben korak proti ekološki odgovornosti.

 

Poglej ponudbo

Zakaj Renewd?

  • Popolnoma obnovljen telefon z originalnimi sestavnimi deli proizvajalca.

  • Obnovljen v skladu s proizvajalčevimi standardi.

  • Cenovno ugodna in trajnostna alternativa.

  • 2 leti garancije.

 

Visoka kakovost

Renewd aparati stremijo k vrhunski kakovosti, zato so pri obnovi uporabljeni samo 100 % originalni sestavni deli proizvajalca. Z uporabo kakovostnih delov zagotovimo pravilno delovanje aparata, podaljšamo njegovo življenjsko dobo in poskrbimo, da resnično delujejo kot novi. Ker vedno sledimo standardom proizvajalca, je proces obnove standardiziran in strogo nadzorovan, vsaka naprava pa je očiščena in pregledana, preden prejme svoj certifikat. 

 

Živimo trajnostno

Z uporabo originalnih proizvajalčevih delov zagotovimo, da tudi pri njihovi izdelavi skrbimo za trajnostno izdelavo. Vedno več proizvajalcev, z Applom na čelu, se namreč zavezuje k zmanjšanju emisij in odpadnih materialov pri izdelavi svojih aparatov in njihovih sestavnih delov. Še več, vsak prodani Renewd iPhone prispeva k posaditvi dreves v Etiopiji. 

Naša embalaža je izdelana iz recikliranih materialov, pri tem pa se trudimo, da uporabljamo le toliko plastike, kot je nujno potrebno za zaščito vaših novih naprav med prevozom.

 

Kaj lahko pričakujem od Renewd naprave?

Pregled zunanjosti

Vse naprave so pregledane s strani specialistov. Renewd uporabi le rabljene aparate z minimalnimi znaki uporabe.

Pregled funkcionalnosti

Sestavni deli so pregledani, da se prepričamo o kakovosti. Po pregledu je nameščena najnovejša programska oprema.

Kapaciteta baterije

Vsaka baterija je večkrat testirana in mora ustrezati standardom proizvajalca, zato je v brezhibnem stanju in deluje kot nova.

Garancija

Vse naprave imajo 2 leti garancije. Če je z napravo karkoli narobe, bomo poskrbeli za popravilo.

Znamka Renewd

Katere naprave lahko torej izberete? Na voljo so Renewd telefoni različnih priznanih znamk, kot sta Apple in Google Pixel. V prihodnosti pa lahko pričakujemo tudi pametne ure in prenosne računalnike. 

 

Poglej ponudbo 

Cached: Sat, 15 Jun 2024 10:07:51 GMT