Kategorije Filtri Izberi kategorijo

Velika Big Bang ODPRODAJA z norimi popusti. Vabljeni v naše trgovine! Preveri, v katerih trgovinah poteka odprodaja TUKAJ.

NOVO: HITRA DOSTAVA V LJUBLJANI! 

Naroči do 15:00 na naslov v Ljubljani, mi pa ti naročilo dostavimo še isti dan. Hitro dostavo omogočamo ob delavnikih za izdelke, ki so označeni z značko Hitra dostava.

Zapri
0 0
0
SMOLAR A.- PRAV ZDAJ
Datum dostave
od ponedeljka 08. junija
Več informacij Zapri info

Izdelki, ki so na zalogi, bodo odpremljeni isti dan. Velja za naročila oddana od ponedeljka do petka do 12. ure.

Osebni prevzem
Na voljo v 9 trgovinah
Več informacij Zapri info
Vračilo izdelkov
Možnost 14-dnevnega odstopa od nakupa
Več informacij Zapri info

Vračilo izdelkov je možno v skladu z zakonodajo, več informacij pa se nahaja v pogojih poslovanja.

Opis izdelka
Opis izdelka
SKLADBE:
BIL JE CAR
PREVENTIVA
KDOR ME VIDEL BO UMIRAT
NAPREJ, NAPREJ
DAJ MI SVOJU RUČICU
PRAV ZDAJ
TREBA JE POMAGATI
SAJ BO ŠLO
ČAS BREZ ŽELJA
VSE JE V REDU

 

Adi Smolar, slovenski kantavtor in pesnik, * 25. marec 1959, Slovenj Gradec.

Adi Smolar se je rodil v glasbeni družini. Njegov oče, prav tako Adi, je bil trobentač v Ansamblu Fantje treh dolin. V mladosti je Adi igral klarinet in harmoniko in bil član pevskih zborov. Osnovno šolo je obiskoval v Vuzenici, gimnazijo pa v Ravnah na Koroškem. Z osemnajstimi leti je pričel igrati tudi na kitaro. Leta 1978 se je vpisal na študij slovenščine in primerjalne književnosti na Filozofski fakulteti v Ljubljani, vendar študija ni dokončal. Leta 1981 je imel prvi javni koncert v Cerknici, v 90. letih 20. stoletja pa je postal znan širši slovenski glasbeni sceni. Znan je predvsem kot kantavtor in pisec besedil za različne glasbene skupine. Nekaj časa so bili njegova spremljevalna skupina Leteči potepuhi. Leta 1989 je izdal tudi pesniško zbirko z naslovom Naš svet se pa vrti. Leta 1996 je izšel prvi del serije knjig kratke mladinske proze z naslovom Pujsa in Andrej Migec, sledile so slikanice: Jezikovni kotliček (2011), Zgodba o rolici papirja (2012), Radovedna putka (2013), Domišljava žaba (2013) in Jaz ne grem v šolo (2014). Kratka otroška proza, ki jo je objavljal v reviji Firbec, je leta 2013 izšla v knjigi Zgode in prigode Tečka Sitnobe.

Diskografija:
leto album
1989 Naš svet se pa vrti
1993 No ja, pa kaj... album v živo
1994 Neprilagojen z Letečimi potepuhi
1995 Bognedaj da bi crknu televizor z Letečimi potepuhi
1996 Saj te prime – pa te mine
1997 Jaz sem nor
1998 Od A do S kompilacijski album
1999 Je treba delat
2000 Jaz ne grem v šolo
2001 Ne se bat'
2002 Koncert album v živo
2004 Vse je krasno
2008 Brez dlake na jeziku
2008 Prvih pet kompilacijski album
2011 Se počasi daleč pride z Mestnimi postopači
2018 Prav zdaj
Tehnične podrobnosti
Tehnične podrobnosti
Zvrst albuma
slovenski izvajalci
Leto izida
2018
Število medijev v pakiranju
1 CD
Založba
Dallas Records
Vrsta albuma
redni
Mnenja drugih
Ocene (0)
0.0
Izdelek še nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Prepričani smo, da ti bodo naše e-novice res všeč in da z nami ne boš več v zadregi, kakšno rojstnodnevno darilo kupiti mami. Vseeno pa potrebujemo tvoje soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.