VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Vibracijski masažni aparat za vrat in telo, za masažo hrbta soulima

ID: 20728090
34,92 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 19.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 3 ponudbe od 34.93 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vibracijski masažni aparat za vrat in telo, za masažo hrbta soulima

 

BREZŽIČNI ROČNI ANTICELULITNI MASAŽER

Vibracijski masažer je naprava za masažo telesa, ki ustvarja tresljaje 10 stopenj intenzivnosti. Namenjen je sproščanju mišic, zmanjševanju napetosti in spodbujanju krvnega obtoka, deluje tudi anticelulitno. Ta naprava je sestavljena iz ročaja in glave, ki vibrira, ko je pod napetostjo.

ŠTEVILNE UPORABE - vibrirajoči masažni aparat je odlična možnost za boj proti bolečinam v hrbtu in mišicah ter za pripravo telesa na trening in pospešitev njegove regeneracije po treningu. Masažna naprava ne deluje samo na mišice, ampak tudi na kožo, kar je lahko koristno v boju proti celulitu.


6 RAZLIČNIH GLAV - v kompletu je kar 6 različnih glav, zahvaljujoč čemur je funkcionalnost te naprave zelo visoka. Tukaj boste našli nastavek za vretenca, nastavek za sklepe, pa tudi nastavek za vse dele telesa in velike mišične skupine.


ERGONOMSKA OBLIKA - masažna naprava je zasnovana tako, da varno leži v roki in izpolnjuje svojo nalogo. Njegov daljši ročaj se uporablja za masiranje težje dostopnih mest, medtem ko masirate z eno roko.


12 PROGRAMOV IN 10 STOPENJ INTENZIVNOSTI - masažni aparat ima 12 masažnih programov in 10 stopenj intenzivnosti masaže, programe spreminjamo s pritiskom na gumb auto, stopnje intenzivnosti pa s puščicama gor/dol.


SPECIFIKACIJA - barva: črna; moč 24W; 90-120 minut uporabe; LCD zaslon; 12 programov; 15 minutni časovnik; 10 stopenj intenzivnosti vibracij; brezžično; dimenzija: 42 x 8 x 10 cm; teža: 0,808 kg; teža v paketu: 1,249 kg.

PREDNOSTI

moč 24W
masaža vseh delov telesa
90-120 min uporabe
12 programov 15-minutni brezžični
časovnik 10 stopenj intenzivnosti vibriranja - stopnjo lahko prilagodite vsaki mišici, od najlažjih udarcev do najmočnejših 6 zamenljivih konic LCD zaslon znamke SOULIMA
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta aparata za masažo
masažna roka
Cached: Sun, 28 Apr 2024 22:11:48 GMT