Išči

vidaXL TV omarica 110x35x48 cm trden mangov les

ID: 20622529
106,67 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 121.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta antična, lakirana TV omarica iz trdnega mangovega lesa oddaja rustikalni šarm. Predstavljala bo značilen dodatek za vsak prostor..

 

Ta lakirana lesena TV omarica bo dekorativen in praktičen dodatek, ki se bo odlično podal k vašemu dekorju. Lahko se uporablja tudi kot stranska ali HiFi omarica.

Omarica je ročno izdelana iz mangovega lesa, ki je trden, stabilen, trpežen in čudovit. Ročna izdelava prispeva k spektakularnem retro stilu. Vsak korak v postopku izdelave je izveden z izjemno previdnostjo, ne glede na to, ali gre za brušenje ali lakiranje. Ročna izdelava in čudoviti vzorci lesa zagotavljajo, da je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od ostalih. Omarica ima močno površino, na katero lahko postavite okrasne stvari, kot so košare s sadjem ali vaze. Ima 4 predale in 2 predelka, zato ta komoda ponuja dovolj prostora za organizirano shranjevanje pomembnih stvari, da bodo na dosegu roke. Našo TV omarico boste zlahka sestavili.

Pomembna opomba: Barve in vzorci se lahko od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka naša TV omarica edinstvena; dostava je naključna.

  • Barva: Rjava in večbarvna
  • Material: Trden mangov les
  • Dimenzije: 110 x 35 x 48 cm (Š x G x V)
  • S 4 predali in 2 predelkoma za shranjevanje
  • Zaključek: Brušeno, barvano in lakirano
  • Potrebno sestavljanje: Da
Tehnične podrobnosti
Barva
več barv
Širina [cm]
110
Višina [cm]
48
Cached: Thu, 18 Apr 2024 20:27:28 GMT