VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Ujemi zadnji čas, da se pripraviš na poletje!

Pripravi se na poletje z novim laserskim odstranjevalcem dlačic! Zakaj je zdaj zadnji čas? Ker ne glede na to, kako kakovosten je IPL, traja nekaj časa, da se rezultati prikažejo in ohranijo. Idealen čas za uporabo IPL je zato v jesenskih in zimskih mesecih, pomlad pa je res zadnji čas, da ga začneš uporabljati, če želiš rezultate do poletja. 

Aktualne ugodnosti

5 razlogov, zakaj izbrati IPL odstranjevalec

Dolgoročno odstranjevanje dlak. Uporaba laserskega odstranjevalca je edini način, da se dolgoročno znebiš neželjenih dlak kjerkoli na svojem telesu in tudi ustavljaš njihovo ponovno rast. Za vzdrževanje bo tako potrebno manj tretmajev. 

Odlična investicija. Nakup laserskega odstranjevalca mora vsekakor biti premišljen, dolgoročno pa lahko prihrani ogromno časa in denarja. Če imaš doma IPL, ne boš več kupovala britvic, pene za britje ali vlagala v voskanje. 

Preprečuje vraščene dlake. Ja, res je, uporaba laserja močno zmanjša možnost vraščenih dlak, ker zaustavlja rast dlak v korenini, ne na površini kože kot ostali načini odstranjevanja. Adijo, vraščene dlake!

Preprosta in hitra uporaba. Za uporabo ne potrebuješ predznanja. Vse napotke dobiš skupaj z navodili, uporaba pa je res preprosta. Pa tudi hitra - IPL tretma traja približno enako časa kot voskanje, ponovitev pa je sčasoma potrebnih vedno manj. 

Vedno boš pripravljena na vse. Nič več britja zadnji trenutek, ker si se zjutraj odločila obleči krilo, nič več skrbi, če si na dopust pozabila vzeti britvico. Z redno uporabo laserskega odstranjevalca vsakodnevno britje ne bo več potrebno, zato se lahko sprostiš in uživaš, ne glede na to, kaj oblečeš.

 

 

Cached: Sat, 20 Apr 2024 04:18:29 GMT