VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

100% PURE BIOTICS PRO PROTEINI.SI

ID: 622064
14,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
100 % Pure Biotics Pro je prehransko dopolnilo v obliki kapsul, ki vsebuje 100% čiste mikrobiološke bakterije.

 


 100 % Pure Biotics Pro je osnovan na 22 različnih sevih mikrobioloških kultur, največ iz rodu laktobacilov in bifidobakterij (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus brevis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus fermentum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium animalis, Pendiococcus acidilactici).
 
Ena kapsula vsebuje kar 18 milijard (18 x 10 9 CFU) mikrobioloških kultur. Koncentracija mikrobioloških kultur je označena z enoto CFU (Colony Forming Units – CFU), ki označuje število živih mikroorganizmov, oziroma bakterij, ki tvorijo kolonije.
 
Mikrobiološkim kulturam v izdelku so bili dodani še fruktooligosaharidi ter rastlinski inulin, ki jih encimi našega telesa niso sposobni razgraditi, predstavljajo pa hrano koristnim bakterijam v debelem črevesu ter tako pospešujejo njihovo razmnoževanje.
 
100 % Pure Biotics Pro se ponaša še z naslednjimi lastnostmi:
- Postopek mikroenkapsulacije omogoča večje preživetje mikroorganizmov v prebavilih
- Stabilnost in odpornost tudi pri shranjevanju pri sobni temperaturi
- Primeren za vegetarijance in vegane
- Odsotnost GSO (gensko spremenjenih organizmov), soje, mleka in glutena

Pomen zdrave in funkcionalne črevesne flore
 
Črevesna flora je en do dva kilograma težak "organ", ki ga sestavlja množica koristnih mikroorganizmov, med katerimi so nam najbolj poznane mlečnokislinske bakterije, kot sta npr. Lactobacillus acidofilus ali Bifidobacterium bifidum.
 
Funkcionalna črevesna flora je zelo pomembna, saj pomaga pri razgradnji hrane in prenosu vitalnih snovi iz zaužite hrane prek črevesne stene v telo. Brez koristnih mlečnokislinskih bakterij in desnosučnih mlečnih kislin, ki jih te bakterije proizvajajo, je prenos vitalnih snovi za obnovo, gradnjo in čiščenje telesa okrnjen. Ravnovesje črevesne flore pa je lahko hitro porušeno zaradi različnih dejavnikov kot so stres, nepravilna prehrana, premalo ali preveč aktivnosti ter uživanje določenih zdravil (antibiotikov, kortikosteroidov, oralnih hormonskih zdravil,…).
 
Zdrava črevesna flora je temelj celostnega zdravja, saj predstavlja prvo obrambno linijo pred različnimi virusi in bakterijami v telesu, torej pozitivno vpliva na splošno dobro počutje in delovanje našega imunskega sistema.
 
Koristni črevesni mikrobi, ki se nahajajo v črevesju, imajo pomembno vlogo pri ustvarjanju telesu koristnih snovi, med drugim vitaminov skupine B in vitamina K2, obenem pomagajo pri čiščenju telesa, saj so sposobni protibakterijskega, protivirusnega in protiglivičnega delovanja. Kadar telesu primanjkuje koristnih mikrobov, ki bi zaužito hrano v črevesju razgradili, telo lahko trpi pomanjkanje številnih vitalnih snovi (magnezij, kalcij, vitamini skupine B, A, D, C, omega 3, …), ki so med drugim potrebni za rast in razvoj, pa tudi za obnavljanje in čiščenje telesa. Tako se v telesu kopiči vse več "odpadnih produktov celic", toksinov …, ob vse večjem pomanjkanju vitalnih snovi.
 
Redna skrb za krepitev črevesne flore je pametna naložba v zdravje in dobro počutje, saj je ohranjanje oziroma ponovno vzpostavljanje zdravega ravnovesja v črevesju pomembno tako za naše dobro počutje kot naš imunski sistem, nezanemarljiv pa je tudi njegov vpliv na lepo kožo ter dobro delovanje naših malih sivih celic. Zato nikar ne zanemarite svoje črevesne flore in se izognite različnim negativnim stanjem, motnjam ter nenazanje boleznim, do katerih lahko pripelje porušena črevesna flora.
 
Neto količina: 15 g (30 kapsul)

Hranilna vrednost izdelka PROTEINI.SI 100 % PURE BIOTICS PRO
 


1 kapsula (dnevni odmerek)
Mešanica mikrobioloških kultur
 
 Lactobacillus acidophilus
 Lactobacillus bulgaricus
 Lactobacillus casei
 Lactobacillus plantarum
 Lactobacillus brevis
 Lactobacillus paracasei
 Lactobacillus rhamnosus
 Bifidobacterium breve
 Bifidobacterium lactis
 Bifidobacterium longum
 Lactococcus lactis
 Streptococcus thermophilus
 Lactobacillus reuteri
 Lactobacillus salivarius
 Lactobacillus helveticus
 Lactobacillus gasseri
 Lactobacillus crispatus
 Lactobacillus fermentum
 Bifidobacterium infantis
 Bifidobacterium bifidum
 Bifidobacterium animalis
 Pendiococcus acidilactici
320 mg (18 x 10 9 CFU)
fruktooligosaharidi in rastlinski inulin 100 mg

 

Navodila za uporabo:
Odmerek je 1 kapsula.
 
Zaužijte 1 odmerek dnevno. Kapsulo zaužijte z vodo, sokom ali drugo tekočino. OPOZORILO: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite na suhem in hladnem mestu in ne izpostavljajte neposredni svetlobi in toploti. Po odprtju izdelek hranite v hladilniku in ga porabite v roku treh mesecev.
Tehnične podrobnosti
Vrsta športne prehrane
prebava in razstrupljanje
Okus
brez, brez
Namen dodatka športne prehrane
regeneracija
Gluten
ne, ne
Vrsta
prebava in razstrupljanje
Količina
15 g
Namen
regeneracija
Cached: Sat, 20 Apr 2024 03:56:42 GMT