VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Poskrbite za zdravje sebe in svoje družine skozi vse leto

Prvi pametni merilec kvalitete zraka v zaprtih prostorih z možnostjo spremljanja prisotnosti radona.

 

Zanima me več         Nakup

 

Kaj povzroča slabo kvaliteto zraka?

 

Zakaj je pomembno, da dihamo čist in svež zrak?

 

V zaprtih prostorih preživimo več kot 90 % časa. V hladnejših mesecih je ta čas še daljši, k temu pripomore tudi trenutna situacija s Covid-19.

Zrak je v zaprtih prostorih tudi 2 - 5-krat bolj onesnažen kot zrak zunaj.

 

Kako izmeriti kvaliteto zraka?

 

Kvaliteto zraka določa prisotnost različnih plinov in snovi v njem. Pomembno je, da spremljamo vsebnost radona, CO2, hlapnih organskih spojin, vlažnosti ter verjetnost za pojav plesni.

 

Vse to nam omogoča pametni merilec kvalitete zraka v zaprtih prostorih Airthings. Gre za prvi pametni merilec z možnostjo spremljanja prisotnosti radona.

Kakšne so prednosti uporabe Airthings?

Zavedam se, da je zrak v mestnem središču bolj onesnažen kot ponekod v predmestju, zato sem za naš dom naročila pametne merilce zraka Airthings, da lahko vsak dan proaktivno nadziram in zagotavljam kakovost zraka za bolj zdravo okolje svoje družine. Ker doma preživimo največ časa, je zelo pomembno, kakšne pogoje nam nudi naš dom. Odkar imamo merilce Airthings, mirno spim, saj vem, da je v Izabelini sobici kakovosten zrak, ki ga potrebuje za zdrav razvoj.

 

Vanesa Rola,

slovenska lifestyle blogerka.

Včasih na kakšne odlične stvari naletiš čisto po naključju in natanko tako je bilo z napravo Airthings Wave. Iskala sem izdelek, s katerim bi lahko preverjala kakovost zraka v stanovanju in ki bi bil nemoteč ter preprost za uporabo. Zato sem se odločila za tole luštno napravo, s katero neprekinjeno spremljamo prisotnost plina radona, ki je v prevelikih količinah radioaktiven ter temperaturo in vlažnost zraka v svojem domu.

 

Airthings je res ličen, namestiš ga lahko na steno, na slabo kakovost zraka pa opozori barva, ki se pojavi na napravi. Z aplikacijo preko telefona pa kadarkoli preveriš tudi natančne vrednosti. Resnično lepa in zelo uporabna napravica, ki skrbi za zdravje moje družine vse leto!

 

Taya Damjan,

televizijska in radijska voditeljica.

 

Produkti

Kakšna je obremenjenost Slovenije s škodljivim radonom?

Slovenija je z radonom precej obremenjena. Visoke ravni radona se pojavljajo predvsem v osrednjem Sloveniji ter v jugozahodnem delu Slovenije, še posebej obremenjena pa so tudi nekatera območja na severovzhodu. Kontinuirano spremljanje prisotnosti radona je za prebivalce teh območij še posebej pomembno.

Primerjaj izdelke

Cached: Sat, 20 Apr 2024 04:14:37 GMT