Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteNapajalnikiBE QUIET! PURE POWER 11 3 50W (BN291) 80Plus Bronze napajalnik

BE QUIET! PURE POWER 11 3 50W (BN291) 80Plus Bronze napajalnik

ID: 634991
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
BE QUIET! PURE POWER 11 350W (BN291) 80Plus Bronze napajalnik

 

be quiet! Pure Power 11 napajalnik ponuja brezhibno zanesljivost in najboljše funkcije v svojem razredu. Ne glede na to, ali sestavljate zelo tihi sistem, gradite zahtevnejši sistem z več GPU ali nadgrajujete obstoječi računalnik, boste dobili najboljšo kombinacijo funkcij po zelo priljubljeni ceni.

  • Učinkovitost GOLD 80 PLUS
  • Dve močni 12V tračnici
  • Stabilno delovanje zahvaljujoč tehnologiji Active Clamp in Synchronous Rectifier (SR)
  • Pretvorba DC-to-DC za še strožjo regulacijo napetosti pri težkih pogojih navzkrižne obremenitve
  • Tih optimiziran 120mm ventilator
  • Popoln komplet vrhunskih varnostnih funkcij
  • 5-letno garancija

Pure Power 11 350W je certificiran 80 PLUS Bronze. Najbolj prepričljiva prednost: manjša poraba energije in posledično nižji stroški ter hladnejše in tišje delovanje.

Najboljša kombinacija funkcij in zmogljivosti po zelo priljubljeni ceni
Pure Power 11 ponuja 350W neprekinjenega napajanja z dvema neodvisnima 12V tirnicama za stabilnost signala in dvema PCI Express priključkoma za multi-GPU sisteme. Primeren je za zelo tihe sisteme, za nadgradnjo ali izgradnjo multimedijskih ali multi-GPU igralnih sistemov.

Uporaba Active Clamp in Synchronous Rectifier tehnologij zagotavlja zelo stabilno delovanje. PSU je opremljen z pretvorbo DC-to-DC za še strožjo regulacijo napetosti pri težkih pogojih navzkrižnega polnjenja. To zagotavlja varno delovanje za procesorje naslednje generacije in grafične kartice.

Tih optimiziran 120mm be quiet! ventilator se termično regulira tako, da doseže najboljše razmerje med učinkovitim hlajenjem in tišino. Ventilatorske lopatice, optimizirane za pretok zraka, zmanjšujejo turbulenco, kar omogoča najboljšo tiho funkcionalnost v svojem razredu in skoraj neslišno delovanje, po čemer je be quiet! znan.

Pure Power 350W je opremljen z visokokakovostnimi kabli, ki poenostavijo vgradnjo komponent, povečajo pretok zraka in izboljšajo hlajenje. Kabel vse-v-enem ima priročen priključek za trdi disk.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
5
Certifikat
80 Plus Bronze, 80 Plus Bronze
Modularni napajalnik
ne, ne
Namen uporabe
namizni računalnik
Vrsta napajalnika
za namizne računalnike, za namizne računalnike
Moč [W]
350
Cached: Thu, 28 Mar 2024 15:16:54 GMT