VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BLAUPUNKT ADH601 razvlažilnik zraka

ID: 20691090
245,99 €

ali od 12,03 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 27.6. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od četrtka, 27.6. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od četrtka, 27.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

 

Razvlažilnik zraka ADH601 z zmogljivostjo razvlaževanja do 16 l/dan, omogoča razvlaževanje zraka v prostorih od 20 do 40 m². Prostornina rezervoarja za vodo znaša 2,5 l, naprava pa se bo samodejno izklopila, ko bo rezervoar poln. Z razvlažilnikom lahko upravljate s pomočjo LED nadzorne plošče ali aplikacije Tuya.

 

ADH601 ima vgrajen kompresor z zmogljivostjo razvlaževanja 16 litrov/dan.

Vodna para v zraku, ki se zadržuje v slabo prezračenih prostorih, negativno vpliva na tehnično stanje objekta, saj povzroča vlago v stenah, pohištvu in oblačilih, razvoj neprijetnih vonjav in v skrajnem primeru tudi rast zdravju nevarnih gliv in plesni. Prav tako posega v udobje doma in negativno vpliva na dobro počutje njegovih prebivalcev.

Kondenzacijski razvlažilnik zraka Blaupunkt ADH601 ne bo poskrbel le za pravilno raven vlažnosti in izboljšal udobje v prostoru, temveč tudi za to, da stene ne postanejo vlažne. Ta model ima vgrajen kompresor z zmogljivostjo razvlaževanja do 16 litrov/dan. Omogoča razvlaževanje zraka v prostorih od 20 do 40 m².

Aparat ni samo učinkovit, ampak tudi zelo tih. Raven hrupa ne presega 48 dB, kar pomeni, da ne bo moteč, ko se srečate z družino ali prijatelji, gledate televizijo ali berete knjigo.

 

LED zaslon z nadzorno ploščo na dotik.

Z ADH601 ni potrebe po stalnem spremljanju količine kondenza, zbranega med razvlaževanjem, saj je prostornina rezervoarja za vodo 2,5 litra. Aparat se samodejno izklopi, ko je rezervoar poln. Naprava je dodatno opremljena s funkcijo neprekinjenega odvajanja kondenzata. Ni potrebe po rezervoarju, saj to omogoča, da se drenažna cev priključi neposredno na odtočni sistem. Poleg tega bo razvlaževalec nadzoroval temperaturo uparjalnika in po potrebi samodejno preklopil v način odmrzovanja.

Aparat je mogoče nadzorovati in varno upravljati s pomočjo LED plošče na dotik, ki se nahaja na nadzorni plošči in stranski steni, kjer je med drugim dostopen nivo vlažnosti ter funkcije samodejnega odmrzovanja in izklopa v primeru prelivanja.

 

Daljinsko upravljanje z aplikacijo Tuya.

Udobje upravljanja dopolnjuje upravljanje preko telefona z nameščeno aplikacijo Tuya. Aplikacija omogoča oddaljen nadzor nad delovanjem aparata s katerega koli mesta z dostopom do interneta, vključno z vklopom in izklopom, spreminjanjem parametrov ali preverjanjem statusa aparata.

Razvlažilnik ADH601 je odlična rešitev za vsa stanovanja in hiše, kjer se stanovalci spopadajo z nedelovanjem prezračevanja in prekomerno vlago v zraku. Odlično je tudi za razvlaževanje prenovljenih notranjih prostorov, počitniških hišic, poplavljenih prostorov ter vlažnih kleti in lop.

 

Specifikacije:

LED zaslon z nadzorno ploščo na dotik

Zmogljivost razvlažilnika: 16 l/dan

Daljinsko upravljanje z aplikacijo Tuya (Wi-Fi in internetna povezljivost)

Zaznavanje nivoja vode, samodejni izklop

Funkcija samodejnega odmrzovanja

Super tiho delovanje, manj kot 48 dB

Prostornina rezervoarja za vodo: 2,5 l

Funkcija stalne drenaže

Hladilno sredstvo R290, 50 g

Napajanje 220-240 V ~ 50 Hz, moč: 245 W

Dimenzije: 32 x 22,5 x 49 cm

Teža: 13 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Glasnost delovanja do (dB)
48 dB
Prostornina posode (l)
2,5
Teža
13
Vrsta razvlažilnika zraka
prenosni
Zmožnost razvlaževanja
16 l/24 h
Globina [cm]
22.5
Širina [cm]
32
Višina [cm]
49
Cached: Sat, 22 Jun 2024 19:12:44 GMT