Išči

BLAUPUNKT FKS601 kuhinjska tehtnica

ID: 618044
22,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 20.6. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Steklena kuhinjska tehtnica FKS601 je naprava, ki zaseda malo prostora in olajša pripravo vaših obrokov. Naprava omogoča preprosto tehtanje sestavin ter pretvorbo kg v volumen vode ali mleka.

 

Natančnost v kuhinji je le del, ki je pomemben pri kuhanju in peki. Ta del pa ne more biti zagotovljen brez ustrezne naprave. Pri tem vam lahko pomaga Blaupunkt steklena kuhinjska tehtnica FKS601 z veliko 23 x 16 ploščo, narejena iz 3 mm debelega stekla.
Še več, steklena površina nima nepotrebnih udorov ali izboklin, kar olajša čiščenje naprave. Velik zaslon z modro osvetlitvijo ozadja, 46 mm premera ter s tipko na dotik, omogoča preprosto uporabo naprave, medtem ko je prikazana meritev lahko berljiva. Zelo uporabna funkcija FKS601 modela je preprosta pretvorba teže v volumen vode ali mleka.
Zahvaljujoč tej nastavitvi, ne boste več potrebovali posode za merjenje volumna, saj bo vaša tehtnica to samodejno preračunala. Le spremenite enote merjenja v nastavitvah in rezultat bo prikazan v litrih ali mililitrih. Preprost dizajn bele steklene tehtnice se odlično prilega v moderne in minimalistične kuhinje. Cenili jo bodo tudi vsi, ki nočejo polniti kuhinjskega pulta, saj se bo 2 cm tehtnica prilegala v vsak predal. Maksimalna kapaciteta Blaupunktove steklene tehtnice je 5 kg, natančnost merjenja pa 1 g. Tehtnica deluje na dve AAA bateriji, ki sta napravi priloženi.

Tehnične specifikacije: Kapaciteta maksimalno 5 kg, natančnost 1 g, Steklena površina za tehtanje (3 mm), Zaslon (modro ozadje): premer 46 mm, Tipke na dotik, Prikazuje volumen vode ali mleka, Napajanje: 2 x AAA baterija (priloženo), Dimenzije: 23 x 16 x 2 cm, Teža: 0,46 kg,
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Dodatno - tehtnica
upravljanje na dotik, upravljanje na dotik
Funkcije tehtnice
tehtanje tekočin, funkcija tare, avtomatski izklop, tehtanje tekočin
Način prikazovanja
LCD
Natančnost tehtanja
1, 1
Vrsta tehtnice
elektronska, elektronska
Zmogljivost tehtanja
5, 5
Način prkazovanja
LCD
Cached: Wed, 19 Jun 2024 02:00:02 GMT