VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BLAUPUNKT PB08DB karaoke zvočni sistem

ID: 20414356
350,99 €

ali od 11,94 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 3.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 3.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Zvočnik »PartyBox« Blaupunkt PB08DB, s kakovostnim zvokom in LED osvetlitvijo, za ustvarjanje pravega ambienta za vse priložnosti. PB08DB ima funkcijo Bluetooth, TWS, sprejemnik FM, USB in MicroSD predvajalnik ter AUX vhod in vhod za kitaro. Njegova največja moč znaša 700 W, vgrajeno pa ima tudi polnilno baterijo, ki omogoča do 4 ure neprekinjenega predvajanja glasbe.

 

Pravilno izbrana glasba in osvetlitev sta ključ do zagotovljenega prijetnega vzdušja med srečanjem s prijatelji in družino. Tako med zabavo na vrtu kot doma bo glasba vse udeležence spravila v dobro voljo, ustrezna svetloba pa ustvarila romantičen ali klubski ambient. Da bi izpolnil svojo nalogo, mora glasbo v ozadju predvajati ustrezna oprema. Najnovejši Blaupunktov zvočnik “PartyBox” PB08DB je odlično orodje za ustvarjanje idealne zabave za vas in vaše prijatelje.

 

FUNKCIJA BLUETOOTH IN TWS

Zvočnik je opremljen s funkcijo Bluetooth. Ko ste povezani s pametnim telefonom ali drugimi napravami, kot je tablica ali računalnik, lahko brezžično predvajate zvok, tako iz glasbene knjižnice, shranjene v pomnilniku zunanje naprave, kot tudi iz pretočnih storitev ali internetnih radijskih postaj. S tako široko paleto možnosti se zdi izbira prave glasbe za vsako priložnost izjemno preprosta. PB08DB ima tudi funkcijo TWS (True Wireless Stereo), ki omogoča medsebojno povezavo dveh enakih zvočnikov, da glasba zveni še glasneje. Po pravilnem zagonu in seznanitvi naprava zagotavlja tudi klasičen stereo učinek.

 

USB/microSD PREDVAJALNIK

Naprava ima tudi predvajalnik datotek MP3. Datoteke lahko shranite na prenosne USB ključke ali kartice microSD. Predvajalnik podpira medijske naprave do maksimalne kapacitete 32 GB, kar omogoča predvajanje zelo dolgega seznama skladb. V načinu predvajanja USB/microSD je na voljo funkcija ponavljanja izbrane skladbe, vseh skladb na določeni medijski napravi ali naključnega predvajanja. Samo nastavite ustrezen način in zvočnik bo poskrbel za ostalo.

 

SPREJEMNIK FM

PB06DB ima tudi FM sprejemnik z digitalno sintezo PLL. Če pritisnete samo en gumb, bo naprava sama opravila iskanje in shranila razpoložljive radijske postaje. V pomnilnik naprave lahko shranite kar 40 različnih radijskih postaj. Z ustreznimi gumbi, tako na zgornji plošči zvočnika kot na daljinskem upravljalniku, je možno tudi ročno nastaviti želeno frekvenco.

 

IZENAČILNIK ZVOKA IN MOČ

Različne vrste glasbe zahtevajo ustrezne prilagoditve v nastavitvah zvoka. Zvočnik Blaupunkt PB08DB ima vgrajen parametrični izenačevalnik s petimi programabilnimi načini zvoka. Uporabnik lahko izbira med načini FLAT, POP, ROCK, JAZZ in CLASSIC. Poleg tega je možno ločeno nastaviti visoke in nizke tone. Ta funkcija omogoča prilagajanje zvočnega profila željam različnih uporabnikov.

Visokotonec in dva 8-palčna srednjetonska zvočnika sta zaprta v ohišje z bas refleksom in uglašena z zmogljivim ojačevalnikom. Skupna moč 700 W, omogoča predvajanje glasbe v veliki sobi.

 

KARAOKE

Zvočnik “PartyBox” ima funkcijo karaok. Priložena sta dva brezžična mikrofona, ki se samodejno združita z zvočnikom takoj, ko ju vklopite. Samo vklopite mikrofon in pojte! Pri uporabi funkcije karaoke je na voljo možnost prioritete mikrofona – to pomeni, da bo naprava ob vklopu samodejno utišala glasbo v ozadju med petjem. Če vam gre, vklopite opcijo in zapojte »a capella«! V načinu za karaoke lahko nastavite glasnost mikrofona, nastavite odmev, da odpravite morebitne odmeve, ter prilagodite visoke in nizke tone, da se kar najbolje ujemajo s tembrom. Na glavni plošči je na voljo tudi dodatna žična vtičnica za mikrofon, ki ni priložen.

 

VHODI ZA KITARO IN AUX

Poleg funkcije petja in karaok je možno priključiti tudi glasbilo, kot je kitara. 6,3 mm kitarski vhod je na voljo na zgornji plošči naprave.

Če tako široka izbira razpoložljivih zvočnih virov ne zadostuje ali morate priključiti drugo specifično zvočno napravo, je na voljo tudi AUX priključek. Priključite zunanji avdio predvajalnik, zvok iz mešalne mize ali preprost CD predvajalnik in uživajte v zvoku, ki ga prenaša zvočnik.

 

LED OSVETLITEV

Vaša najljubša glasba in kakovosten zvok lahko ustvarita razpoloženje, z dodajanjem prave osvetlitve pa dobimo preprost recept za izjemno zabavo. Zvočnik PB08DB ima večbarvno LED sprednjo ploščo, ki gladko ustvari celotno paleto barv. Uporabnik lahko izbira med osmimi razpoložljivimi svetlobnimi načini in poskrbi za ustrezne vizualne učinke.

Naprava ima vgrajen 8 V baterijo s kapaciteto 7 Ah, ki omogoča do 3 – 4 ure neprekinjenega predvajanja. Ko se baterija izprazni, jo lahko priključite na napajalnik in jo uporabljate naprej. Popolno polnjenje traja približno 6 do 8 ur.

Model PB08DB ima kolesa in izvlečni ročaj za lažji transport zvočnika.

 

Specifikacije:

Bluetooth (profil A2DP)

Pravi brezžični stereo (TWS)

USB/microSD predvajalnik

predvajanje MP3

FM radio s pomnilnikom za 40 radijskih postaj

Nadzor nizkih in visokih tonov

Funkcija karaok z vključenima 2 brezžičnima mikrofonoma

Daljinec

AUX, kitara, žični vhod za mikrofon

LED zaslon

Disco LED luči

Največja moč: 700 W

Napajanje: AC 110-240 V ~ 50/60 Hz

Baterija: polnilna baterija 8 V / 7 Ah

Delovanje baterije: 3~4 ure / čas polnjenja: 6~8 ur

Dimenzije: 325 (š.) x 775 (v.) x 351 (g.) mm

Teža: 11,6 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Globina [cm]
35.1
Širina [cm]
32.5
Teža [kg]
11.6
Višina [cm]
75.5
Cached: Fri, 29 Mar 2024 09:25:24 GMT