VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomVremenske postajeBLAUPUNKT WS40BK vremenska postaja

BLAUPUNKT WS40BK vremenska postaja

ID: 20691076
68,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Vremenska postaja WS40BK vključuje 3 zunanje senzorje, za merjenje zunanjih vremenskih razmer. Meri trenutno temperaturo in vlažnost, zabeleži najnižje in najvišje dnevne vrednosti in prikazuje vremensko napoved za naslednje ure. Prikazuje tudi atmosferski tlak, lunino fazo, uro in dan v tednu, na voljo pa je tudi budilka.

 

Vreme pod nadzorom… štirikratni nadzor!

Zahvaljujoč večnamenskemu zaslonu vremenske postaje WS40 lahko hkrati nadzirate odčitke štirih senzorjev temperature in vlažnosti. En senzor je vgrajen v vremensko postajo, ostale tri lahko postavite kamor želite: na prostem, v spalnici ali v garaži. Zahvaljujoč LCD zaslonom v senzorjih lahko odčitavate podatke tudi v njihovi bližini.

 

Termometer in higrometer sta vedno pri roki!

Vremenska postaja Blaupunkt WS40 ima vgrajen senzor za merjenje temperature in vlažnosti v prostoru, kjer je nameščena. Dodatni trije brezžični senzorji z LCD zasloni lahko merijo na prostem ali na kateri koli izbrani lokaciji. Merilni podatki za temperaturo in vlažnost se nenehno posodabljajo in prikazujejo na integriranem LCD zaslonu*. Poleg tega ima naprava spomin najnižjih in najvišjih vrednosti, tako temperature kot vlažnosti, ki se samodejno ponastavijo, ko se začne naslednji dan. Vrednosti temperature so lahko prikazane v stopinjah Celzija ali Fahrenheita.

 

Odkrijte trende okoli sebe ... seveda vremenske trende.

Poleg odčitavanja temperature in vlažnosti so na voljo indikatorji trendov teh parametrov. Puščice, ki se pojavljajo na zaslonu, kažejo, kako so se izmerjene vrednosti spremenile v zadnji uri. Puščica, obrnjena navzgor, pomeni, da je parameter povečal svojo vrednost, ko je obrnjena navzdol, pomeni zmanjšanje vrednosti parametra, vodoravna puščica pa, da se dana vrednost ni spremenila.

 

Ni vam treba čakati na vremensko napoved – samo poglejte na vremensko postajo!

Na zaslonu vremenske postaje WS40 je na voljo tudi grafična vremenska napoved za naslednjih 12-24 ur. Upoštevajte, da je ta napoved izračunana na podlagi variacij vrednosti atmosferskega tlaka in ima omejeno natančnost, vendar je uporabno orodje za ocenjevanje vremenskih razmer za naslednje ure na določeni lokaciji. Odvisno od prevladujočih razmer so na voljo piktogrami za napovedovanje sončnega vremena, delne oblačnosti, oblačnosti, dežja ali snega.

 

Padec tlaka – čas za kavo!

Vremenska postaja WS40 ima vgrajen senzor za merjenje absolutnega atmosferskega tlaka, odčitani podatki pa se prikažejo na zaslonu. Če občutite nenaden upad energije ali ste meteopat, morate samo pogledati na zaslon in če je pritisk nizek, je to znak, da si morate pripraviti skodelico kave.

Upoštevajte, da ta vremenska postaja odčitava absolutni atmosferski tlak, ki se lahko razlikuje od uradne vremenske napovedi. Razlog za to razliko je, da je relativni pritisk, naveden v uradnih vremenskih napovedih, zmanjšan na morsko gladino. Absolutni tlak, prikazan v tem modelu, je tlak, izmerjen na dani lokaciji na ustrezni nadmorski višini.

 

Povečajte specifikacije!

Vremenska postaja WS40 je bila natančno kalibrirana v naši tovarni in vremenska napoved se bo samodejno kalibrirala v prvih dveh tednih uporabe. Če pa ga želite popraviti ročno, lahko to storite med izvajanjem prednastavitev.

 

Koliko je ura in kateri dan je danes?

Na LCD zaslonu je tudi ura, ki lahko prikazuje trenutni čas v 12- in 24-urnem formatu. Zahvaljujoč temu je postaja tudi uporabna ura. Poleg ure je na voljo tudi koledar, ki vam pove, kateri dan v mesecu je in kateri dan v tednu je. Imena dni v tednu so na voljo v sedmih jezikih (DE, EN, FR, IT, SP, DU in DA) in jih je mogoče spremeniti pri nastavitvi koledarja.

 

Zdravo! Zbudi se!

Vremenska postaja WS40 ima tudi funkcijo budilke, tako da, če se morate zgodaj zbuditi, samo nastavite uro, ko želite, da se alarm vključi, in mirno spite. Budilka se bo vklopila samodejno in če želite spati še dlje, vklopite funkcijo dremeža in alarm se bo prestavil za 5 minut. Budilka ima zvok, ki traja 2 minuti – dovolj dolgo, da zbudi še tako velikega zaspanca. Budilko lahko uporabite tudi ne le za prebujanje – lahko deluje kot opomnik na nekatere pomembne stvari čez dan, ki jih ne želite zamuditi.

 

Kakšna je lunina faza?

V vremenski postaji WS40 je na voljo indikator trenutnih luninih faz. Če ste domači astrolog ali verjamete, da lunine faze vplivajo na kakovost vašega spanca ali čustvenega življenja, vam bo ta funkcija zelo koristila. En pogled na zaslon in že veste, ali je danes mlaj ali polna luna!

 

Vse na enem zaslonu!

Model WS40 je edinstven v tem, da so indikacije vseh štirih senzorjev na voljo hkrati na enem zaslonu. Natančno lahko vidite, kakšni so odčitki posameznih senzorjev. To je zelo priročno. Poleg tega je barvni LCD zaslon zelo jasen in izjemno berljiv.

 

LCD zaslon! Zatemnite, kot želite.

Zaslon vremenske postaje WS40 ima funkcijo zatemnitve in ne, ne goljufa, spreminja le svetlost osvetlitve ozadja in, kar je pomembno, tega ne počne sam. Sami se odločite, kdaj boste zatemnili zaslon, da se ne blešči ali da bo bolj viden. Poleg tega ima funkcijo samodejnega programiranja, kdaj zatemniti ali kdaj osvetliti zaslon. Enostavno nastavite uro, ob kateri običajno greste spat in se zbudite, zaslon pa se bo ustrezno zatemnil in osvetlil, da ne bo motil vašega spanca. Ali ni uporabno?

 

Napajanje.

Vremenska postaja WS40 je priključena na vtičnico s priloženim napajalnikom 5 V, 1200 mA, brezžični zunanji senzorji pa se napajajo vsak z dvema AA baterijama (baterije so priložene. Da si postaja med izpadom elektrike zapomni nastavitve, morate kupiti 3 AA baterije in jih vstaviti v predal za baterije na zadnji strani naprave! Postaja lahko deluje brez njih, vendar šele po izpadu električne energije boste morali znova vnesti ustrezne nastavitve. Te izbirne baterije lahko služijo tudi kot alternativni vir energije, ko postajo odnesete na kraj, kjer nimate dostopa do električne energije. Ko deluje na baterije, se zaslon samodejno ugasne zaradi varčevanja z baterijami.

Poleg tega so na LCD zaslonu indikatorji napolnjenosti baterije vseh zunanjih senzorjev, tako da veste, kdaj se baterije izpraznijo in jih lahko pravočasno zamenjate.

 

Stoječe ali viseče?

Naredi, kot ti je najbolj všeč. Ohišje postaje je zasnovano tako, da lahko celotno napravo postavite na mizo ali okensko polico, pa tudi obesite na steno, saj je na zadnji strani na voljo luknja za kavelj, napajalni kabel pa se nahaja v posebnem ohišju, da ne motite namestitve. Priloženi brezžični senzor ima tudi stoječo in visečo možnost. Ne pozabite, da senzor postavite tam, kjer bo zaščiten pred vetrom in dežjem ter v senci, brez neposredne sončne svetlobe, ki lahko negativno vpliva na odčitavanje vrednosti temperature in vlažnosti.

 

Lastnosti:

Priloženi 3 senzorji z LCD zaslonom – uporabni za spremljanje temperature in vlažnosti v različnih prostorih ali na prostem

Termometer in higrometer – za merjenje trenutne temperature in vlažnosti tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Indikator absolutnega atmosferskega tlaka – uporaben za meteopate in ljudi, občutljive na nihanje tlaka

Pomnilnik dnevnih meritev najvišje in najnižje vrednosti temperature in vlažnosti

Indikator trenda temperature in vlažnosti – za prikaz nihanj merilnih vrednosti v urnem intervalu

Grafična vremenska napoved – s piktogrami napovedujejo sončno vreme, delno oblačnost, oblačnost, dež in sneg.

Ura in koledar – 12/24-urni prikaz in dnevi v tednu v 7 jezikih

Barvni LCD zaslon z dimenzijami 126×82 mm

Funkcija samodejne zatemnitve zaslona – uporabna za samodejno zatemnitev ponoči

Budilka s funkcijo dremeža – za bujenje ali opomin na pomembne dogodke

Indikator luninih faz – za amaterje astrologije in več

Omrežno in opcijsko baterijsko napajanje – priložen napajalnik 5 V, 1200 mA (3 x AA baterijsko napajanje – ni vključeno)

Viseča ali stoječa montaža

 

Merilna območja:

Razpon notranje temperature: -10 ~+50 ℃ / 14 ~122 ℉.

Razpon zunanje temperature: -30~+60℃ / -22~140℉.

Območje merjenja notranje in zunanje vlažnosti: 1 %–99 %

 

Mere in teže:

Dimenzije enote: 175 x 31 x 122 mm

Dimenzije zaslona: 128 x 80 mm

Neto teža enote: 0,238 kg

Dimenzije senzorja: 43 x 22 x 110 mm

Mere senzorskega zaslona: 25 x 17 mm

Neto teža senzorja: 0,05 kg

 

Vsebina paketa:

Vremenska postaja – 1 kos

Brezžični zunanji senzor – 3 kos

AA baterije – 6 kosov

Omrežni napajalnik – 1 kos

Uporabniški priročnik – 1 kos (jeziki: EN, PL, CS, SK, LT, LV, ET, HU, BG, RO, EL, HR, SL)

Garancijski list – 1 kos

 

* Natančnost meritev: temperatura: +/- 1°C v območju od 0 do 50°C in +/- 1,5°C izven tega območja | vlažnost: +/- 5% v območju od 40 do 70% in 8% izven tega območja.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Vir napajanja
elektrika, gumb baterija, 2x AA
Solarno napajanje
ne
Prikaz zunanje vlage
da
Prikaz zunanje temperature
da
Prikaz vlage
da
Prikaz ure in datuma
da
Prikaz temperature
da
Osvetljen zaslon
da
Napoved vremena s trendom
da
Brezžični senzor
da
Barva
črna
Cached: Sat, 22 Jun 2024 20:28:58 GMT