Išči

BOSE 300 Soundbar

ID: 685604
499,95 €

ali od 13,31 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 24.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Tako kot Bose Smart Soundbar 300, so majhne stvari tiste, ki povzročijo velike spremembe. To je naša najtanjša zvočna letev dosedaj, a njegove zmogljivosti napolnijo prostor z zvokom, ki ga enostavno morate slišati.

 

Ta eleganten soundbar je namenjen poslušanju in ne gledanju. V ta namen smo razvili po meri narejene pogonske zvočnike, ki BOSE Smart Soundbar 300 zvočniku omogočajo izredno tanko obliko, ne da bi trpela kakovost zvoka, po kateri lahko prepoznamo Bose. Ker meri v višino zgolj 5 centimetrov, ji njen profil omogoča, da jo diskretno namestite pod Vaš TV zaslon. Tako, da ne boste vedeli da je tam, dokler je ne boste zaslišali. S pomočjo Amazon Alexe, ki je vgrajena v soundbar, Vam ne bo treba niti migniti s prstom. 
 

Glasba, kakorkoli jo želite

Ko se odločate, kaj bi želeli poslušati, imate res veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko vašega domačega brezžičnega omrežja, zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli pretakanje glasbe s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo in  Apple AirPlay2.

Prevzemite nadzor nad Vašo slišno izkušnjo

S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate po vaši glasbeni zbirki, se neopazno sprehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi. Poleg tega je na voljo dodaten, preprost način upravljanja Bose Soundbar 300 zvočnika. S pomočjo aplikacije je nastavitev prednastavitev enostavna – na ta način je Vaša priljubljena glasba vedno dostopna le s pritiskom na tipko. Omogoča tudi, da si več različnih uporabnikov lahko prilagodi vsebino in nastavitve. Aplikacija omogoča enostavno nastavitev sistema, saj vas vodi korak po korak.

Želite prestaviti v višjo prestavo? Izberite več.

Doživite največ kar lahko. Ne boste verjeli, česa je Bose Soundbar 300 zvočniška letev sposobna, a če ste pripravljeni, imamo na voljo še veliko več. Dodajte Bas Modul 500 za zvok, ki bo pretresel prostor – gromek bas iz kompaktne, zgolj 25 –centimetrske kocke. Dodajte še  Bose Surround zvočnike in vaše doživetje zvoka bo vrhunsko, vi pa boste v središču dogajanja

HDMI izhod z Audio Return Channel (ARC)
Izboljšan Audio Return Channel (eARC)
Consumer Electronics Control (CEC)
Optični TOSLink
Vhod za napajanje
USB vhod
Dodatne podrobnosti
Podprt zvočni format: Dolby Digital
Združljivost video vira: HDMI

VSEBINA

Bose  Soundbar 500 zvočnik
Daljinski upravljalnik
Dve AAA bateriji
ADAPTiQ slušalke
HDMI kabel
Napajalni kabel

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna/modra
Impedanca
8
Sistem zvočnika
2.1 sistem, 2.1 sistem
Vrsta zvočnika
center, center
Impedanca [Ω]
8
Občutljivost
/
Cached: Tue, 23 Apr 2024 21:31:04 GMT