Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoSoundbari & hišni kinoBOSE BASS MODULE 500 za domači kino črn

BOSE BASS MODULE 500 za domači kino črn

ID: 620490
499,95 €

ali od 13,31 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

BOSE BASS MODULE 500 ČRNI. Zvok, ki ga lahko čutite -  gromki bas v kompaktni, 25cm kocki z brezžično povezavo olajša postavitev,  a še lažje ga slišimo. Kdo trdi, da potrebujete ogromno prostora za veliko basa? 

 

Zvok, ki ga lahko čutite - gromki bas v kompaktni, 25cm kocki z brezžično povezavo olajša postavitev, a še lažje ga slišimo. Kdo trdi, da potrebujete ogromno prostora za veliko basa?

Zvok, ki ga lahko čutite Bose Soundbar 500 je krasen začetek, a če iščete prvovrstno izvedbo, dodajte Bose Bass Module 500. Zasnovan je bil posebej za Bose Soundbar 500 – Vašo glasbo, filme in ostalo ponese v višave. Njegov gromki bas v kompaktni, 25cm kocki z brezžično povezavo olajša postavitev, a še lažje ga slišimo. Kdo trdi, da potrebujete ogromno prostora za veliko basa? Mi ne Enostavna namestitev Doda in namestitev? Izjemno preprosta. Brezžično se povežite z Bose Soundbar 500 in nemudoma boste deležni izjemnega basa. Izpopolnjena celota Bose Bass Module 500 prestavi zmogljivost v višjo prestavo, a kljub temu si želite biti v središču pozornosti. Za popolno in poglobljeno izkušnjo dodajte še Bose Surround zvočnike. Z brezžičnim dosegom med 9 in 10 metri in višino manj kot 10 centimetrov se elegantno zlijejo z Vašim prostorom, hkrati pa ohranjajo pozornost na zvoku.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 23 Apr 2024 22:15:43 GMT