VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BOSE TV SPEAKER ZVOČNIK Č RNI

ID: 693374
299,95 €

ali od 10,21 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 2.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

En zvočnik. En priključek. Ena rešitev.
Zvočnik Bose® TV SPEAKER se lahko brez težav namesti pred večino TV sprejemnikov z diagonalo od 32" (81 cm) in večjih. Idealen je za uporabo tako v dnevni sobi kot tudi v ostalih prostorih (npr. spalnica,otroška soba itd.). Enostavno povežite zvočnik s TV sprejemnikom, priključite ga na električno omrežje in uživajte v popolnoma novem, bogatem  zvoku v samo nekaj minutah. Prepričajte se sami v popolnoma novem doživetju spremljanja TV programov

 

Samo en zvočnik in ena povezava. Enostavneje ne gre!

• Poln prostorski zvok zahvaljujoč Bose Array tehnologiji.
• Več zvočnih efektov,glasbe in dialogov- kristalno čisto in naravno zahvaljujoč patentirani tehnologiji digitalnega procesiranja signala.
• Zvočnik se prilega pred vaš Tv sprejemnik brez posebnega pribora.
• Enostavna namestitev s samo eno povezavo s TV sprejemnikom in omrežno vtičnico.
• Bluetoooth povezava s kompatibilnimi zunanjimi napravami.

En zvočnik. En priključek. Ena rešitev.
Zvočnik Bose® TV SPEAKER se lahko brez težav namesti pred večino TV sprejemnikov z diagonalo od 32" (81 cm) in večjih. Idealen je za uporabo tako v dnevni sobi kot tudi v ostalih prostorih (npr. spalnica,otroška soba itd.). Enostavno povežite zvočnik s TV sprejemnikom, priključite ga na električno omrežje in uživajte v popolnoma novem, bogatem  zvoku v samo nekaj minutah. Prepričajte se sami v popolnoma novem doživetju spremljanja TV programov.

Nabit z močjo.
Vse podrobnosti, ki jih lahko slišite omogoča majhen, kompakten zvočnik, ki s pomočjo patentirane Bose Speaker Array tehnologije reproducira bogat prostorski zvok. S pomočjo patentirane Digital Signal Processing tehnologije pa je zvok naraven in kristalno čist pri vsaki glasnosti. Zato ni potrebe, da bi v primeru, da po tihem dialogu sledijo glasni zvočni efekti, uravnavali glasnost.

Prisluhnite tistemu, kar vam je bilo prej prikrito.
Kaj najraje gledate: TV filme, nanizanke, resničnostne šove? Vsak tip oddaje ima značilno zvočno sliko. Odkrijte vse bogastvo zvoka z novim Bose Solo zvočniškim sistemom in uživajte v jasnih dialogih, bobnečih zvočnih efektih, ki jih prej sploh niste opazili. Vaš vsakodnevni užitek spremljanja Tv programov se bo popolnoma spremenil. Želite več basov? Zvočnik ima tudi 3,5 mm jack izhod za priključitev dodatnega bas modula.
Zvočniku Bose TV SPEAKER je priložen optični povezovalni kabel za TV sprejemnik in enostaven daljinski upravljalnik. Za upravljanje dodatnih komponent, povezanih s TV sprejemnikom je na voljo tudi univerzalni daljinski upravljalnik.
 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Sistem hišnega kina
nedefinirano, nedefinirano
Vrsta hišnega kina
SoundBar
Nizkotonec
brezžični
Maksimalna moč
/
Rms moč
/
Standard zvoka
stereo
Predvajanje medijev
ne
Predvajanje formatov
ne
Usb predvajanje
servis
Dostop do internetnih vsebin
ne
Brezžična povezava nizkotonca
da
Cached: Fri, 29 Mar 2024 06:14:46 GMT