Išči

BRAUN Silk-epil 7-000 epilator

ID: 21118584
119,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 2.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Braun Silk-épil 7, epilator s široko glavo za enostavno odstranjevanje dlačic, mokra in suha uporaba, dolgotrajno gladka koža, 7-000, bel/flamingo.

 

Braun Silk-épil 7, epilator za enostavno odstranjevanje dlačic, dolgotrajno gladka koža, 7-000, bel/flamingo.

 

Epilator Braun Silk-épil 7 zagotavlja do en mesec gladke kože, učinkovito in kadar koli. Primeren je za mokro in suho uporabo ter je opremljen s široko glavo, ki pokriva velika območja, da ujame več dlačic (kot Braun Silk-épil 5) z vsako potezo. Ta epilator Braun brez priključne vrvice se odlikuje s tehnologijo pincet MicroGrip, ki lahko ujamejo dlačice, ki niso daljše od 0,5 mm. Uživajte v gladki koži kot po obisku salona, vendar z dodatnim udobjem po zaslugi nastavka z masažnimi valjčki, ki lahko pomaga zmanjšati občutek bolečine. Poslovite se od neprijetnega čakanja na to, da dlačice ponovno zrastejo, ki je potrebno za druge metode odstranjevanja dlačic, kot je vosek. Epilator je zasnovan za priročnost in poskrbi, da čiščenje nereda ali obiski salona niso potrebni. Nasvet: Občutek bolečine bo manjši, če boste epilator uporabljali v kadi ali pod prho s toplo vodo. Zasnovan, da traja vrsto let: naši epilatorji so izdelani v Nemčiji.

 

Do en mesec gladke kože kadar koli, v udobju vašega doma.

 

Učinkovit: široka glava odstrani več dlačic (kot Braun Silk-épil 5) v eni potezi. Epilator ujame tudi tako kratke dlačice (0,5 mm), ki jih vosek ne more.

Udobna epilacija: opremljen je z nastavkom z masažnimi valjčki, ki pomaga zmanjšati občutek bolečine.

Nežno odstranjevanje dlačic: mokra in suha uporaba. Nežno se epilirajte v kadi ali pod prho za manj bolečin in več udobja.

 

Epilirajte se pod svojimi pogoji: epilatorji Braun ujamejo dlačice, ki jih vosek ne more, ne vsebujejo kemikalij in ne zahtevajo čakanja, da dlačice ponovno zrastejo.

 

 

Vsebina škatle:

Visokofrekvenčni masažni nastavek
Ščetka za čiščenje

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Čas delovanja do (min)
40
Čas polnjenja
1 h
Št. pincet
40
Vrsta aparata za odstranjevanje dlak
epilator
Nastavki
ščetka za čiščenje
Cached: Wed, 01 May 2024 12:19:48 GMT