Išči

BTM2460/12 MIKRO GLAS. PHILIPS

ID: 579878
159,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sistem zvočnikov Bass Reflex zagotavlja sistemu z majhnimi ohišji zvočnikov globoke nizke tone. Od sistema z običajnimi ohišji zvočnikov se razlikuje po cevi za nizke tone, ki je akustično naravnana na nizkotonski zvočnik. Tako se doseže optimalna odzivnost nizkih frekvenc iz sistema.

 

Posledica tega so globlji nadzorovani nizki toni in manj popačenj. Sistem deluje na način tresenja gmote zraka v cevi za nizke tone, ki niha kot običajen nizkotonski zvočnik. V kombinaciji z odzivom nizkotonskega zvočnika razširi sistem spekter nizkih frekvenc in s tem ustvari povsem nove razsežnosti globokih nizkih tonov.

Zvočni vhod
Zvočni vhod omogoča neposredno predvajanje vsebine iz prenosnih predvajalnikov predstavnosti. Zvočni vhod omogoča tudi doživetje priljubljene glasbe v vrhunski kakovosti zvoka, ki jo zagotavlja zvočni sistem, poleg tega pa je tudi priročen, saj morate prenosni predvajalnik MP3 samo priključiti na zvočni sistem.

Digital Sound Control
Funkcija Digital Sound Control vam nudi široko izbiro prednastavljenih možnosti, s katerimi lahko optimirate frekvenčne razpone za različne glasbene žanre, kot so ravnovesje, jasen zvok, mogočen zvok, topel zvok in svetel zvok. Vsak način s tehnologijo grafičnega izenačevanja samodejno prilagodi zvočno ravnovesje in poudari najpomembnejše zvočne frekvence v izbranem glasbenem slogu. S funkcijo Digital Sound Control tako lažje uživate v popolni glasbi, saj zvočno ravnovesje natančno prilagodi zvrsti glasbe, ki jo poslušate.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Daljinski upravljalnik
da
Rms moč
20, 20
Globina [cm]
10.7
RMS moč [W]
20
Višina [cm]
23.3
Kasetofon
ne
Vrsta glasbenega stolpa
mikro
Predvajanje formatov
MP3
Predvajanje medijev
USB, CD-RW, CDR/W, CD
Maksimalna moč
20
Zvočna postaja za
avdio naprava
Število spominskih mest
20
Cd menjalec
1x
Ločen nizkotonec
ne
Funkcija karaoke
ne
Line vhod
1
Budilka
da
Možnost stenske montaže
da
Cached: Thu, 28 Mar 2024 13:27:28 GMT