Išči

DENON DP-450USB gramofon

ID: 630576
479,99 €

ali od 12,78 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Ponovno odkrijte svojo strast do vinila z gramofonom Denon DP-450USB Hi-Fi z avtomatskim senzorjem hitrosti za natančno reprodukcijo zvoka. Močna konstrukcija in elegantno oblikovanje se brez težav mešata v obstoječo Denon Design Series. S-Shape curved tonearm samodejno dvigne in ustavi ploščo, ko vinil doseže konec predvajanja. Utežena plošča, ki je usmerjena s trakom, podpira 33 1/3 vrt / min, 45 vrtljajev ali 78 vrtljajev na minuto z natančnostjo, ki je zvesta prvotnemu snemanju. Vgrajeni phono izenačevalec ustvarja odprto, okroglo zvočno stopnjo za vaše cenjene albume z natančno in natančno reprodukcijo. Vključuje kartušo MM. Ekskluzivni, odstranljivi pokrov za prah se podvoji kot prikazovalnik. Vstavite USB ključek in posnamite svojo vinilno ploščo.

 

STRONG-BUILT KONSTRUKCIJA

Trdna konstrukcija ponuja tako moč kot visoko gostoto, potrebno za reprodukcijo podrobne glasbe brez resonance. Debele stene omare in utežena plošča zagotavljajo optimalno površino za vašo kolekcijo vinilk, kar zmanjšuje zunanje vibracije. Ustvarite par z DP-450USB in ostalo Denon Design Series za vzdržljiv sistem z visoko ločljivostjo.

 

Izbirnik Hitrosti

Podpira predvajanje pri 33 1/3 vrt / min, 45 vrtljajev in 78 vrtljajev na minuto. Preprosto igrajte svojo celotno vinilsko zbirko in uživajte v njegovi polni širini - tudi vaši cenjeni, letnik 78-ih.

 

Enostavna postavitev in uporaba

Traja nekaj minut od odprtja škatle do uporabe naprave tako za začetnike kot izkušene vinilske navdušence. Priključite DP-450USB v vaš najljubši ojačevalnik ali sistem, vključno z Denon Design Series, in takoj začnite znova povezovati s svojo zbirko vinilk - zelo enostavno.

Ekskluzivni, Odstranljivi pokrov z dvojnim namenom

Snemljiv pokrov za prah ima sodoben dizajn, ki zvišuje splošno estetiko DP-450USB, medtem ko odpravlja težave z vibracijami, ki vplivajo na kakovost glasbe, povezane s priloženimi pokrovi. Podvojite namen pokrova kot prikazni podstavek za pokrov albuma, postavite pokrov za prah navzgor na priloženo podlago in ga ponosno pokažite prijateljem in družini.

 

Phono Izenačevalnik

Vgrajeni phono izenačevalnik ustvarja odprto, okroglo zvočno stopnjo, ki poživi vašo cenjeno zbirko vinilk, medtem ko ostane zvest originalnemu zvoku tako kot je to namenil ustvarjalec. Povežite ga neposredno z mini komponento ali integriranim ojačevalnikom za brezhibno uporabo.

 

POSEBEN DESIGN S-SHAPE TONEARM

Značilnost natančno oblikovane S-Shape zakrivljene tonearm z optimiranim kotom sledenja na kateri koli točki zapisa, samodejno dvigovanje na koncu zapisov in ustavitev predvajanja. Ko vinil doseže konec predvajanja, tonearm samodejno dvigne ohranja odlično stanje vašega albuma in kartuše. S-oblika curved dizajn tonearm tudi zmanjša harmonično popačenje, ki zagotavlja kristalno jasen zvočni signal vsakič, ko poslušate.

 

USTVARITE DIGITALNE DATOTEKE VAŠIH VINILNIH PLOŠČ

Uživajte v vaši kolekciji vinilnih plošč, kjerkoli na DP-450USB. Vgrajeni USB-A izhod vam omogoča snemanje z eno potezo na vaš usb ključek v formatu WAV ali MP3. Urejanje posnetkov je nato možno s posebno Musicut programsko opremo.

 

100+ let biti prvi v Avdio tehnologiji

Denon je bil ustanovljen leta 1910 in ima globoko dediščino biti prvi v avdio tehnologiji - od prvega Japonskega proizvajalca avdio elektronike do izdelave prvih komercialnih CD-jev na svetu. Ta osredotočena naložba v avdio raziskavo in razvoj zagotavlja, da boste dobili najnovejšo tehnologijo in najvišjo kakovost z vsako izkušnjo poslušanja.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vgrajen predojačevalnik
da, da
USB priključek
da
Število vrtljajev
78, 33, 45, 78
Pogon gramofona
pogon preko jermena
Barva
črna
Zvočna glava
da
Razmerje signal - šum
-
Cached: Tue, 16 Apr 2024 22:51:42 GMT