Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreDRAGON BALL Z: KAKAROT XBOX SERIES X

DRAGON BALL Z: KAKAROT XBOX SERIES X

ID: 20412676
29,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Podoživite zgodbo o Gokuju in drugih borcih Z v igri DRAGON BALL Z: KAKAROT kot še nikoli prej!

 
Poleg epskih bitk izkusite življenje v svetu DRAGON BALL Z, ko se bojujete, lovite ribe, jeste in trenirate z Gokujem, Gohanom, Vegeto in drugimi. Raziščite nova območja in pustolovščine, ko napredujete v zgodbi, in ustvarite močne vezi z drugimi junaki iz vesolja DRAGON BALL Z.
 
Vse to z osupljivo vizualno podobo, tekočim igranjem in hitrejšim nalaganjem zaradi moči konzol PlayStation 5 in Xbox Series!
 
Značilnosti:
Vrhunski svet DRAGON BALL Z: podoživite zgodbo DRAGON BALL Z, od prihoda Raditza do končnega boja proti Buuu. Doživite epske dogodke in lahkotne stranske naloge, vključno z nikoli prej videnimi trenutki zgodbe, ki prvič odgovarjajo na nekatera pereča vprašanja iz zgodovine DRAGON BALL!
 
Igrajte ikonične bitke DRAGON BALL Z v obsegu, ki mu ni para. Borite se na obsežnih bojiščih z uničljivimi okolji in doživite epske bitke s šefi proti najbolj kultnim sovražnikom (Raditz, Frieza, Cell, Buu ...). Z mehaniko RPG povečajte svojo moč in se spopadite z izzivom!
 
Ne bojujte se le kot borci Z. Živite kot oni! Lovite, letite, jejte, trenirajte in se borite skozi sage DRAGON BALL Z ter sklepajte prijateljstva in gradite odnose z množico likov DRAGON BALL.
Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
RPG
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
12+
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
da
Igralna platforma
Xbox Series X/S
Cached: Thu, 28 Mar 2024 15:11:47 GMT