Išči

DUNAVOX DAUF-39.121DB vinska vitrina

ID: 687875
1.571,00 €

ali od 40,27 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
DAUF-39.121DB DUNAVOX vinska vitrina

 

Podpultno vgradna

Vinska vitrina

Podpultno vgradna vinska vitrina z dvemi področji hlajenja za 39 steklenic. Dunavox Flow-39 z elegantno zunanjostjo in ročajem iz nerjavečega jekla za vgradnjo pod pult ali v otok v sodobni kuhinji. Steklenice postavimo na masivne lesene police, notranjost pa je možno osvetliti z belo, oranžno ali modro LED svetlobo.

DUNAVOX DAUF-39.121DB

Dunavox vinska vitrina s svojim elegantnim izgledom omogoča enostavno prileganje in izpopolni vsak prostor. Hladilni sistem vitrine zagotavlja nadzorovano in nastavljivo stabilno temperaturo, tako da imate svoje najljubše vino vedno hranjeno pri idealni temperaturi za serviranje ali za dolgoročno hrambo. Dve področji hlajenja vam omogočata hkratno shranjevanje različnih vrst vina pri različnih temperaturah, ki so zanje optimalne.

 

Osnovne karakteristike:

- Digitalno upravljanje s prikazom temperature na LCD zaslonu za enostavno nastavitev in spremljanje temperature. - Lesene izvlečne police za vodoravno skladiščenje. - Spremenljiva LED luč v beli, amber in modri barvi (z možnostjo izklopa) omogoča lažje iskanje želenih steklenic v prostoru s slabo osvetlitvijo in poudari estetiko vinske vitrine. - Steklena vrata z UV zaščito s črnim okvirjem. - Hladilni sistem s kompresorjem z avtomatskim odtajanjem. - Aparat je namenjen za vgradnjo pod kuhinjski pult med pohištvene elemente.

Tehnične specifikacije:
 Število steklenic:  39 steklenic (0,75 litra)
 Prostornina:  121 litrov
 Mere V, D, G:  820, 595, 562 mm
 Temperatura hlajenja:  zgoraj 5-12°C, spodaj 12-20°C
 Energetski razred:  F (103 kWh/leto)
 Glasnost:  38 dB
 Garancija:  3 leta
Dokumentacija:

Specifikacija Vgradne mere Navodila za uporabo Garancijski list Katalog

 

Dodatne informacije in opozorila:

- Možna je sprememba smeri odpiranja vrat. Tovarniško so tečaji pritrjeni na desno stran, priloženi so tečaji za levo stran. - Aparat je namenjen za vgradnjo v elemente in ima odprtino za prezračevanje kompresorja na sprednji spodnji strani, ki se je ne sme blokirati. - Pri zgornjem področju (za belo vino) se vedno nastavi nižja temperatura od spodnjega (za rdeče vino), najvišja dovoljena temperaturna razlika med obema področjema je 8°C. - Tovarniško prezračevalno masko lahko zamenjate s perforirano prezračevalno masko, ki bo estetsko usklajena z vašim pohištvom. - Aparata ne priklapljajte v omrežje 48 ur po dostavi ali transportu. - Garancijo je mogoče uveljavljati le v primeru upoštevnja opozoril. - Police so zasnovane za standardne steklenice Bordeaux (0,75) in glede na to je deklarirana kapaciteta steklenic. Če želite shraniti večje steklenice, se zmanjša število steklenic, ki jih lahko shranite v vinsko vitrino. - Za napake ne odgovarjamo, pred nakupom preverite točnost podatkov pri prodajalcu.

Tehnične podrobnosti
Temperaturna območja
2
Inverter motor
ne
Razred energijske učinkovitosti
F
Material polic
lesene
Prostornina hladilni del [l]
120
Odpiranje vrat
levo in desno
Ločeno nastavljivi hladilni krogi
0, 0
Upravljanje
LCD zaslon
Vgradna
da
Garancija v letih
3
Globina [cm]
56.2
Letna poraba električne energije [kWh]
103
Širina [cm]
59.5
Višina [cm]
82
Cached: Thu, 30 May 2024 21:23:45 GMT