VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

FAZON SAT BELA DALI

ID: 465829
299,99 €

ali od 10,21 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

FAZON SAT je dvosmerni satelitski zvočnik, ki vključuje 4½ ”srednji / nizkotonski zvočnik s stožcem iz lesenih vlaken in prevelik visokotonski mehki kupolasti 28mm / 1,1” z močnim neodimskim magnetnim sistemom. Gonilniki imajo enako tehnološko platformo kot gonilniki, razviti za priznani seriji MENTOR in IKON.

 

Opremljen s 360 ° vrtljivim stenskim nosilcem

FAZON SAT ponuja prilagodljivo in inovativno funkcijo "Twist‘ n ‘Tilt". Zvočnik lahko natančno nagnete vodoravno in navpično; nagnite ga navzgor ali navzdol, ga zasukajte na obe strani in ga celo namestite na glavo.

Elegantno in ukrivljeno ohišj

Zvočniki so priloženi s priročnim namiznim stojalom za enostavno namestitev na TV mizo, knjižno polico itd. Elegantno in ukrivljeno ohišje ohišja je kombinacija lakiranega aluminija z visokim sijajem in kompozitnega materiala za pregrado. Površina pregrade je obdelana z gumijastim premazom za gladek, eleganten dotik. Rešetka, ki skriva in ščiti voznike in pregrado, je pritrjena z magneti - kar omogoča hitro in enostavno odstranitev brez vidnih znakov pritrditve kljukic na rešetki. Preprosti in elegantni satelitski zvočniki.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Frekvenčni razpon (Hz)
95-25.000
Frekvenčni razpon
95-25 000
Impedanca
6, 6
Občutljivost (dB)
86
Sistem zvočnika
dvosistemski, dvosistemski
Vrsta zvočnika
satelit, satelit
Impedanca [Ω]
6
Občutljivost [dB]
86
Občutljivost
86
Cached: Fri, 29 Mar 2024 01:15:45 GMT