Išči
1.919,99 €

ali od 49,22 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Posnemite življenje tako, kot ga vidite na fotografijah z realistično ločljivostjo 4K HDR (HLG)1. Zaradi neprimerljive učinkovitosti hitrega hibridnega samodejnega ostrenja sta samodejno ostrenje in sledenje s samodejnim ostrenjem izjemno natančna, odzivna in zanesljiva. Več bo priložnosti za ustvarjanje fantastičnih posnetkov bežnih dogajanj, vaše ambicije pri snemanju z videokamero Handycam pa ne poznajo meja.
Snemanje 4K HDR (HLG)1
29,0-milimetrski širokokotni objektiv ZEISS Vario-Sonnar T*
Do 273 točk samodejnega ostrenja z faznim zaznavanjem
Vsestranske ročne nastavitve
Izjemno počasni po

 


Značilnosti






Kakovost filma 4K HDR (HLG)19

Tehnologija visokega dinamičnega razpona (HDR) predstavlja revolucijo na področju vizualizacije, saj razkriva bistveno širši razpon barv in svetlosti, s čimer v celoti uresničuje izjemno kakovost visokoločljivostnih slik 4K. Še več, zmogljivost snemanja z zapisi Hybrid Log-Gamma (HLG) omogoča, da si z izdelkom FDR-AX700 takoj ogledate slike HDR brez dodatne obdelave tako, da s kablom USB preprosto priključite kamero na Sonyjev televizor, ki podpira HLG.



XAVC S za snemanje z visoko bitno hitrostjo

Format XAVC S se uporablja za snemanje v ločljivosti 4K in HD. Visoke bitne hitrosti do 100 Mb/s za snemanje v 4K in 50 Mb/s za snemanje v Full-HD zagotavljajo videoposnetke z lepimi podrobnostmi ob minimalnem šumu zaradi stiskanja. Ker je snemanje pri 100 Mb/s mogoče tudi pri najvišji hitrosti 120 sličic na sekundo v ločljivosti Full HD, je mogoče zaporedja počasnih posnetkov visoke kakovosti ustvariti v postprodukcijski obdelavi.




CMOS-senzor Exmor RS™ tipa 1.0

Velik skladni CMOS-senzor s 14,2 milijoni slikovnih pik (učinkovitih) tipa 1.0 zagotavlja čudovite učinke zameglitve ozadja in odlično občutljivost za snemanje visokokakovostnih fotografij z manj šuma, celo v slabo ali močno osvetljenem okolju. Ta senzor združuje do 273 točk samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem, ki gosto prekrivajo približno 84 % območja fotografije, kar zagotavlja natančno sledenje objektom v celotnem okvirju snemanja.



Napreden mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X

Izboljšani mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X je optimiziran za hitrejšo obdelavo, da pospeši hitrosti ostrenja, osupljivo snemanje v ločljivosti 4K HDR (HLG)19 in neverjetno snemanje počasnih posnetkov pri hitrosti do 960 (NTSC)/1000 (PAL) sličic na sekundo.





Objektiv Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T*

Optika ZEISS po meri je natančno nastavljena, zato 4K blesti v vsej svoji zmogljivosti z natančnim prikazom podrobnosti v vseh kotih. To zagotavlja uporaba naprednih asferičnih steklenih elementov (AA) in steklenih elementov z izjemno nizko razpršitvijo (ED). Široki kot 29 mm zagotavlja izjemne posnetke pokrajine ali pa bližnji pogled na čisto sliko z do 12-kratnim in 24-kratnim optičnim zoomom.





Široko območje samodejnega ostrenja

Do 273 točk samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem pokriva približno 84 % celotnega območja slike. S tem je pokritost samodejnega ostrenja široko razširjena in dovolj gosta, da omogoča hitro snemanje objektov, kot so hitro premikajoči se objekti, ki jih je sicer težko izostriti.




Hitro samodejno ostrenje

Sistem hitrega hibridnega samodejnega ostrenja omogoča branje podatkov s širokega območja pokritja s samodejnim ostrenjem prek senzorja za samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem, med tem ko izboljšani mehanizem slikovne obdelave BIONZ X omogoča hitro obdelavo podatkov za natančno sledenje s samodejnim ostrenjem za hitro premikajoče se objekte.





Zanesljivo sledenje objektu

Zmogljivost sledenje objektu je optimizirana s kombinacijo hitrega branja in obdelave podatkov samodejnega ostrenja, poleg tega pa je bil razvit še nov algoritem, posebej za filme. Ko je ostrenje doseženo, široko območje samodejnega ostrenja omogoča, da videokamera ohrani sledenje in mu sledi na premikajočem se objektu, vztrajno in natančno. [1] WIDE [2] NARROW





Prilagodljiv razpon globine pri sledenju s samodejnim ostrenjem

Izberite konfiguracijo globine pri sledenju s samodejnim ostrenjem z razponom od "1” so “5” – od najožje nastavitve za razmeroma neznatno premikanje do najširše nastavitve za razmeroma dinamično premikanje. Tako lahko izkoristite posebne načine sledenja objektom glede na vaše namene prikaza, premikanje objekta in pogoje snemanja.





Prilagodljiva občutljivost pri preklapljanju med objekti pri samodejnem ostrenju

Na voljo je pet stopenj občutljivosti pri preklapljanju med objekti pri samodejnem ostrenju. Nastavitev RESPONSIVE omogoča hitro preklapljanje z videokamero med več objekti ali točkami ostrenja, med tem ko se z nastavitvijo LOCKED ON ustavi na enem objektu.





Označevanje in prilagajanje območja samodejnega ostrenja

Območjem ostrenja zlahka sledite z okvirji za samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem okrog izostrenih objektov. Tudi preklapljanje med točkami ostrenja je brezhibno, saj lahko že s preprostim dotikom zaslona izberete novo ciljno točko ostrenja.





Optični stabilizator slike SteadyShot™ (aktivni način)

Optični stabilizator slike SteadyShot™(aktivni način) zagotavlja stabilno snemanje in lepe fotografije.





Visokonatančno iskalo OLED Tru-Finder™

Iskalo OLED Tru-Finder z 2359 pikami reproducira fotografije z neverjetno natančnostjo in natančnimi barvami. S tem visokokontrastnim elektronskim iskalnikom (EVF) lahko brezskrbno in zlahka nadzirate kompozicijo, snemanje in predvajanje posnetka tudi pri močni sončni svetlobi.





LCD-zaslon na dotik Extra Fine

Na LCD-zaslonu Extra Fine tipa 3.5 lahko prikažete visokoločljivostne slike s približno 1.555.000 pikami, zato je zelo priročen in prijeten za oči, saj reproducira premikajoče se objekte z natančnim stopnjevanjem nepoškodovanih podrobnosti, kar omogoča natančno ostrenje objektov v okvirju snemanja. Še več, s funkcijo zaslona na dotik je izbira točke samodejnega ostrenja povsem preprosta.





Uporaba profesionalnega menija

V skladu s Sonyjevimi profesionalnimi videokamerami je dostop do želenih menijskih izbir takojšen in učinkovit, saj je zasnova hierarhije menija plitka. Poleg tega polprosojen meni prekriva sliko v živo, tako da lahko priročno spremenite ali preverite nastavitve, med tem ko si na monitorju ogledujete sliko.





Obroček objektiva

Obroček za objektive z večjo globinsko ostrino omogoča preprosto, naravno prilagoditev bodisi ostrenja bodisi zumiranja, odvisno od tega, kateri način izberete s priročnim stikalom.





Ročni gumb

Gumbi za ročno nastavitev in gumbi na strani ohišja omogočajo hitro in enostavno nastavitev zaslonke (IRIS), možnosti GAIN/ISO in hitrost zaklopa.




Vgrajeni filtri ND

Izbirate lahko med filtri Clear, 1/4, 1/16 in 1/64 Neutral Density, da prilagodite raven svetlobe, ki vstopa v objektiv. To ustvarjalcu videoposnetka nudi svobodo, da natančno uravnava hitrost in zaslonko zaklopa za večje ustvarjalne možnosti. Skupaj z velikim slikovnim senzorjem videokamere omogoča ustvarjanje čudovito tekoče slike z učinki zameglitve ozadja bokeh, brez povečave hitrosti zaklopa in tudi ko snemate na prostem v zelo svetlih pogojih.





Dvojne reže

Dvojne reže za kartico SD in kartico SD/Memory Stick™ podpirajo tako istočasno snemanje kot tudi preklopno snemanje. Uporabite način preklopnega snemanja, če je treba za daljše snemanje uporabiti obe kartici ali za pomembne posnetke; z načinom istočasnega snemanja dobite varnostno kopijo, zato je stopnja prilagodljivosti potekov dela naročnika in produkcije večja.





Držalo je oblikovano za enostaven oprijem

Držalo je oblikovano tako, da se prilega različnim vrstam rok, zato lahko videokamero zlahka drži kdor koli. Tako je snemanje iz roke še posebej stabilno, celo na snemanjih, ki so dolga in potekajo v težkih pogojih.





Veliki pregibni gumb za zoom

Z velikim pregibnim gumbom za zoom imate popoln nadzor nad goriščno razdaljo in celotnim razponom zooma. Zumirate lahko tako počasi ali tako hitro, kot želite, pri čemer so rezultati vedno znova brez napak in natančno nadzirani.




Visoko združljiv z večvmesniškim nastavkom

Večvmesniški nastavek je združljiv z dodatki za različne splošne namene in dodatno razširi zmogljivosti snemanja z videokamero v številnih različnih situacijah.





Vrata LANC

Vgrajena vrata LANC omogočajo priključitev dodatkov, ki podpirajo LANC, tako da lahko videokamero enostavno upravljate na daljavo.





Visokokakovostni rezultati prek 4K HDMI

Pošljite čisto videovsebino 4K na zunanje monitorje in celo v zunanje snemalnike ali pa preprosto uživajte v ogledu posnetkov na televizijskem zaslonu z izhodom HDMI. Priključek HDMI (tipa A) zmanjša obremenitev kabla in minimizira poškodbe ali nenamerne prekinitve povezave.





Časovna koda/uporabniški bitni podatki

Za potrebe profesionalne uporabe in zahteve urejanja z več kamerami je mogoče v posnetke vključiti standardno časovno kodo SMPTE in uporabniške bitne kode. Z vdelano časovno kodo je sinhronizacija več videokamer za potrebe urejanja izjemno preprosta, osemmestne uporabniške bitne kode pa omogočajo hitro indeksiranje in upravljanje predstavnosti pri večjih projektih.





Fotografiranje v načinih S-Gamut in S-Log

Fotografiranje v načinih S-Gamut in S-Log v postprodukciji opravi stopnjevanje barv, kar omogoča snemanje bolj izraznih videoposnetkov. Gama S-Log3 in S-Log2 omogočata snemanje s širokim dinamičnim razponom (do 1300 %), zato lahko kar najbolj zmanjšate svetle in temne dele.




Profil slike

Z desetimi nastavitvami profila slike lahko videz svojih filmov naredite po svoji meri ali pa jih prilagodite tako, da izpolnjujejo zahteve postprodukcije. Celotno prilagoditev game, stopnjevanja in barvnih prostorov lahko shranite, tako da jih takoj znova prikličete, kar omogoča učinkovitejše usklajevanje posnetkov.





Funkcija Zebra

Posebej uporabno pri snemanju z nastavitvami game S-log, kjer je morda težko oceniti osvetlitev, merjenje s funkcijo zebre označuje območja prekomerne osvetlitve z uporabo čistih črt na predogledu slike. Prilagodljiva raven omogoča natančno izbiro v okviru idealne osvetlitve, in sicer za vse, od kožnih odtenkov pa do s soncem obsijanih pokrajin.





Izjemno počasni posnetki in počasni ter hitri posnetki

Uživajte v ustvarjalnih načinih prikazovanja minevanja časa. S funkcijami izjemno počasnih posnetkov in počasnih ter hitrih posnetkov lahko posnamete gibanje, ki traja le trenutek pri hitrosti do 960 (NTSC)/1000 (PAL) sličic na sekundo (izjemno počasni posnetek 40x) ali v privlačnih zaporednih posnetkih s časovnim preskokom, posnetih pri hitrosti 1 sličice na sekundo za predvajanje pri naravni hitrosti do 60x.





Proxy snemanje

Pospešite urejanje in dostavo z možnostjo snemanja proxy v napravi. Datoteke proxy z nižjo ločljivostjo so posnete skupaj z videoposnetkom v polni ločljivosti 4K, kar zagotavlja enostavno skupno rabo in sodelovanje v spletu, kakor tudi učinkovitejše urejanje v računalnikih s šibkim napajanjem.





Deluje z iMovie in Final Cut Pro X

Izdelek je združljiv s programsko opremo Final Cut Pro X in iMovie.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Brezžična povezava
Wi-Fi
Diagonala zaslona
8,9 cm (3,5"), 8,89 cm (3,5")
Format zaslona
16:9, 16:9
Ločljivost fotoaparata
12, 12 MP
Možnost fotografiranja
da, da
Optični zoom (x)
12x, 12
Stabilizator slike
večkratni, večkratni
Tehnologija snemanja
spominska kartica, spominska kartica
Vgrajen mikrofon
da
Vgrajen zvočnik
da, da
Vrsta baterije
Li-ion, Li-ion
Vrsta pomnilniške kartice
SD kartica, SD kartica
Vrsta videokamere
SD kamera
Vrtljiv zaslon
da, da
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Ločljivost fotoaparata [MP]
12
Ločljivost videa
4K
Ločljivost tipala video
8,29 MIO slikovnih točk
Snemanje videa
4K (3840 x 2160)
Cached: Thu, 25 Apr 2024 06:20:19 GMT