VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Opravljaš večji nakup? Nič lažjega!

V Big Bangu nudimo enostaven, hiter in varen nakup na obroke. Nakup lahko opraviš na spletu ali pa obiščeš svojo najbližjo Big Bang poslovalnico, mi pa ti pomagamo izbrati najugodnejši način financiranja za brezskrbne nakupe.

Nakup na obroke na spletu

Hitro in enostavno do nakupa na obroke na spletu! Izberi svoj izdelek, dodaj ga v košarico in kot način plačila izberi Leanpay. Nakup lahko razdeliš na poljubno število obrokov, vse do 48. Velja za nakupe v rednosti od 200 do 5000 €.

 

Več informacij

Hitri kredit brez izpiska v poslovalnicah

Hitro in enostavno do obročnega nakupa v poslovalnicah! Za nakupe v vrednosti med 100 in 3000 evrov lahko v naših poslovalnicah sklenete hitri kredit brez izpiska in dodatne dokumentacije. S seboj potrebujete le osebni dokument, bančno kartico in davčno številko. 

Hitri krediti so primerni za državljane Slovenije z redno zaposlitvijo ali pokojnino in starostjo nad 25 let.

 

Več informacij

Hitri kredit z izpiskom v poslovalnicah

Za nakupe v vrednosti med 100 in 8000 evrov lahko v naših poslovalnicah sklenete hitri kredit za poljubno števil obrokov. S seboj potrebujete osebni dokument, bančno kartico, davčno številko in dokazilo o rednem prihodku.

Hitri krediti z izpiskom so primerni za fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji z redno zaposlitvijo ali pokojnino, v starosti od 18 let naprej. Krediti so primerni tudi za tujce

 

Več informacij

Cached: Fri, 23 Feb 2024 22:58:16 GMT