VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Razrezana cena je tukaj!

Kupuj na obroke po razrezani ceni brez obresti kar iz udobja domačega kavča ali ležalnika na plaži. Zate smo pripravili izvrstno ponudbo izdelkov po razrezani ceni, tako da bosta odločitev za nakup in nakupovanje hitrejša, enostavnejša in predvsem ugodnejša. 

Kako nakupujem po razrezani ceni?

Za nakup na obroke po razrezani ceni z EOM 0%, v košarici izberi način plačila Leanpay.

Razrezana cena z EOM 0 % velja za nakup izbranih izbranih izdelkov, ki so označeni z značko Razrezana cena.

Pomembno: Če bodo v vaši košarici izdelki, pri katerih velja razrezana cena, in izdelki z obrestnim kreditom, boste morali iz košarice odstraniti izdelke brez razrezane cene in za te nakup opraviti ločeno. Skupna vrednost naročila mora biti vsaj 200 € in je lahko največ 3.000 €.

 

Kupci, ki pri Leanpay prvič oddajo vlogo za obročni nakup z Leanpay, lahko svoj naslednji obročni nakup z Leanpay opravijo:

  • po osebnem prevzemu prvega nakupa (z osebnim dokumentom) in
  • po prejemu s strani Leanpay podpisane in veljavno sklenjene kreditne pogodbe za prvi nakup

Za kupce, ki so z Leanpay v preteklosti že uspešno kupili na obroke in prejeli s strani Leanpay podpisano in veljavno sklenjeno kreditno pogodbo za prvi nakup (na email), to ne velja in bodo ponovne vloge za obročna plačila obdelane v najkrajšem času.

 

Za izdelke, za katere ne velja razrezana cena, veljajo Pogoji Leanpay obrestnega kredita. Razrezana cena ne velja na izdelke iz ponudbe Outlet Bazar.

Cached: Fri, 12 Apr 2024 19:00:06 GMT