VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiAparati za kuhanjeCvrtnikiG3FERRARI Friggisano Duo cvrtnik na vroč zrak

G3FERRARI Friggisano Duo cvrtnik na vroč zrak

ID: 700840
179,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Friggisano Duo je dvojni cvrtnik na vroč zrak, ki hkrati ocvre dve različni jedi. Kuhajte za vso družino v dveh 4-litrskih posodah, s skupno prostornino do 1800 g. Ponuja 8 načinov kuhanja, časovnik in možnost nastavitve temperature do 200 °C.

 

Vsak ima svoj okus, toda s Friggisano Duo so vsi zadovoljni. To je dvojni cvrtnik, ki hkrati ocvre dve različni jedi z manj maščobe in vam omogoča, da ju postrežete skupaj, še vroči in hrustljavi.

Cvrtnik na vroč zrak, za zdravo kuhanje

Friggisano Duo je pripravljen spremeniti svet cvrtnikov, tako zračnih kot tradicionalnih. Zakaj? Ker združuje najboljše iz obeh tehnologij ter vam ponuja možnost, da svoje jedi kuhate na zdrav in okusen način.

Zahvaljujoč funkcionalnosti cvrtnika na vroč zrak, lahko pripravite hrustljav krompirček z do 80 % manj maščob. Tehnologija hitrega kroženja vročega zraka funkcije AIR FRY vam omogoča, da hitro dosežete tako visoko temperaturo, da je hrana zunaj hrustljava in znotraj mehka, kot pri pečenju na tradicionalen način, vendar je lepota v tem, da lahko cvremo brez olja!

Vsak ima svojo najljubšo jed

Vsak ima svoj okus, toda s Friggisano Duo lahko osrečite vsakogar, saj vam ta naprava ponuja nekaj več kot najboljši cvrtniki: je cvrtnik z dvema posodama, ki vam omogoča, da hkrati kuhate dve različni jedi, ne da bi se okusi mešali. S posebno funkcijo SYNC konča kuhanje obeh jedi hkrati, tako da ju lahko postrežete še vroče in hrustljave.

Končno lahko kuhate za vso družino s tem novim 8-litrskim cvrtnikom, razdeljenim v dve neodvisni 4-litrski košari s premazom proti sprijemanju. Pomfrit za vse? S funkcijo DUAL COOK podvojite porcije in nastavite enak način kuhanja v obeh predelih, za skupno prostornino do 1800 g.

Veliko načinov zdravega kuhanja

Če vedno iščete nove ideje za zdravo kuhanje brez žrtvovanja okusa, bo s Friggisano Duo še lažje ustvariti okusen in raznolik meni. Zahvaljujoč 8 načinom kuhanja lahko na vročem zraku cvrete, pečete, segrevate, sušite in odmrzujete najrazličnejše jedi. S funkcijo TIMER in nastavljivo temperaturo do 200 °C boste vedno imeli popolno obroke, ne glede na način, ki ga izberete za svoj recept. S funkcijo SHAKE ne morete zgrešiti: pisk vas obvesti, kdaj je čas za mešanje.

Enostaven za uporabo in čiščenje

Friggisano Duo vam zagotavlja rezultat profesionalnega cvrtnika z izjemno enostavno uporabo, zaradi česar je idealen za vsakodnevno rabo. Izbrane nastavitve lahko kadar koli preverite s praktičnim digitalnim zaslonom, ki je pregleden in enostaven za uporabo.

Tudi s čiščenjem ne boste porabili veliko časa! Preprosto uporabite neabrazivno gobico za čiščenje posod s premazom proti sprijemanju in vročo vodo.

 

Specifikacije:

Moč: 1700 W

2 samostojni kuhalni coni

Skupna prostornina 8 litrov (4L + 4L, do 1800g)

Posode z udobnim ročajem

Premaz proti sprijemanju

Časovnik in nastavljiva temperatura (do 200°C)

Digitalni zaslon

8 načinov kuhanja: cvrtje na vročem zraku, praženje, peka na žaru, peka, pogrevanje, sušenje, ohranjanje toplote, pomfrit

Funkcija SYNC: končajte kuhanje obeh jedi hkrati

Funkcija SHAKE: zvočni signal za mešanje hrane

Funkcija DUAL COOK: dvojna zmogljivost kuhanja, enake nastavitve za obe coni

Noge proti zdrsu

Napajanje: AC 220-240V ~ 50-60Hz

Dimenzije: 38,5 x 31 x 37 cm

Teža: 7,6 kg

Tehnične podrobnosti
Funkcije cvrtnika
vroči zrak, Timer, vroči zrak, termostat
Prostornina posode [l]
8
Prostornina košare [l]
8
Moč [W]
1700
Garancija v letih
2
Dodatno - cvrtnik
možnost ohranjanja toplote
Cached: Sat, 20 Apr 2024 01:54:47 GMT