Išči

GoPro Hero 9 Black akcijska kamera

ID: 680301
309,99 €

ali od 10,55 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

GoPro HERO9 Black je opremljen z izjemnim 23.6MP senzorjem za snemanje 5k video vsebin in 20MP fotografij. Z novim prednjim in večjim hrbtnim zaslonom, 30% več baterije, HyperSmooth 3.0 in TimeWarp 3.0 tehnologijo, sedaj prinaša še več vsega kar imate najraje.

 

5k video

Posnemite osupljive video vsebine v 5k resoluciji, ki zagotavlja ohranjenje najpodrobnejših detajlov tudi ob večkratni povečavi. Opremljen z 23.6MP senzorjem, HERO9 Black prinaša izjemno ostrino slike, tekoče gibanje in uravnavo horizonta samo z enim dotikom.

20MP slike s SuperPhoto

Zajemite izjemne, profesionalne fotografije z 20MP ostrine. S funkcijo SuperPhoto, HERO9 Black samodejno izbere najbolj primerno procesiranje slike, ki v hipu naredi najboljši možen posnetek.

 

Vgrajeno pritrjevanje

Za pritrjevanje vašega najbljušega GoPro nosilca ne potrebujete več ločenega okvirja. Odpnite zložljive tačke, pritrdite kamero in že ste pripravljeni na naslednjo avanturo.

 

Prednji + hrbtni zaslon na dotik

Novi, večji hrbtnim zaslonom na dotik z zoom funkcijo je vsekakor dobrodošla nadgradnja. Funkcionalen prednji zaslon pa omogoča lažjo postavitev želenega kadra in intuitivno kontrolo kamere.

 

Zmogljiva baterija

Ujemite več dogajanja samo z enim polnjenjem baterije. 30% daljša življenjska doba baterije na račun  večje 1720mAh baterije ima toliko moči, da vas kamere tudi na mrazu ne pusti na cedilu.

HyperSmooth 3.0

Doživi svilnato gladkost posnetkov z najbolj napredno GoPro stabilizacijo doslej. HyperSmooth 3.0 omogoča uravnavanje horizonta in izboljšanje v vseh nastavitvah.

 

Horizon Leveling

Vgrajeno uravnavanje horizonta (do 45% nagiba) je zdaj mogoče z novo Linear + Horizon Leveling digitalno lečo – naj tvoji posnetki ostanejo stabilni in uravnani!

TimeWarp 3.0

Posnemite navdihujoče pohitrene posnetke v srcu dogajanja, kadarkoli in kjerkoli. TimeWarp 3.0 zgosti čas in ujame trenutke kot ga zna samo GoPro. Speed Ramp omogoča enostavno preklaplnaje med koncencionalnim in timewarp snemanjem.

 

Kako uporabiti GoPro Hero 9 kot spletno kamero?

GoPro Hero 9 je več kot le akcijska kamera! Uporabljate jo lahko tudi kot spletno kamero za delo od doma, šolanje na daljavo ali videoklice z bližnjimi.

  1. Korak: POSODOBI
    Svojo GoPro kamero posodobite na najnovejšo že vgrajeno programsko opremo. To lahko storite ročno ali preko aplikacije GoPro
     
  2. Korak: NAMESTI IN ZAŽENI APLIKACIJO GOPRO WEBCAM
    Pridružite se Facebook skupini GoPro Webcam Beta nato prenesite aplikacijo in namestite programsko opremo na računalnik.
     
  3. Korak: POVEŽI
    Z USB vmesnikom kamero GoPro povežite s svojim računalnikom in kamera se bo samodejno preusmerila v USB način
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Brezžična povezava
Bluetooth
Ločljivost fotoaparata
20, 20 MP
Možnost fotografiranja
da, da
Odpornost
na prah, na prah, na vlago, na vodo, na udarce, na vremenske vplive
Stabilizator slike
da, da
Vrsta videokamere
športna kamera
Ločljivost tipala video
18 MIO slikovnih točk
Snemanje videa
5,2 K
Tehnologija snemanja
spominska kartica
Vrsta pomnilniške kartice
Micro SD
Cached: Thu, 28 Mar 2024 20:26:56 GMT