Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkePHILIPS HX9992/12 Sonicare zobna ščetka

PHILIPS HX9992/12 Sonicare zobna ščetka

ID: 687251
OBROČNO EOM 0 %-10% s kodo POKAZIZOBE
299,99 €

ali od 20,00 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Sonicare 9900 Prestige s tehnologijo SenseIQ je naša najnaprednejša električna zobna ščetka. Naša dokazana sonična tehnologija je izboljšana z inteligenco, zaznavanjem in prilagajanjem za celostno nego, da boste vedno vse naredili prav.

 

Izjemna nega, osebno prilagojena s tehnologijo SenseIQ

  • Naša najnaprednejša zobna ščetka
  • SenseIQ zaznava, se prilagaja in neguje
  • Glava ščetke vse v enem
  • Sonicare na osnovi umetne inteligence

Ščetki priloženo:

  • Ročaj Sonicare 9900 Prestige
  • Glave ščetke: 1 x A3 Premium vse v enem
  • Polnilna torbica USB Prestige
  • Podstavek polnilnika
  • Kabel USB

 

Tehnologija SenseIQ

Med ščetkanjem tehnologija SenseIQ do 100- krat na sekundo zazna pritisk, gibanje, površino ščetkanja in še več. Nato prilagodi moč, če preveč pritiskate. Ob inteligenci SenseIQ ni več treba razmišljati o načinih ščetkanja, zato boste lahko z lahkoto skrbeli za svoje zobe in trajno boljšo higieno.

  • Senzor pritiska: Opozori, ko je ščetkanje premočno
  • Senzor položaja: Beleži površino pokritosti, pri vsakem ščetkanju.
  • Senzor drgnjenja: Poskrbi za zmanjšanje drgnjenja
  • Prilagodljiva intenzivnost: Prilagaja intenzivnost, ob premočnem pritiskanju
  • 3D-prikaz ust: Označi neočiščene predele
  • Umetna inteligenca: Zaznava in sinhronizira ščetkanje

 

Vam prilagojeno vodenje

Aplikacija Philips Sonicare temelji na umetni inteligenci in deluje povsem usklajeno s ščetko. Med umivanjem zob vam lahko nudi sprotna navodila glede pritiska, gibanja, površine, trajanja in pogostosti umivanja. Ogledate si lahko dnevna, tedenska, mesečna in letna poročila o napredku. Na voljo so vam osebno prilagojena priporočila in koraki za boljše umivanje zob. Ob tem samodejna sinhronizacija skrbi za posodobljenost podatkov o ščetkanju v aplikaciji, tudi ko je med ščetkanjem nimate ob sebi.

 

Zaznava vaš slog ščetkanja

Med čiščenjem zob ščetka Philips Sonicare 9900 Prestige s senzorji zazna, kako močno pritiskate, ter gibanje in površino ščetkanja – do 100-krat na sekundo. Senzorji zaznavajo tudi, kako dolgo in pogosto si umivate zobe.

 

Prilagaja se vam v realnem času

Večina nas med umivanjem zob preveč pritiska ščetko. Zato naša zobna ščetka samodejno prilagaja intenzivnost, ko pritiskate preveč. Hkrati brezplačna aplikacija Philips Sonicare vam nudi prilagojena navodila in nasvete za bistveno boljše umivanje zob.

 

Skrbi za zdravje ustne votline

Ščetka Philips Sonicare 9900 Prestige je zasnovana posebej za vas. Najsodobnejša tehnologija je prilagojena vam in tako enostavna za uporabo, da je skoraj ne boste opazili. Navsezadnje rezultati povedo vse.

 

Sonično ščetkanje: vadnica o učinkovitem čiščenju

Odstranite zobne obloge s sonično tehnologijo, našim standardom za učinkovito in nežno čiščenje. Med ščetkanje vam do 62.000 gibov ščetin z dinamičnim in tekočim čiščenjem pomaga pri čiščenju tudi težko dostopnih mest ter poskrbi za izjemno svež in čist občutek v ustih.

 

Povratne informacije v realnem času

Sami morda ne opazite, da pri ščetkanju pritiskate premočno ali drgnete, vendar ščetka to zazna. Svetleči obroček na koncu ročaja vas bo nežno opomnil, da morate popustiti pritisk ali prenehati z drgnjenjem.

 

Glava ščetke Premium vse v enem

Ščetka A3 Premium vse v enem za popolno umivanje zob. Naša najboljša glava ščetke doslej ima poševne ščetine, ki pomagajo odstraniti 20-krat več zobnega kamna tudi na težko dostopnih mestih*. Trikotne konice odstranijo do 100 % več madežev v manj kot dveh dneh***. Daljše ščetine hkrati omogočajo globoko čiščenje dlesni, ki postanejo do 15- krat bolj zdrave že v dveh tednih**. Vse to brez menjanja glav ščetke. Ste vedeli, da glava ščetke postane manj učinkovita po 3 mesecih uporabe? Naša funkcija BrushSync™ vas lahko opomni, ko bo kmalu čas za menjavo.

 

Potovalna torbica Prestige z USB-jem za na pot

Elegantno in kompaktno potovalno torbico lahko priročno pospravite v vsako torbo in ste tako brez skrbi, ko ste zdoma. Trpežna torbica je izdelana iz mehkega veganskega usnja. Za še lažjo uporabo ima vgrajena vrata USB-C in priložen polnilni kabel USB, s katerim lahko preprosto napolnite zobno ščetko, ne da bi jo vzeli iz torbice.

 

Enostavno polnjenje z minimalističnim stojalom in podstavkom

Ko morate zobno ščetko napolniti, jo položite na polnilno postajo. Idealno za občudovanje izčiščene in sodobne oblike zobne ščetke.

 

Elegantna in kompaktna zasnova

Izkušnja Sonicare 9900 Prestige temelji na napredni tehnologiji ter slogu in kompaktnosti. Zobna ščetka je za 18 mm krajša od modela DiamondClean in je izdelana iz vrhunskih materialov, zaradi česar je ta razkošna naprava čudovitega videza in prijetna na otip.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Časovnik
da
Dodatno
Nastavek A3 Premium All-in-One, polnilna potovalna torbica, podstavek za polnenje
Otroška
ne
Število gibov na minuto
62.000 gibov na minuto
Vrsta zobne ščetke
električna
Cached: Thu, 28 Mar 2024 11:22:40 GMT