Svetovanje
Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
ILCE6400B.CEC BODY SONY
617134 SONY Zrcalni in sistemski 999,99 €

ILCE6400B.CEC BODY SONY

999,99 €

ali od 22,49 € / mesec

Izračun obrokov Obrestno financiranje
22,49 € x 48 mesecev
29,00 € x 36 mesecev
42,07 € x 24 mesecev
81,31 € x 12 mesecev
159,86 € x 6 mesecev
316,97 € x 3 mesecev

Informativni izračun ne vključuje morebitnih stroškov dostave in zneska pologa, ki je obvezen pri nakupih od 1.000 €. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.
Več informacij | Preveri svoj limit

Zadnji kos lahko kupite v poslovalnici. Preverite, kateri!
Vnesite e-mail naslov, na katerega vas bomo obvestili, ko bo izdelek na voljo v spletni trgovini.
Osebni prevzem:  Na voljo v 1 trgovinah
Brezplačen prevzem

* Zadnji kos lahko kupite le v poslovalnici, kjer je na zalogi. V kolikor izdelka ni na zalogi v želeni poslovalnici in je na zalogi v drugi poslovalnici ali pri dobavitelju, ga boste v želeni poslovalnici lahko prevzeli v 2-5 delovnih dneh po prejemu plačila.

Brezskrben nakup:  Možnost vračila v 14 dneh
Več informacij Zapri info

Vračilo izdelkov je možno v skladu z zakonodajo. Več o tem v pogojih poslovanja.

Opis izdelka
Opis izdelka

Fotoaparat odlikuje lahka, kompaktna in trpežna zasnova ter izjemne zmogljivosti in funkcije. Izjemno hitro samodejno ostrenje in natančno sledenje objektu je idealno za zajemanje hitrega dogajanja, širok razpon občutljivosti in osupljiva kakovost slike pa pokrivata široko paleto priložnosti za fotografiranje, ne glede na to, ali zajemate fotografije ali videoposnetke.Hitro 0,02 s4 samodejno ostrenje s 425 točkami samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem


Sledenje v realnem času in samodejno ostrenje oči v realnem času za zaznavanje in sledenje premikajočih se predmetov


 


Značilnosti


Učinkovitost samodejnega ostrenja brez primere je ključ do čudovitih posnetkov

Hitro in natančno samodejno ostrenje v kombinaciji z inovativnimi tehnologijami omogoča zajemanje bežnih trenutkov z vsemi osupljivimi podrobnostmi. 425 točk samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem deluje skupaj s samodejnim ostrenjem z zaznavanjem kontrasta in zagotavlja izjemno hitrost 0,02 s12, medtem ko se lahko zahvaljujoč tehnologiji za sledenje samodejnega ostrenja z visoko gostoto osredotočite na objekte in sledite njihovemu nepredvidljivemu gibanju.

Natančnejše samodejno ostrenje v zatemnjenih svetlobnih razmerah

Zahvaljujoč izboljšavam algoritma samodejnega ostrenja je zdaj na voljo izjemno natančno samodejno ostrenje tudi v temnih okoljih. V tem modelu smo znižali spodnjo mejo razpona svetlosti za zaznavanje samodejnega ostrenja na EV-213 v načinu AF-S.

Samodejno ostrenje v povečavi ostrenja za natančnejše prilagajanje ostrenja

Ko potrebujete izjemno natančno samodejno ostrenje, na primer med zajemanjem makro posnetkov, lahko prikažete povečan prikaz splošnega območja, ki ga želite izostriti, nato pa prilagodite določeno točko ostrenja v iskalu ali na LCD-zaslonu.

Preprostejše ročno ostrenje z izboljšano funkcijo izostritve

Funkcija izostritve v fotoaparatu poudari barve v najbolj izostrenem predelu celotnega območja slike, ko uporabljate ročno ostrenje. Izostritvi razpoložljivih barv na zaslonu (rdeči, rumeni in beli) smo dodali še modro za izboljšanje vidljivosti območij izostritve, ko nastavljate občutljivo ostrenje za zajemanje makro posnetkov in portretov.

S sledenjem v realnem času so objekti, ki jim sledite, ves čas izostreni.

Med sledenjem hitro premikajočega se predmeta fotoaparat z izboljšanim samodejnim sledilnikom gibanja objekta z novo razvitim algoritmom za prepoznavanje objekta, ki temelji na prepoznavanju barve, vzorca (svetlosti) in oddaljenosti objekta (globina) ter zaznavanju obraza/oči, prepozna objekt in mu sledi.

Izboljšano samodejno ostrenje oči v realnem času podpira portretiranje

Samodejno ostrenje oči v realnem času zazna in samodejno izostri oči objektov ob polovičnem pritisku zaklopa. Določite lahko ostrenje levega očesa, desnega očesa ali samodejno ostrenje, če pa nastavite AF-C, je ostrenje ves čas stabilno, tudi če je del obraza skrit, če je obraz zatemnjen ali če je pogled usmerjen navzdol.

Neprekinjeno fotografiranje z visoko hitrostjo s sledenjem AF/AE

Zajemite vse dogajanje z neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo do 11 sličic/s14 (naknadno pregledovanje) ali s hitrostjo 8 sličic/s15 (tihi zaklop) in 8 sličic/s (pregledovanje v živo). Na voljo je najmanjša zapoznitev prikaza in zajamete lahko do 116 posnetkov v formatu JPEG (Standard)16 z razpoložljivim prikazom več fotografij. Znatno smo izboljšali tudi delovanje fotoaparata in dostop do različnih funkcij med zapisovanjem podatkov17.

Inovativen sistem obdelave slik

CMOS-senzor ExmorTMvelikosti APS-C s 24,2 milijona slikovnimi pikami18 zagotavlja širok razpon občutljivosti in izjemno nizko stopnjo šuma. Skupaj s slikovnim procesorjem BIONZ XTMnove generacije ustvarja čudovite slike visoke ločljivosti z izjemno jasnostjo slike in reprodukcijo teksture.

Izjemna kakovost slike, nizka stopnja šuma in širši razpon ISO

Največjo standardno občutljivost ISO smo povečali na ISO 32000 (razširjeno na ISO 102400 za fotografije), obenem pa smo izboljšali tudi algoritme za zajemanje slik, tehnologijo za reprodukcijo podrobnosti in rezultat območnega zmanjševanja šumov z realističnimi teksturami, boljšimi podrobnostmi senčnih območij in pristnejšimi barvami, vključno s teni človeške polti in naravnimi barvami rastlin.

Novo razmerje stranic 1:1 za preprostejše posnetke v družabnih omrežjih

Poleg razmerij stranic 3:2 in 16:9 (širina-višina), je zdaj kot dodatna možnost na voljo tudi razmerje stranic 1:1 za platforme družabnih omrežij. Obrezovanje slik po fotografiranju za objavo v družabnem omrežju ni več potrebno.

14-bitna oblika zapisa RAW z bogatim stopnjevanjem odtenkov

Pri fotografiranju v obliki zapisa RAW so 14-bitni digitalni signali, pretvorjeni iz analognih signalov v slikovnemu senzorju, poslani v sprednji LSI in BIONZ X, kjer je izvedena 16-bitna obdelava, nato pa so signali pretvorjeni nazaj v 14-bitno sliko RAW. Rezultat tega je bolj tekoče in naravnejše stopnjevanje odtenkov v teh slikah. [1] Slikovni senzor [2] Najnovejši hitri sprednji LSI [3] 16-bitna obdelava slike

Snemanje videoposnetkov 4K z visokimi bitnimi hitrostmi formata XAVC S19

Snemanje videoposnetkov 4K v formatu Super 35 mm s prikazom vseh slikovnih pik brez združevanja omogoča nadvzorčenje s pribl. 2,4-krat20 več informacijami, kot jih je potrebnih za 4K (QFHD: 3840 x 2160), kar je enakovredno posnetku 6K in tem slikam zagotavlja pristnejšo globino. Format XAVC S19 z visoko bitno hitrostjo (največ 100 Mb/s) je potrošnikom prijazna različica oblike zapisa za profesionalno uporabo, podpora za HLG pa zagotavlja lepše videoposnetke.

Stabilno, natančno sledenje samodejnega ostrenja za boljše videoposnetke

Hitro hibridno samodejno ostrenje zagotavlja hitrost, natančnost in učinkovito sledenje, ki izpolnjuje stroge zahteve samodejnega ostrenja pri zajemanju videoposnetkov 4K. Občutljivost sledenja samodejnega ostrenja lahko nastavite na stabilno ostrenje ali odzivno ostrenje, odvisno od same narave prizora, funkcija sledenja z dotikom pa vam omogoča, da vklopite sledenje premikajočih se predmetov s preprostim dotikom LCD-zaslona.

Fotografiranje v načinu S-Gamut/S-Log21

Fotografiranje v načinih S-Log omogoča ustvarjanje izrazno bogatejših videoposnetkov, kar je mogoče doseči s stopnjevanjem barv v postprodukciji. Krivulji gama S-Log3 in S-Log2 imata širok dinamični razpon (do 1300 %), ki pomaga odpraviti svetle dele in blokirane sence. Nastavitev S-Log3 nudi tudi osupljiv 14-stopenjski razpon.

Počasni in hitri posnetki22 ter ter hitro snemanje s hitrostjo 120 sličic/s19

S fotoaparatom lahko snemate počasne (do 5x) in hitre posnetke (do 60x) v visoki kakovosti Full HD in si jih ogledate brez obdelave v računalniku. Z videoposnetki z visokimi bitnimi hitrostmi do 100 Mb/s v ločljivosti Full HD lahko ustvarite visokokakovostne počasne videoposnetke v postprodukciji.Prefinjene funkcije za preprostejše snemanje videoposnetkov

Fotoaparat ?6400 ponuja širok razpon funkcij za delo profesionalnih videografov, med katerimi so tudi enostavno dostopen izhod HDMI, časovna koda/uporabniški bitni podatki (TC/UB), upravljanje snemanja, prikaz/nastavitev oznak, funkcija Zebra, počasni in hitri posnetki22, istočasno snemanje videoposnetkov proxy, ekstrakcija fotografije iz videoposnetka, funkcija za izboljšan prikaz game in prikaz na monitorju trenutne vrednosti ISO pri snemanju v načinu ISO Auto.
Podpora za vod za mikrofon in zvočni vhod profesionalne kakovosti

Zunanje mikrofone lahko priključite prek vtikača za mikrofon, na voljo pa je tudi linijski vhod prek konektorjev XLR z ločenim kompletom z adapterjem XLR, ki omogoča povezovanje z različnimi vrhunskimi mikrofoni za profesionalni format zvoka.

Intervalno snemanje za ustvarjanje videoposnetkov s časovnim preskokom

V fotoaparatu je zdaj na voljo tudi neprekinjeno fotografiranje z nastavljenim intervalom od 1 do 60 sekund, zajete slike pa lahko uredite v videoposnetek s časovnim preskokom v računalniku z aplikacijo Viewer23 v namiznih aplikacijah Imaging EdgeTM. S preprosto funkcijo predogleda s spremenljivo hitrostjo si lahko v fotoaparatu ogledate, kako bo videti končni videoposnetek.
LCD-zaslon s 180-stopinjskim nagibom z vsestranskimi funkcijami dotika

LCD-zaslon visoke ločljivosti tipa 3.0 z 921.000 slikovnimi pikami lahko nagnete navzgor za 180 stopinj za preprosto kadriranje avtoportretov in video spletnih dnevnikov. Intuitivno upravljanje LCD-zaslona na dotik vključuje sledilno ploščico (tekoče premikanje točke ostrenja), ostrenje z dotikom (nastavitev točke ostrenja), sprožilo na dotik (sprostitev zaklopa) in sledenje z dotikom (aktiviranje samodejnega ostrenja v realnem času).

Tekoč prikaz v OLED-iskalu

Iskalo XGA OLED Tru-FinderTM z visokim kontrastom in visoko ločljivostjo ponuja izjemno jasno sliko, fine podrobnosti, tudi v zatemnjenih okoljih, natančne barve in tekoče prikaze pri hitrosti 60 sličic/s ali 120 sličic/s, z možnostjo izbire hitrosti sličic za bolj nemoteno gledanje. Standardne in visokokakovostne nastavitve so na voljo za iskalo in LCD-monitor.

Funkcije po meri za boljšo učinkovitost

Osem gumbov in upravljalnikov na fotoaparatu lahko po meri dodelite katerikoli od 89 funkcij fotografiranja in predvajanja, pogosto uporabljene funkcije pa lahko dodelite tudi gumbu za upravljanje in kolescu za upravljanje s funkcijo "My Dial". Funkcija "My Menu« omogoča prilagodljivo dodelitev 30 menijskih elementov, na zaslonu z nastavitvami po meri pa lahko spremljate vse dogajanje. Do pomoči lahko dostopate na zaslonu z menijem s pritiskom enega gumba.Izboljšan uporabniški vmesnik za učinkovito upravljanje nastavitev

Ena izmed novih funkcij prikaže pogosto uporabljene razpone ISO na zaslonu z nastavitvijo ISO, medtem ko druga prikaže pogosto uporabljene vrste območij ostrenja na zaslonu z nastavitvijo območja samodejnega ostrenja. Ko uporabljate način prilagodljivega območja, lahko zdaj območje samodejnega ostrenja premikate gor, dol, desno in levo – ta način je uporaben za fotografiranje športnih prizorov, ko se objekt pogosto premika v območju samodejnega ostrenja.

Boljši nadzor nad nastavitvami beline

Z vnaprejšnjo nastavitvijo lahko zdaj kadarkoli zaklenete ali odklenete samodejno nastavitev beline za enakomernejše barvne tone v primeru več virov svetlobe. Poenostavili smo nastavitev beline po meri, izberete pa lahko tudi nastavitev prioritete AWB za fotografiranje pod žarečimi lučmi – način "Atmosphere Priority" ali "White Priority« za snežno bele barve.

Bolj vsestranske funkcije bliskavice

Pri fotografiranju z združljivimi brezžičnimi bliskavicami, lahko zdaj izberete sinhronizacijo za zadnjo zaveso24 in počasno sinhronizacijo ter si tako zagotovite večje možnosti ustvarjanja s svetlobo.

Preprostejše ocenjevanje in preprostejša zaščita pred brisanjem

Fotografije lahko ocenite ali jih zaščitite pred brisanjem, do obeh funkcij pa lahko dostopate prek vnaprej dodeljenih gumbov po meri.Prednost daljinskega upravljanja fotoaparata

Pri daljinskem snemanju z aplikacijo Remote v daljinskih aplikacijah Imaging Edge lahko zdaj s prekrivnim prikazom natančno prilagodite ostrenje in kompozicijo ter obenem preverite pogled v živo na zaslonu računalnika.

Upravljalnik na en dotik, souporaba na en dotik, povezava do podatkov o lokaciji25

Funkcija upravljanja na en dotik spremeni vašo mobilno napravo v iskalo in daljinski upravljalnik, medtem ko lahko s souporabo na en dotik prenesete fotografije in videoposnetke v svojo napravo za skupno rabo v družabnem omrežju. Fotoaparat lahko pridobi tudi podatke o lokaciji prek tehnologije Bluetooth®25. (Te funkcije za mobilne naprave so na voljo v Sonyjevi aplikaciji Imaging Edge Mobile26.)Trpežna, vzdržljiva zasnova za uporabo v zahtevnih pogojih

Mehanizem zaklopa z nizko stopnjo vibriranja na fotoaparatu je zasnovan in preskušen tako, da ponuja približno 200.000 ciklov zaklopa27, ohišje ter zgornji in sprednji pokrov pa so iz lahke, vendar izjemno trdne magnezijeve zlitine. Glavni gumbi in tipke so zatesnjeni, komponente ohišja pa imajo povezano dvoslojno strukturo, ki je odporna na prah in vlago28.

Namizne aplikacije Imaging Edge29

Z namiznimi aplikacijami Imaging Edge boste dvignili raven vaše fotografije. S funkcijo "Remote" lahko upravljate in nadzirate fotografiranje v živo na računalniškem zaslonu, funkcijo “Viewer” uporabite za hiter predogled, ocenjevanje in izbiro fotografij v velikih knjižnicah slik s funkcijo "Edit" pa pretvorite podatke RAW v visokokakovostne fotografije za pošiljanje. Kar najbolj izkoristite Sonyjeve datoteke formata RAW in učinkoviteje upravljajte svoje delo.30
Tehnične podrobnosti
Tehnične podrobnosti
Tip fotoaparata
sistemski
Ločljivost tipala fotografija
24 MIO slikovnih točk
Razpon objektiva
/
Način snemanja
4K
Brezžična povezava
NFC, Wi-Fi, Bluetooth
Diagonala zaslona
7,6 cm (3'')
Vrtljiv zaslon
da
Stabilizator slike
ne
Vrsta pomnilniške kartice
SD kartica
Iso občutljivost
102400
Garancija v letih
2
Mnenja drugih
Ocene (0)
0.0
Izdelek še nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.