Svetovanje
Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Info Zdravje in nega Vaša najboljša investicija v dom in zdravje
Zdravje in nega

Vaša najboljša investicija v dom in zdravje

Seznam vseh člankov
06.11.2020.

Meseci postajajo vse hladnejši, dnevi vse krajši in posledično se tudi mi več časa zadržujemo znotraj našega doma. Zaradi mrzlega zraka prostore tudi redkeje prezračimo, zrak, ki ga pri tem vdihavamo, pa je vse prej kot zdravju prijazen. Tega se premalo zavedamo, zato velikokrat nevede prispevamo tudi k številnim obolenjem, kar posebej v teh časih, povzroča še več nevšečnosti.

Razlika med zdravim in čistim domom

Največji onesnaževalci so cestni promet, industrijski izpusti iz kurilnih naprav in smog, zato se dihanju slabega zraka še posebej v mestih ne moremo izogniti. A pozor: to ne pomeni, da slabega zraka ni denimo v predmestjih ali na vaseh. Še več! Marsikdaj je namreč prav v naših notranjih prostorih zrak slabši kot tisti zunaj. Od tod tudi izraz »gremo ven na zrak.« Preden ujezimo tiste vestne gospodinje in gospodinjce, ki redno čistijo svoj dom in si ob tem pravijo, pri nas nesnage ni - obstaja velika razlika med zdravim domom in čistim domom.

Četudi redno čistite in vzdržujete svojo hišo ali stanovanje, brez ustreznih varnostnih ukrepov še vedno neprestano vdihavate onesnaževalce, ki jih s prostim očesom ne vidite. Nekateri onesnaževalci pridejo v zaprte prostore preko odprtih oken, ostali pa imajo svoj izvor od znotraj. Med drugim izvirajo iz pečic, kaminov in ostalih naprav.

čistilnik zraka, prečiščevanje zraka, dezinfekcija doma, čistilnih zraka philips, philips čistilnik, dezinfekcija zraka, čiščenje zraka, čist zrak, onesnažen zrak, PHILIPS AC3858/50, čistilec zraka

Kako slab zrak najde pot v naš dom

Resda je povsem v celoti izločiti onesnaženost zraka v domu nemogoče, a to še ne pomeni, da se temu ne moremo zelo približati. Pri tem so nam v največjo pomoč čistilniki zraka, ki poskrbijo, da prahu, alergenov, dima in tudi drugih vonjav v vašem domu ne boste več po nepotrebnem vdihavali. Zrak, ki se vrne v sobo skozi zračni čistilnik je namreč veliko čistejši in bolj prijazen našemu zdravju. Vrhunski čistilniki zraka Philips se uporabljajo na vseh suhih površinah doma. Tam, kjer se zadržujemo dlje časa, je še toliko bolj dobrodošel, kot sta denimo dnevna soba ali spalnica.

Kakšna velikost ali zmogljivost čistilnika zraka je primerna za vas, je popolnoma odvisno od velikosti območja prostora, ki ga nameravate uporabiti. Ker na trgu obstaja veliko čistilnikov zraka z različnimi stopnjami filtriranja so razlike v ceni lahko precej velike. Ob nakupu se moramo zavedati predvsem, da gre pri tem za dolgoročno naložbo, ki je velika investicija v naše zdravje.

Izboljšajte kakovost zraka z eno samo napravo

čistilnik zraka, prečiščevanje zraka, dezinfekcija doma, čistilnih zraka philips, philips čistilnik, dezinfekcija zraka, čiščenje zraka, čist zrak, onesnažen zrak, PHILIPS AC3858/50, čistilec zraka
Eden najbolj priljubljenih in uspešnih čistilnikov zraka Philips bo poskrbel za nevidna onesnaževala in alergene, ki se lahko prikradejo v vaš dom. To so škodljivi plini, mikro delci in notranji alergeni, poleg tega pa bo odstranil kar odstrani kar 99,9 odstotkov bakterij. Ker skrbi za stalno kroženje zraka, zagotavlja, da je zrak v vaših notranjih prostorih vedno čist, in to s samo enim pritiskom na gumb. Pri tem lahko izbiramo med štirimi načini delovanja: samodejni način, način mirovanja, nežni način in način turbo.

Pomembna lastnost je tudi izjemno tiho delovanje, v načinu mirovanja pa so zatemnjene tudi luči zaslona, zato lahko tudi ponoči spite v popolnem miru in tišini ter ob tem vdihavate čist zrak. Tudi kadar ste zdoma, lahko s pomočjo aplikacije svoj čistilnik zraka nadzorujete od daleč le s svojim glasom. Količino prefiltriranih onesnaževalcev vam bo prikazal pametni indikator stanja filtra, katerega življenjska doba je kar do 36 mesecev. Na voljo vam je tudi stalni prikaz kakovosti zraka v vašem domu. Nenazadnje je v teh časih, ko šteje tudi izgled, pomembna tudi inovativna, elegantna in minimalistična zasnova čistilnika zraka, ki se bo brezhibno podal h kateremukoli stilu opreme vašega doma.

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.